diggerek Napisano 15 Luty 2016 Napisano 15 Luty 2016 Jak bolą obie to wykrywke przywiązuje do szyji i ciągne za sobą, hehe.
Landszaft Napisano 16 Luty 2016 Napisano 16 Luty 2016 niestety też dorobiłem się zapalenia stawu łokciowego . Feler wystąpił po zmianie wykrywarki na lepszy ale cięższy model. z C-scope na Minelaba , raczej każdy się domyśli jaki Minelab . Niestety nie mam ręki Pudziana więc zaciskałem wargi i machałem , a że fanty monecie wyskakiwały jeden za drugim więc napalenie przewyższyło zdrowy rozsądek. Efekt od września kwękam , maści ,elektroforeza i staram się łokieć do stanu używalności doprowadzić. Feler taki że czasami wszystko ok a czasami jak złapie to szklanka herbaty wyrywa rękę. Lekarz stwierdził że do roku może mnie to trzymać jak nie przesilę stawu. Tak że wykrywarka lekko do przeróbki czyli elektronika na pasku przy gaciach kijek z klozetem w garści, tyle że ja nie trawię majtających kabli. Niestety okazuje się że źle dobrana waga wykrywacza do stawu robi swoje ( w dodatku lubię ciupać w tenisa i to ostro samemu na ściance )
Rafi94 Napisano 17 Luty 2016 Napisano 17 Luty 2016 Czasami bolą nogi jak się spotyka leśniczego albo milicję ;).
IdeL Napisano 17 Luty 2016 Napisano 17 Luty 2016 Ja nie wiem czy chodzenie na baby nie jest zdrowszym hobby. Wysiłek fizyczny - rozłożony w krótszej przestrzeni czasowej; intensywność większa - dobrze wpływa na ciśnienie; obciążenie kręgosłupa - niewielkie. A do tego wszystkiego, człowiek uczy się pewnych odruchów, gimnastykując się cyklicznie metodą częstych powtórzeń. ;DDDD
Czlowieksniegu Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Młody- ja, osobiście, nie widzę związku...Ja wiem, że Ty jeszcze do poduszki Janczarskiego czytasz i dlatego podpowiem- żeby się piwa napić, nie trzeba browaru kupować...
vis1939 Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Tyle,że jak się ma browar to wiadomo co leją,a tak z pod budki to nie wiadomo co za syf:)
Czlowieksniegu Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Visiu- czy ja namawiam Młodego,żeby się sponiewierał w pierwszej z brzegu kuflotece?We wszystkim trzeba zachować umiar i zdrowy rozsądek...Ja, np na grzyby, to od lat jeżdżę w te same miejsca a nie byle jak szukam na poboczu drogi.
vis1939 Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Myślisz,że jak Hebda ryby z fontanny wyjada,to na baby do teatru pójdzie?
Czlowieksniegu Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Ryby już wyżarł...Dwa- podobno teraz Narodowy ma być naprawdę narodowy, to może i całą grupą z przedszkola pójdą...
Hebda Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Czuć od Was frustrację...Dawno zaobrączkowani i tylko na forum możecie psioczyć,w chałupie od razu patelnia po łbie :)
vis1939 Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Jakie tam zaobrączkowanie,ja się trzymam zasady,że babie po max 3 miesiącach kończy się resurs i nadaje się do wymiany:)
Czlowieksniegu Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Już widzę, jak Młody lanoliną polewa zetlałą skórę..I wciera, naciera, masuje....
Czlowieksniegu Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Skoro Tobie takie stany zachowania pasują, to ja się nie dziwię, że Ty herbatę pijesz...Zawsze to jakiś wybór mniejszego zła...
vis1939 Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Ogólnie jak się gustuje w prosto z gleby"(nawet z suchego piachu) to cudów już nie będzie,strychówce to jeszcze...
IdeL Napisano 18 Luty 2016 Napisano 18 Luty 2016 Z tymi rzema miesiącami", to niemal każdy się zgadza, tylko prawie każdy gość uwikłany w związek formalny, uprawiający z definicji pantoflarstwo i konformizm, głośno tego nie powie. Zwłaszcza przy obiekcie co to go widziały gały jak brały". Ba, nawet ten co lubi sobie skoczyć czasem a lewo". Ale, to wszystko dla zdrowia... psychicznego. :P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.