Damian84 Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2008 Proszę o pomoc kolegów jak zaprezentować zbiór guzików (posiadaja uszka)może macie jakieś ciekawe i sprawdzone pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 ja bym zrobił jakąś fajną gablote:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 WitamJa mam coś na wzór deski z okopu;) jak widać połamana przez odłamki i wbita kula(ma ten człowiek fantazje;) jak narazie guziorków mało ale są.PozdrO i Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Np. tektura obciągnięta materiałem ,a wszystko w gablotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Zależy ile ma się tych guzików ,jeżeli naprawdę dużo praktyczne są palety do monet,jest gorsza ekspozycja ale można zachować większy porządek ,dołączyć kartki z opisami itp http://allegro.pl/item461388695_paleta_na_monety_typ_48_na_2_zl_gn_wsuwka_folia.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 jak nie maja uszek - szpilki albo bezbarwny silikon..mozna robic naciecia na płotnie, przekładac uszka i z tyłu przetykac szpilką przez naciety kawalek gąbki b.fajnie trzyma guziki, i łatwo dopasowac do kazdego kształtu uszka..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Ja mam inne pytanko- jak można eksponowac klamerki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Ja np: mam je na bagnecie. Tzn są wsunięte na ostrze bagnetu. Całkiem fajnie to wygląda a guziczki leżą obok klamerek oczywiście w gablotce. Jak mi się uda to wrzucę fotki.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Ja np zrobiłem coś takiego; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Przy okazji widać jak guziczki się prezentują reszta jest na innej półce.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Maniek bardzo podoba mi się ta deska, wyciągnąłeś ją skądś czy celowo postarzyłeś? Pierwszy raz widzę takie coś i szczerze to uważam że jest świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Witamnie nie oczywiście jest postarzona, najpierw ją połamałem młotkiem i dłutem:) potem przetarłem papierem ściernym, później pomalowałem na raz bejcą i po wyschnięciu przejechałem leciusieńko papierem, następnie powbijałem gwoździki którym po wbiciu uciąłem łebki i zakrzywiłem, troszkę uszlachetniłem" wybijając dłutem dziure i wklejenie kuli tępołukowej od mośka, no i tak się prezentuje:)PozdrO i Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 sorry za podwójny postjak będę miał sprawny aparat zrobię lepsze foto. Jak znajdę kiedyś jakieś klamerki, to zrobię większą i powbijam troszkę szrapnelówek a i może jakiś odłamek;) prawie jak z okopu:)Pozdro i Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majros Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Ja na święta zdejmuje z tablicy i ubieram na choinkę. Szkoda że żona nie podziela mojego gustu, coś mruczała pod nosem Boże za kogo ja wyszłam" :);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Grudzień 2008 Share Napisano 26 Grudzień 2008 Nono - piękna choineczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 eeee to moja bez przystrajania choinki tak mówi!!hhiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Ja swoje skarby trzymam w gablotach oto jedna z nich a druga stoi bokiem ,tam są tylko buteleczki jest ich około 300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Zapomniałam dodać że reszte niestety trzymam w komurce bo naprawde niemam gdzie tego wystawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Maniek a miałeś fotki zapodać lepsze :)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 przepraszam, że tak długo ale miałem aparat w naprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.