Skocz do zawartości

podwyższone cisnienie?

talgo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
i widać kto ogląda nasze forum! a tu apel Panowie! To co jest ciekawe i ma swoją wartość najlepiej siętym nie chwalić! Bo aż ich boli to co my nazywamy szcześcięm !Tak jak pies ogrodnika sam nie zje a nikomu nie da!
Niech biora wykrywacze w lapy i diełać a nie pisać po forum to oni potrafia... a mi się wogole zdaje że ten moderator na ich forum nie jest archeo! dlatego ma czas piać po forach:) oot co!
Napisano
Jak u się tak ciśnienie podnosi to niech zainwestuje w piszczałkę i zacznie działać zamiast smucić na forum że jak mu to źle i.............
pozdrawiam Kurt
Napisano
Panowie najśmieszniejsze z tego wszystkiego, że faceta serce boli" jak patrzy na znaleziska z całej Europy bo takie w wątku, o którym pisze były zamieszczane`-`sam to robilem to wiem :)))
Napisano
Już widzę oczyma wyobraźni tą nieprzebraną armię archeologów pod wodzą WKZ przekopujacą pola bitew z epoki napoleońskiej...
Archeolog nie wykopie, ale innym nie da... niech gnije w ziemi, bo to i tak lepiej niż ma sie znaleźć w rekach profanów"
Napisano
A znaleziska po ich zabezpieczeniu" przez archeologów będą zalegały w magazynach muzealnych a ich pracownicy będą powoli je sprzedawać na aukcjach internetowych w kraju i za granicą.
Napisano
Polecam artykuł z Gazety Wyborczej Wrocław z 24/05/2008 - 25/05/2008, wydarzenia, str.4. Niestety, nie mogę go teraz wkleić, może ktoś ma możliwość, ciekawa lektura zwłaszcza dla nawiedzonych archeologów. Jakiś archeolog z Wrocławia przyznaje się w nim wprost do wyrzucania do śmieci zabytków pochodzacych z wykopalisk bo nie opłaca się ich opracowywać.
Napisano
Koleś mnie rozbawił, jak widać wielu go poparło :)

Zaprawdę wam mówię, z takimi archeologami nie będzie rozejmu odkrywca-archeo, dłuuugo nie będzie.
Napisano
Słowo profani" dobrze charakteryzuje autora inkryminowanego postu. To tak jak z profesjonalnym fotografem a fotoamatorem . Zgadnijcie kto bedzie robił lepsze zdjęcia ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie