traper6 Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 zolnierzu bron granic swego kraju i snu czlowieka ktory sypia z twoja dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Ale o so chozi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Przesłanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 mamy wojnę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 To dla tych którzy idą do wojska.................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 ciekawe kto broni, kto sypia no i czyja jest ta dziewczyna :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Hehehehe Traper a myślałem, że żartujesz z tym moim" cytatem :DA książeczkę mam, coby nie :D ale nigdzie się nie wybieram :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Traper teraz luzik nie ma poboru kto chce to idzie i zostawia dziewczyne, a kto nie chce nie idzie i zostaje z dziewczyną :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 hicior zdrada zdrada!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Tradytor, pobór wstrzymany nawet dla chętnych dla szkół podoficerskich :D za dużo chętnych :D a od szeregowca nie będę zaczynać... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Kryzys panie nie wiem czy nawet dla szeregowca miejsce by się znalazło a ty od razu z górnej półki :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Niby tam jakiś kurs, coś tam coś tam i jestem chorąży :D tak mnie ciągli, jak popatrzyli w papiery :D kusili pieniążkami itd... A się pytam czy tu i tu mogę iść, to mówią, że nie bo nie ma poboru na ten rok :D to się pytam po co reklamujecie skoro nie moża się dostać? - nie odpowiedział :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Nie ma to jak w monie.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Sorka zapomniałem dodać foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 max obietnic zero konkretów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 oj traper traper........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 arci- takie jest podejście dużej części nabytych żołnierzy w W.P i po to tam idą- szlug w ryju i pas na jajach. Zły przykład dajecie żołnierzu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Ach, zapomniałem o wczesnej emeryturze, pewnie zaraz przedłużą te 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 jak to leciała ta piosenka? : to idzie fala fala fala mundur rozpiety czapka w reku pas na jajach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 olewa wszystko olać może generała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 ta też jest fajna: ja już na nogach pół godziny , a wy śpicie s.........y" :P z czterech pancernych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 znaczy sie kawałek tylko znam mój dziadek zna całą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.