stuwras4 Napisano 6 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2008 Wszystko zapięte na ostatni guzik.Wtorek 8 lipca to data ostatecznego tym razem ataku i bydlę wylezie jak niepyszne z bajora,gdzie się schowało zranione po ostatnim Wielkim Sukcesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 No dobra to nie żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Nareszcie . Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Czekamy na fotki.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek722 Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 Nowy nik i tak dużo wie ?,ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Chyba Kolega zapomnial postawic ;) na koncu tej wypowiedzi :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Jutro będę na miejscu więc nie omieszkam foteczek porobić:)Oby się udało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Ciekawe co tam wytargali z bagienka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalot22 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Pewnie będą do wieczora się szarpać...trzeba cierpliwości ;-Dpozdrkalot22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Panowie , spokojnie... dziś jest początek. Finał dopiero w czwartek lub piątek. Nie liczcie wcześniej na efekty. Oksio donosi, że atmosfera na miejscu znakomita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Buuuuuuuuuuuuuuu, ani zdjęć ani zupy.... :(((ale jestem głodny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 cholera, znowu sie zaczyna... przecież ci nie wyślę tej zupy mailem.... A zdjęcia będą , tylko trzeba poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Szczerze życzę powodzenia w akcji!!!Liczę oczywiście na fotki z przebiegu!No i SMACZNEGO(dotyczy zjadaczy grochówki;-))!kruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 No to super bo już myślałem, że to jakaś ściema. Trzymam kciuki za powodzenie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalot22 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Camino Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Juz myślałem że się nie doczekam - chłopaki powodzenia w rwaniu reszty potwora i jak zwykle proszę o wyczerpującą relację fotograficzną :-) No i smacznego :-) Trzymam kciuki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Nareszcie i w odpowiednim terminie :). Powodzenia w akcji i pozdrawiam! L.G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Powodzenia to życzcie kpt. Ogrodniczukowi, Oksiowi, Herussowi i reszcie TPS.Ja tylko wiozę grochówkę :)))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 akagi jak wrocisz z pustym garem to wklej fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki z nad rgilewki Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 witam!!byłem tam dzisiaj na miejscu...chłopaki wygrzebali sporawy dołek.....nie wiem czy bestia została zlokalizowana dokładnie bo padał deszcz i zwiałem do domku ale udało im sie wydobyc spora ilość amunicji do tego karabinu" który znajdował sie na wiezyczce...widziałem tez ręczne działko...panżerfaust tyle że bez tej głowicy"...jakieś tam blaszki ze tak powiem i jakis spory lewarek ponoc to kolejowy sprzet który był wykorzystywany do wczesniejszych prób wydobycia...nie mogłem dostrzec wszystkiego dobrze bo gapie" sa ograniczeni strefa i nie mozna podejśc zbyt blisko.......działajcie chłopaki...działajcie...i mam pytanie czy jak wyciagnieta zostanie wanienka mozna ja pozniej z bliska obejrzec?????..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki z nad rgilewki Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 powodzenia!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Nareszcie jakieś wiadomości.Trzymam kciuki i tak jak wszyscy czekam na fotki i relację z udanej akcji! :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 20:37 08-07-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 niech się dzieje - wola nieba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Witam.W końcu po tym całym bałaganie w sprawie tego stuga widać już światełko w tunelu. 3 mam kciuki za powodzenie akcji. I czekam jak chyba wszyscy na fotorelację z niecierpliwością. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 9 Lipiec 2008 Share Napisano 9 Lipiec 2008 witami jak wyciągnęli czy nie?? są jakieś fotki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.