Skocz do zawartości

Nasze wędkowanie

dago2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 265
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 10 months later...
Ja byłem wczoraj i dziś, wczoraj lin był już na wodzie, ale poszedł na oko jaki 0,5kg do 0,8 na trzy mady, dziś to samo miejsce mady nic założyłem czerwoną rasówkę po ok 5 sekundach odjazd, zacięcie i szok jak worek ziemniaków stargał mi sprzęt i mnie hehe wszedł w trzciny i tyle go widziałem jeszcze musiałem wchodzić e gaciach hehe:)

jutro go dorwę:)

pozdro dla wędkujących!

Witam. 13 czerwiec 2010 rano godzina 6 lin - 3,5 kg i 54 centymetry.Walka trwala okolo 15 minut.Rybke zlapalem w irlandi - polecam ten kraj dla wedkarzy.Sa jeszcze tu jeziora gdzie ryba nie widziala wedkarskiego haczyka a ryb jest naprawde sporo i to naprawde duzych okazow.Pozdrawiam.

Witam ja dziś wytargałem linka 46cm na kukurydzę:) A na Mierzawie po przerwaniu grobli stawów hodowlanych w górze rzeki przez powódź z rzeki górskiej zostało wspomnienie;) niby nurt nadal rwący ale same wypasione karpie pływają:)

Witam

No nie wypada nie wspomnieć o rozgrywających się właśnie na

Sanie 30 Mistrzostwach Świata w Wędkarstwie Muchowym

Po trzech turach nasi drużyna na 1 m Marek Walczyk indywidualnie 2 . W sobotę jeszcze 2 tury.

szczegóły na Flysport

pozdro

• 3 weeks later...
Ja nie mam fotek , ale mogę się pochwalić , wpadło kilka szczupaczków.
W tym roku bardziej nastawiam się na spining, zakupione już mam wodery neoprenowe, spining larisa i kołowrotek shimano(to sprzęt mojego taty ) mój składa się z sprzętu jaxon.

• 2 months later...
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie