dago2 Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Wiem że wielu z nas jako drugie hobby uprawia wędkarstwo.Ja po dwu latach przerwy wczoraj powróciłem do tego pięknego sportu.Był mały sukces bo wśród drobnicy trafił się ładny okoń 32cm.A jak tam Wasze przygody z wędką?[url=http://imageshack.us][img=http://img112.imageshack.us/img112/1936/dsc00219wl4.jpg][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Ja też chyba wyjmę swoją zakurzoną wędkę z szafy:) Na co łowisz? Klasycznie na spławik czy może spinnig? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Łowię a sprężynę" a okoń wziął przypadkowo:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Aha:) Ja łowię na spinning i kiedyś przy zwijaniu zahaczyłem małą płotkę o grzbiet:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Mi ostatnio jakoś nic nie chce brać sama drobnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Nad Pilicą nie jest tak źle ,oto efekt .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 I radość z efektu .Nie ma to jak świeża rybka ,a że rybka lubi pływać ....Pozdro i połamania kijów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Byłem wczoraj po robocie.Okoń (niestety mały) bierze na wszystko:) Kukurydzą i....pustym haczykiem też nie gardzi:)Leszczyki w większości małe ale trafiliśmy z kolesiem bliźniaki.Wypatroszony miał 1,8 kila:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Ja ostatnio też za nie dbałem stosunki koleżeńskie z moją wędką:), muszę się wybrac w końcu gdzieś na rybki.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Ja tam drobnicy używam do połowu takich rybek...to mój rekord:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Jeżeli to prawda to jakim sprzętem go wytargałeś z wody.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 łatwo nie było ale jakoś dałem rade.wędzisko Cormoran Big Cat Sum 3,20m" kołowrotek Cormoran Big Ben Seakor 6pi" żyłeczka 0.40mm no i hak nr4...żywiec ukleja no i do tego jeszcze troche szczęścia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 To jeszcze ciekawostka:)3 tygodnie temu złapałem w Odrze(Szczecin) 2 kilową troć wędrowną:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 LOL i dlatego się mówi taka RYBA :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Ja wszystkim swoim rybkom darowałem wolność.Widzę że Wasze nie miały tyle szczęścia;-)Pozdrawiam.dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 dobra to tera ilu z was się pochwali kartą? :)Ja mam od trzech lat, musiałem wyrobić bo mi sie nie chciało w niecałe 15s zwijać sprzęt i uciekać. Sukcesów raczej nie mam,wygrałem raz zawody w juniorach, a w nagrodę dostałem kołowrotek za bagatela 25zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Ojjjj Kokesh, narobiłeś mi smaka kolego. I wiem co mówię-jak porównam te rybiopodobne filety z Tesco z prawdziwymi rybkami prosto z haczyka, to nie ma o czym mówić... a niestety ostatnio nie mam skąd kupić takiej rybki i żałuję.ps. Kiedyś szło złapać w rzekach prawdziwego węgorza, jak jest teraz? Złapał ktoś ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Hehe ja mam 100m od domu stawik z pstrągami :D ceny kosmiczne ale świeżo wyciągnięte z wody i w ciągu 5 minut zaniesione do domku nie tracą zbytnio na ważności :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 A gdy rybka nie bierze ,można posilić się wieprzowinką z rożna .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Wieprzowinka lub kurczaczek .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Nie wolno oczywiście zapomnieć o napojach ,mięsiwa wtedy lepiej się trawi .Wiem okropny jestem ale taka mnie tęsknota wzięła za tymi okolicznościami przyrody ....... Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Okoliczności przyrody.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Ja mam na morzu rybki grille i zabytki.Torpedownia Babie Doły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.