pmf1 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 to jest rybka... wigilijny karpik - jedno z jego wcieleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 a to już smaki wielkanocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 5 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Bezkrwawe łowy.Znaleźona nie złapana;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 pmf- gazowanie?:((( Masz coś do nas to dawaj do wody, wtedy poplumkamy:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Wczoraj wieczorem.Szkoda,że ani ten... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 ani ten,nie przypłynęły z rodzicami.Jutro na żywczyka,pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samson Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Jak tam koledzy, na waszych wodach jest przyducha? U mnie na Bugu i starorzeczach piękne sztuki padają z braku tlenu. Ludzie wyciągają zdechłe ponad metrowe szczupaki... A woda nie zamierza opadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Ja byłem wczoraj i dziś, wczoraj lin był już na wodzie, ale poszedł na oko jaki 0,5kg do 0,8 na trzy mady, dziś to samo miejsce mady nic założyłem czerwoną rasówkę po ok 5 sekundach odjazd, zacięcie i szok jak worek ziemniaków stargał mi sprzęt i mnie hehe wszedł w trzciny i tyle go widziałem jeszcze musiałem wchodzić e gaciach hehe:)jutro go dorwę:)pozdro dla wędkujących! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1973 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Witam. 13 czerwiec 2010 rano godzina 6 lin - 3,5 kg i 54 centymetry.Walka trwala okolo 15 minut.Rybke zlapalem w irlandi - polecam ten kraj dla wedkarzy.Sa jeszcze tu jeziora gdzie ryba nie widziala wedkarskiego haczyka a ryb jest naprawde sporo i to naprawde duzych okazow.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernestix Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Witam ja dziś wytargałem linka 46cm na kukurydzę:) A na Mierzawie po przerwaniu grobli stawów hodowlanych w górze rzeki przez powódź z rzeki górskiej zostało wspomnienie;) niby nurt nadal rwący ale same wypasione karpie pływają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Witam No nie wypada nie wspomnieć o rozgrywających się właśnie na Sanie 30 Mistrzostwach Świata w Wędkarstwie Muchowym Po trzech turach nasi drużyna na 1 m Marek Walczyk indywidualnie 2 . W sobotę jeszcze 2 tury. szczegóły na Flysport pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad_es Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 2 dni temu znajomy wyciągnął z Narwi jesiotra. Małego co prawda (ok. 30cm) ale jednak.Pewnie uciekł podczas powodzi z jakiegoś stawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Zero ryb w tym roku ale za to herbatka dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 To moj jesiotr 2 kg wagi okolo 90cmPozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 To moja rybka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Ja nie mam fotek , ale mogę się pochwalić , wpadło kilka szczupaczków.W tym roku bardziej nastawiam się na spining, zakupione już mam wodery neoprenowe, spining larisa i kołowrotek shimano(to sprzęt mojego taty ) mój składa się z sprzętu jaxon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Mój szczupaczek z zeszłego roku 2009:D 79cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Ładniutki ;)Mój największy 61 cm. Niby nie wiele ale i tak cieszy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 czasem miewam dylemat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 ... na ryby czy na wykopki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Szczupak, wieczorową porą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Okonio-kleń z Warty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Tegoroczny z pod Gniezna... z tego co pamiętam to 36kg ważył, oczywiście nie mój, znajomego kolega drania wyciągną. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Dorsz z fiordów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 26 Październik 2010 Autor Share Napisano 26 Październik 2010 Dwa lata mijają i kija" wręku nie trzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.