acer Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 co przyszła do lasu ułamać kilka gałązek jedliny na stroisz"Jak najbardziej podlega ściganiu i karaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 A wracając do tematu. Dla tych co mówią, że fony tylko do dzwonienia służą...;) mała specyfika specyficznego palomfonu...;)OGÓLNESystem GSM850, GSM 900, GSM1800, GSM1900, WCDMAWysokość (mm) 207Szerokość (mm) 129Grubość (mm) 25Waga (g) 800Akumulator litowo-polimerowy (LiPoly)Akumulator (mAh) 2700Czas czuwania wg producenta (h) 260Czas rozmów wg producenta (min) 120Wyświetlacz 16 mln kolorówWyświetlacz (param.) 800 x 480, 7 cali, dotykowyWyświetlacz dodatkowy NieWyświetlacz dodatkowy (param.) Alarm wibracyjny TakDostępna pamięć (MB) 128 MB ROM, 1 GB RAMZłącze kart pamięci mini-SDKarta pamięci w zestawie (MB) Wymienne obudowy brak danychDANEIrDA NieBluetooth TakCSD TakHSCSD NieGPRS TakEDGE TakWiFI 802.11gWAP 2.0i-mode NieAparat fotograficzny TakAparat fotograficzny (param.) 1,2 Mpix,PDA TakPDA (param.) MS Vista Business, procesor Intel Stealey 800MHz+945GMSWIADOMOŚCISłownik SMS brak danychDługie wiadomości brak danychSmartMessaging NieEMS NieMMS TakKlient e-mail TakOPROGRAMOWANIEJava 2.0Kontakty w telefonie Profile brak danychKalendarz TakLista zadań TakNotatnik TakZegarek TakBudzik TakStoper brak danychMinutnik brak danychPolifonia TakPolifonia (param.) FUNKCJE GŁOSOWEWybieranie głosowe brak danychDyktafon TakSystem głośnomówiący TakRadio NieOdtwarzacz mp3 TakWideokonferencja brak danychDODATKOWE INFORMACJE# Opis HSDPA 3.6 Mpbs 850/900/2100# klawiatura QWERTY# miniUSB# VGA out# czytnik linii papilarnych# dysk 40GB lub 60GB, 1,8 cala# GPSPozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie można ściągnąć pliki kalibracyjne do Oziego do Messtischblatt'a, coby samemu nie musiał kalibrować?ps. Jeśli telefon miałby służyć tylko do rozmowy i SMS, postęp zatrzymałby sie na Nokii 3210 :)Martian rozumiem tel. masz na windzie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Nie wiem co znaczy winda" , ale jak dla mnie troszku przy duży jest i chyba nie wezmę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 i widzę jednego byka ekran dotykowy jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 System Windows Mobile=winda". Znam palmfony z Symbianem, i po prostu ciekawy jestem. A pod Symbiana też da radę wgrać messblata i latać w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 tu http://mapy.amzp.pl/ masz mapki razem z plikami kalibracyjnymi a co się tyczy Garmina 60csx to można wgrać mapki ale tylko w formacie przyjętym dla tego typu odbiorników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Takie sprytne ustrojstwo... Na vistcie biega... ale przyduże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Swiety ozi - 4 rogi i jedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Jeśli możesz łopatologicznie to bardzo proszę :) Jeszcze tego nie robiłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 http://gpsmaniak.com/new/soft.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Dzięki bardzo, podziałam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 5 Listopad 2008 Share Napisano 5 Listopad 2008 a to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojwoj Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 Bushnell robi dobrą optykę z wyższej półki do broni, a takie gadżety pewnie przy okazji w chinach. Pytania - czym to jest zasilane i ile wytrzymuje? czy mozna to podpiąć kabelkiem do kompa? Czy pokazuje koordynaty w WGS84? Czy możesz w tym wstukać koordynaty punktu nie tego, w którym byłeś, ale w którym chcesz być? jak jest dokładny? rack back" w nazwie oznacza, że to jest gadżet, który doprowadzi cię do punktu, w którym byłeś i go zapisałes w pamięci urządzenia. Jesli mam byc szczery, jakbym szykał gpsa, nawet bym na to nie spojrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 szczerze mówiąc to szukam po prostu dobrego kompasu i takie mi wyskoczyło dziwactwo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojwoj Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 silva ranger 16, z lustrem, używam go od dwóch lat, zawias na mosiężnej zawiasu, wszystko trzyma idealnie. stabilizuje igłę w ciągu max 2 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojwoj Napisano 6 Listopad 2008 Share Napisano 6 Listopad 2008 kurde. zawias na mosiężnej osi - tak miało być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 A ja czasami zabieram ze sobą coś takiego.Rocznik 1958. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 a z cyfrowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 ja mam cyfrowy w gpsie i dzial ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 chodzi mi o cyfrowy nie gps.Zwykły, malutki,śliczniutki.Najlepiej w zegarku.GPS odebrałby mi frajdę poznawania coraz to nowych terenów w poszukiwaniu samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojwoj Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 eee, cyfrowy potrafi robić błąd nawet o 3-5 stopni, trzeba go kalibrować po wymianie baterii... Nie ma to jak dobry magnetyk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 no bo kalibrtacja trwa 15 sekund... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagen Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2008 PRosze mi podać gps gdzie można wgrywać stare mapy nie za drogiDzieki z gory ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 14 Grudzień 2008 Share Napisano 14 Grudzień 2008 skoro temat odświeżony... czy ktoś próbował poprawiać samemu kalibrację? Skalibrowałem niemieckiego messa na dużym przybliżeniu (w celu dobrej poprawności kalibracji) i skalibrowałem idealnie, ale mapa jest przesunięta-w praktyce o jakieś 20 metrów. A z kolei w kilku innych miejscach prawie się pokrywa z terenem. Czy możliwe że skan mapy jest niezbyt dobrze wykonany, czy po prostu może mapa nie jest wyrysowana prawidłowo? Mieliście takie odchyły na niemieckich messblatach? Jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.