Skocz do zawartości

skuteczne srodki na wstrzymanie ,nadpobudliwosc ?

figurant

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Yeti- w stanach prawie każdy prezydent jast pamiętany jako ogólnie- dobry.
U Nas odwrotnie- znaleźć na niego jak najwięcej.

Może sukces polega na tym żeby kochać władze, wtedy ona też polubi??:))
Napisano
Wiem, Zwierzu, z PEWNYCH źródeł (pamięć mam dobrą :D), że zaczynały się tam robić bijatyki słowne, i aby odsiać to co złe od dobrego, należałoby poświęcić kuuupe czasu a i tak mało by wartościowych postów zostało...
Napisano
Ja też już nie odpalam w ogóle działu 'aktualności'.
Ciągłe polityczne bełkotanie nie mające nic wspólnego z tematyką tego forum.W zasadzie mod mógłby zaprowadzić porządek wywalając wszystkie niezwiązane z poszukiwaniami tematy, no ale mod sam ciągle spamuje linkami do wiadomości WP...
Napisano
Zgadza sie Hitboy64
Ale nie rozumiem likwidowania całych wątków nie naruszających regulaminu Forum i bedących typowo historycznymi.Ale w mniemaniu co niektórych bedącymi niepoprawnymi (PO)litycznie.I chyba o to tu chodzi...
Napisano
Panowie, jak ostatnio widać z polityką walczymy i nie jest źle, a rzecz ciekawa-najwięcej tematów a temat" czyli o poszukiwaniach i odkryciach skarbów zamieszcza tak obmawiany tu kol. Pomsee, więc radzę zaglądać częściej. Polityki robi sie mniej i chwała temu!
Co do usuwania tematów głosu nie zabieram, mój temat tylko raz usunięto ponieważ zawierał treści bardzo podatne na pyskówki i jakoś nie wszczynałem burdy.
Pozdrawiam!
Napisano
mnie Pomsee moderowal za glupie i dowcipne zaczepki w politycznych, ale chwała Mu za to..
mimo tego ze nie mialem w intencjach wywolania klotni, to w pewnym stopniu lubię drwic z polityki i pewnie wyniknelo by z tego kasztanienie vs. trollowanie..

Woytas i tak wg. mnie jest bardzo cierpliwy, pozatym wie co to odpowiedzialnosc i dobrze ze były chociaz ostrzezenia, bo ja na Jego miejscu sypał bym żółtymi bez pytania.
pozdro!
Napisano
Stałem się powodem frustracji Zwierza do tego stopnia, że postanowił się publicznie na mnie poskarżyć tak więc myślę, że i ja powinienem w końcu zabrać głos.
Fakt, dwa razy usunąłem temat Zwierza pt. Germanizacja na lotniskach"
Jaki to był materiał oceńcie sami:

http://wiadomosci.onet.pl/1855140,11,1,1,,item.html

Dlaczego to zrobiłem?
Po pierwsze termin germanizacja odnosi się do procesu wynarodowienia, poprzez nakłanianie lub przymuszanie ludności rdzennej określonego terenu do przyswojenia języka niemieckiego oraz kultury niemieckiej. W tym konkretnym przypadku cała sprawa dotyczy niemieckich lotnisk
Tak więc owa germanizacja" zachodzi na terenie niemieckim i wygląda na to, że Niemcy germanizują sami siebie?
Zwierzu zasłania się historycznością forum Odkrywcy a tymczasem niemieckie nazwy miast obecnie należących do Polski należą do ich historii - to fakt, którego żadne chciejstwo nie zmieni.
Poza tym czy forum Odkrywcy" ma być tubą służącą rozgłaszania poczynań europosła z LPR a forum Aktualności, newsy, wydarzenia" to miejsce do wszczynania kolejnej zadymy na tle politycznym?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 13:15 06-11-2008
Napisano
mnie troszkę razi tak zachwalana wszędzie 'równość'
O ile popieram wlepianie kartek nowicjuszom - żeby się jak najszybciej pozbyć ciemnych typów.Ale w przypadku użytkowników już dobrze zadomowionych powinniście -moim skromnym zdaniem- zachować dużą powściągliwość.Nie każdy ma cierpliwość pomseego żeby pisać zażalenia, odwołania itp.
No i kartka dla armanda-pomłka wielka.Ja wiem że on ma specyficzny sposób prezentacji swoich poglądów.Ale jest to bądź co bądź jeden z najpowazniejszych producentów wykrywaczy w Polsce i (faktyczne) przepędzenie go z tego forum to błąd.Już nie mówię że jako chyba jedyny się tu nie reklamował więc kartka ma jeszcze inny wydźwięk...
Podobnie ,nie spodobalo mi sięwywalenie całego towarzystwa z 'grzegorzewskiej dyskusji'.Tu się zaczęło i tu powinno skończyć.A nie na IOH
Tyle mojego

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie