karpik Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Yeti- w stanach prawie każdy prezydent jast pamiętany jako ogólnie- dobry.U Nas odwrotnie- znaleźć na niego jak najwięcej.Może sukces polega na tym żeby kochać władze, wtedy ona też polubi??:))
woytas Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Wadza kocha wszystkie dzieci - nawet te marnotrawne - tylko je troche mniej...
Hitboy64 Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Wiem, Zwierzu, z PEWNYCH źródeł (pamięć mam dobrą :D), że zaczynały się tam robić bijatyki słowne, i aby odsiać to co złe od dobrego, należałoby poświęcić kuuupe czasu a i tak mało by wartościowych postów zostało...
pastuszek Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Ja też już nie odpalam w ogóle działu 'aktualności'.Ciągłe polityczne bełkotanie nie mające nic wspólnego z tematyką tego forum.W zasadzie mod mógłby zaprowadzić porządek wywalając wszystkie niezwiązane z poszukiwaniami tematy, no ale mod sam ciągle spamuje linkami do wiadomości WP...
Zwierzu Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Zgadza sie Hitboy64Ale nie rozumiem likwidowania całych wątków nie naruszających regulaminu Forum i bedących typowo historycznymi.Ale w mniemaniu co niektórych bedącymi niepoprawnymi (PO)litycznie.I chyba o to tu chodzi...
Zwierzu Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Troszke jasniej...Zakładam wątek zgodny z regulaminem,nikt sie jeszcze nie zdązy wpisac a tu...ciach.
Swiety82 Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Panowie, jak ostatnio widać z polityką walczymy i nie jest źle, a rzecz ciekawa-najwięcej tematów a temat" czyli o poszukiwaniach i odkryciach skarbów zamieszcza tak obmawiany tu kol. Pomsee, więc radzę zaglądać częściej. Polityki robi sie mniej i chwała temu!Co do usuwania tematów głosu nie zabieram, mój temat tylko raz usunięto ponieważ zawierał treści bardzo podatne na pyskówki i jakoś nie wszczynałem burdy. Pozdrawiam!
8total4 Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 mnie Pomsee moderowal za glupie i dowcipne zaczepki w politycznych, ale chwała Mu za to.. mimo tego ze nie mialem w intencjach wywolania klotni, to w pewnym stopniu lubię drwic z polityki i pewnie wyniknelo by z tego kasztanienie vs. trollowanie..Woytas i tak wg. mnie jest bardzo cierpliwy, pozatym wie co to odpowiedzialnosc i dobrze ze były chociaz ostrzezenia, bo ja na Jego miejscu sypał bym żółtymi bez pytania.pozdro!
pomsee Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 Stałem się powodem frustracji Zwierza do tego stopnia, że postanowił się publicznie na mnie poskarżyć tak więc myślę, że i ja powinienem w końcu zabrać głos.Fakt, dwa razy usunąłem temat Zwierza pt. Germanizacja na lotniskach"Jaki to był materiał oceńcie sami: http://wiadomosci.onet.pl/1855140,11,1,1,,item.htmlDlaczego to zrobiłem?Po pierwsze termin germanizacja odnosi się do procesu wynarodowienia, poprzez nakłanianie lub przymuszanie ludności rdzennej określonego terenu do przyswojenia języka niemieckiego oraz kultury niemieckiej. W tym konkretnym przypadku cała sprawa dotyczy niemieckich lotniskTak więc owa germanizacja" zachodzi na terenie niemieckim i wygląda na to, że Niemcy germanizują sami siebie?Zwierzu zasłania się historycznością forum Odkrywcy a tymczasem niemieckie nazwy miast obecnie należących do Polski należą do ich historii - to fakt, którego żadne chciejstwo nie zmieni.Poza tym czy forum Odkrywcy" ma być tubą służącą rozgłaszania poczynań europosła z LPR a forum Aktualności, newsy, wydarzenia" to miejsce do wszczynania kolejnej zadymy na tle politycznym?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 13:15 06-11-2008
woytas Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 a komu zalezy zeby byla amnestia?Jakos nie widze prosb, pielgrzymek, litani itp...
longwood Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 mnie troszkę razi tak zachwalana wszędzie 'równość'O ile popieram wlepianie kartek nowicjuszom - żeby się jak najszybciej pozbyć ciemnych typów.Ale w przypadku użytkowników już dobrze zadomowionych powinniście -moim skromnym zdaniem- zachować dużą powściągliwość.Nie każdy ma cierpliwość pomseego żeby pisać zażalenia, odwołania itp.No i kartka dla armanda-pomłka wielka.Ja wiem że on ma specyficzny sposób prezentacji swoich poglądów.Ale jest to bądź co bądź jeden z najpowazniejszych producentów wykrywaczy w Polsce i (faktyczne) przepędzenie go z tego forum to błąd.Już nie mówię że jako chyba jedyny się tu nie reklamował więc kartka ma jeszcze inny wydźwięk...Podobnie ,nie spodobalo mi sięwywalenie całego towarzystwa z 'grzegorzewskiej dyskusji'.Tu się zaczęło i tu powinno skończyć.A nie na IOHTyle mojego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.