cebermen Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 Po wielu latach oczekiwania na wykopanie BMW R 75 z załogą przez kolege V... postanowiłem sam go odszukać. Rozpocząłem od wykonania zdjęc lotniczych terenu,o którym wspominał kolega V... Juz pierwsza analiza pod atomowym mikroskopem połączona ze użyciem filtrów krzemowych dała szokujace rezultaty. Zobaczcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 No brawo a silnik pewnie jeszcze chodził :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichociemny Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Moje gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 hehhehe pozazdrościć pomysłu -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 No i zagadka rozwiązana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Lipa, kosza nie ma. hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 To mi normalnie humor poprawiło > czyli kolega V... mówił prawdę. Wypadało by teraz aby każdy z forumowiczów wypowiadający sie w tamtym wątku zwrócił koledze V... honor > czyli cuda sie zdarzają ... apropo a lampy nadal świecą bo nie widzę za dobrze :) PSdziekuje za rozweselenie heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 Wyniki z laboratorium analiz satelitarnych były na tyle obiecujące, że postanowiłem ruszyć w teren. Juz pierwsza łopata wbita w ziemie dała ten ulubiony metaliczny dzwiek. Miał racje ten stary wyjadacz V.... Szybko zdejmuje kolejne warstwy piachu.Powoli ukazuje się kawał historii z jej tragicznym końcem, ziemia odkrywa swoą mroczną tajemnice. Stan zachowania i ułożenie denata i jego rumaka wskazują, że stoczył straczną walkę o odkopanie i wyjechanie z tej matni. Kiedy wszytskie metody zawidły spokojnie usiadł na maszynie i zapalił ostatniego paierosa. Juz widział to koniec powoli spojrzał gasnącymi oczami na swoje MP40 - żegnaj stary druhu nigdy mnie nie zawiodłeś. Po chwili wyjaśniła sie przyczyna takiego końca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 no niesamowite wreszcie ktoś je wykopał... gratulacje :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 No kopara mnie opadła. Jak to V zobaczy to sie pewnie popłacze. Naprawde git pomysł uśmiałem sie jak norka. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 cebermen...niestety to nie ten...kolegi V...miał być SS a Twój jest WH... .....tymczasem Hitler i Stalin nadal nie żyli...;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrit1 Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Nie zapomnij o broni, wygląda nadzwyczaj przyzwoicie. Możesz mieć kłopoty.Benzyna w zbiorniku nie utraciła jeszcze wojennego aromatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 15 Marzec 2009 Share Napisano 15 Marzec 2009 Na pewno nie utraciła bo była systematycznie dolewana bo silnik cały czas na chodzie był bo czekał w pogotowiu" na wyjazd :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 20 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Ogledziny z prawej strony wyjaśniły dlaczego maszyna nie wyjechała - perfekcyjny strzał rosyjskiego snajpera przestrzelił kabel zapłonowy na prawym cylindrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Na jednym garze solowką można spokojnie pojeżdzić :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 z drugiego wykręcono świecę w ramach oszczędności więc nie miał szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 21 Kwiecień 2009 Share Napisano 21 Kwiecień 2009 poza tym był na holzgas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gośka Napisano 20 Lipiec 2009 Share Napisano 20 Lipiec 2009 do póki nie otworzyłam zdjęć...hehehe:))Gośka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ja też ostatnio wykopałem BMW ale zostawiłem bo w koszu siedział Niemiec z odbezpieczonym granatem dobijającym :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Nie znasz się wogóle na militariach.To jest tylko granat zaczepny. Proponuję abyś się zapoznał z zasadą działania granatów dobijających o nazwie Fax (czarny), lub Książ Strong.Nie znam takiego bohatera któremu by się udało zerwać zawleczkę z 4-ego Faxa :-DPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
V4CRAZY Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 traper6 masz rację to jest granat zaczepny ale stosowany w większych ilościach na polu bitwy może nieźle sponiewierać walczącego :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Znam skutki działania wiązki takich granatów (sześciopak)masakra szczególnie na drugi dzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Nie znam takiego bohatera któremu by się udało zerwać zawleczkę z 4-ego Faxa :-D"Miło mi poznać:) W wolnocłowym w woju były po 4zł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Oj widać że słabawe głowy koledzy mają...Brak treningu się kłania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 krecik pamiętaj ta krowa co dużo ryczy mało mleka daje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.