martian. Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Troszkę na zasadzie zagadki, czy ktoś zgadnie jaką metodą zrobione są te grzybki.... Na id nie daję, ale gwarantuję wspaniałe....;))Jak macie jakieś to dawajcie sezon trwa...
Czlowieksniegu Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Czy to aby nie są ślimaki?P.S. Ja, na grzyby, to dopiero za dwa tygodnie...
martian. Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Gdzie Ty w ów czas znajdziesz grzyby. Ludziów więcej niż mrówków. Ale byłeś blisko bo nie ślimaki, ale w większości maślaki... Tak podobnie brzmi...;)
Czlowieksniegu Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Martian- to nie chodzi o grzyby, ale o piękne okoliczności przyrody. Coby Młody Demon miał trawę inną niż na własnym ogródku, cobym ja nie ślęczał przed kompem ( a w lesie to i palić mi się nie chce ) no i oczywiście, żeby się moja Lepsza Połowa zmęczyła ( jakoś w lesie krępuje się krzyczeć na nas ).A dokąd? Tam, gdzie co roku...
martian. Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 No ładne parę lat temu, ale życzę podobnych. I wszystkie zdrowe. Był taki rok......
pomsee Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Maślaki - rauma" z dzieciństwa ;)Rodzice robili z nimi wymyślne sosy, zmuszali do jedzenia a smakowały rzeczywiści jak ślimaki - przynajmniej przy gryzieniu i przełykaniu ;)
martian. Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Dawaj przepisy.... A po tych trauma by przeszła;) Traumatyczne doświadczenie to jedynie obieranie tych maślaków ... jak dla mnie.
Swiety82 Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Mmmm, wreszcie ciekawy temat na towarzyskie :)Martian czyżby grzybki w occie? Ja generalnie wolę grzybki na świeżo na patelni, ale w zimę takowymi nie pogardzę :)))Pozdro!
martian. Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Napisano 8 Wrzesień 2008 Niestety nie w occie. Mało kto zna grzyby pod tą postacią, dodam dla ułatwienia, że należy trzymać w ciemnym chłodnym miejscu.
traper6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Na Forum poszukiwaczy i eksploatorów kącik gastronomiczny już mamy. Co będzie następne ? Porady na temat kremów zQ-enzymami, porady maniqure, wisage ? Czy też ranking proszków do prania ?Eeeechchch........... poszukiwacze :-D
Czlowieksniegu Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 A skąd Ty znasz takie specyfiki? Nomenklatura jak na specjalistę przystało :-)
traper6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Baba jak mnie chce ukarać to bierze mnie na zakupy do mega sklepów i gwoździem programu jest dział drogeri. :-(Pozdro.
Czlowieksniegu Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Nie narzekaj- ja w takiej sytuacji, jako bonus mogę ( a może muszę ) jeszcze zapłacić, ewentualnie z maksymalnym zaangażowaniem ( propozycja pomocy wychodzi oczywiście ode mnie ) doradzać np kolor farby do włosów :-)
traper6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Jak to człowiek przez internet może znaleźć bratnią duszę.Te same zainteresowania, te same problemy (z babami).Nic, pozostaje nam tylko spotkać się we Wrocku na piwie i jak na twardzieli przystało wypłakać się w ramię jeden drugiemu. :-)
Czlowieksniegu Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Z tego co pamiętam, to obaj mieszkamy w tym pięknym mieście. Jest jeden problem- tak zdziecinniałem, że nawet piwa nie piję. Ale jestem za a nawet przeciw wspólnej integracji- Ty browarek ( gdzie czasy Piasta, Lwowa ) a ja przy kawie ...
traper6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Może być i kawa ,ale.... ja nie mieszkam we Wrocku.
Czlowieksniegu Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 UpsssssZnaczy się osoby mi się po...mieszały. Przepraszam. Ale jeśli będziesz we Wrocławiu a ja dostanę wychodne czuję się z Tobą umówiony.
traper6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Nie pomieszały Ci się. Mieszkam w Oławie.Jak będę we Wrocku, to zawsze się możemy zdzwonić. Ale to już na priv.No, ale poczekajmy na ciekawe przepisy kulinarne, bo przecież o tym jest ten wątek. :-DPozdrowaśkiJanek - traper6
Swiety82 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Hehe, tak przyszedł mi przypadkiem" pomysł na dział Matrymonialne.... :))ps. Traper faktycznie dział drogerii dobija, brrrr
traper6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Dział matrymonialny powiadasz ? Nie wiem Kolego jakie masz zapatrywania, ale na tym forum 99,8 % to faceci. :-D :-D :-D
Czlowieksniegu Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Już nie chciałem tego dodawać. Ale z drugiej strony- skóry, panterka, glany, rękawice...Tfu, tfu, Teletubbies się kłaniają.
Swiety82 Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Tak się uroczo umawiacie i wymieniacie spostrzeżenia nt. apojów wyskokowych" że tak siłą woli wyszło :PAle jak nie, to NIEEEEE" :)
Catadero Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 To też grzybek. Szmaciak gałęzisty. Rzadko spotykany. Jadalny, ale objęty ochroną gatunkową, więc obowiązuje całkowity zakaz zbioru na wszystkich stanowiskach naturalnych.C.
Czlowieksniegu Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Czyli nasze Lepsze Połowy i ( przynajmniej w moim przypadku Młody Demon ) to przykrywka i zasłona dymna?A Ty chcesz się dołączyć do kawy i/lub mleka od wściekłej krowy czy wolisz ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.