bartek88 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Jak w temacie.Ja na swój jeszcze czekam więc nie mogę sie niczym pochwalić.
beaviso Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Pokarzcie? Ale co te, Bogu ducha winne, fanty takiego uczyniły, że ktoś nawołuje do ich pokarania?M.
festunguben Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Czemu większość zakłada posty i pisze pokażcie", chociaż sami nic nie pokazują...
bartek88 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Dzięki Argentum.Jeżeli macie coś jeszcze w tej tematyce to proszę o fotki?Widzę ,że ajmądrzejsi" na tym forum czuwają.Wyłapią każdy błąd.Jeżeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia lub pokazania w tym temacie darujcie sobie.
goldfinger Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 dawno, dawno temu w odległej galaktyce....http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum19/bagnety_2.jpg
rabat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 a w jakich miejscach szukacie. tzn.jak je dobieracie?? mam wielki neodym ale jeszcze nic nim nie wytargałem. a jak z rzekami np. takimi płytkimi gdzie po kolana jest wody coś wychodzi z takowych?? i czy szukacie w miejscach bardzo zaludnionych czy nie?? bo ja mam opory przed rzucaniem do wody w środku wsi. i czy są osoby które wy haczyły w okolicach Legnicy ciekawego ?
Swiety82 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Długo drania wyciągałem, i nie chciał wyjść!
mariusz30 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Witam a jaką to linką kolega ciągną (dobre , dobre )pozdrawiam
kloki Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Właśnie...1. Jak mocujecie neodyma?2. Co robicie w przypadku, gdy zachaczy o cos wiekszego i nie chce wyjsc?goldfinger masz fotke po oczyszczeniu? Z doświadczenia wiem, że pod taką skorupką kryje się ładny fancik :)
bartek.s Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Zawsze dobrze mieć hak i dwie osoby w poblirzu.
zbyniek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Swiety82, czy czasem tego okrętu z bagna koło Wa-wy nie wyciągnąłeś?, bo ja taki sam znalazłem ale nie brałem bo w drobnice sie nie bawię:))))pozdr
zbyniek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 lain, te fanty są z jeziora, stawu czy z czego?pozdr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.