bartek88 Napisano 5 Luty 2009 Autor Share Napisano 5 Luty 2009 Jak w temacie.Ja na swój jeszcze czekam więc nie mogę sie niczym pochwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Nie Pokarzemy (-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 a co to neodynek ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Chyba nowa odmiana neodyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Pokarzcie? Ale co te, Bogu ducha winne, fanty takiego uczyniły, że ktoś nawołuje do ich pokarania?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Czemu większość zakłada posty i pisze pokażcie", chociaż sami nic nie pokazują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Prawie jak hełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Prawie robi wielka rożnice :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek88 Napisano 5 Luty 2009 Autor Share Napisano 5 Luty 2009 Dzięki Argentum.Jeżeli macie coś jeszcze w tej tematyce to proszę o fotki?Widzę ,że ajmądrzejsi" na tym forum czuwają.Wyłapią każdy błąd.Jeżeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia lub pokazania w tym temacie darujcie sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldfinger Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 dawno, dawno temu w odległej galaktyce....http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum19/bagnety_2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 a w jakich miejscach szukacie. tzn.jak je dobieracie?? mam wielki neodym ale jeszcze nic nim nie wytargałem. a jak z rzekami np. takimi płytkimi gdzie po kolana jest wody coś wychodzi z takowych?? i czy szukacie w miejscach bardzo zaludnionych czy nie?? bo ja mam opory przed rzucaniem do wody w środku wsi. i czy są osoby które wy haczyły w okolicach Legnicy ciekawego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Długo drania wyciągałem, i nie chciał wyjść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 hahahahaha:D,dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz30 Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Witam a jaką to linką kolega ciągną (dobre , dobre )pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 Właśnie...1. Jak mocujecie neodyma?2. Co robicie w przypadku, gdy zachaczy o cos wiekszego i nie chce wyjsc?goldfinger masz fotke po oczyszczeniu? Z doświadczenia wiem, że pod taką skorupką kryje się ładny fancik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek.s Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Zawsze dobrze mieć hak i dwie osoby w poblirzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Swiety82, czy czasem tego okrętu z bagna koło Wa-wy nie wyciągnąłeś?, bo ja taki sam znalazłem ale nie brałem bo w drobnice sie nie bawię:))))pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Flak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 itp itd...pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 lain, te fanty są z jeziora, stawu czy z czego?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 z rzeki Wisłą zwanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.