Skocz do zawartości

Stug IV Grzegorzewo FINAŁ!!!

stuwras4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wszystko zapięte na ostatni guzik.
Wtorek 8 lipca to data ostatecznego tym razem ataku i bydlę wylezie jak niepyszne z bajora,
gdzie się schowało zranione po ostatnim Wielkim Sukcesie.
  • Odpowiedzi 498
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Panowie , spokojnie... dziś jest początek. Finał dopiero w czwartek lub piątek. Nie liczcie wcześniej na efekty. Oksio donosi, że atmosfera na miejscu znakomita.
Napisano
cholera, znowu sie zaczyna... przecież ci nie wyślę tej zupy mailem.... A zdjęcia będą , tylko trzeba poczekać.
Napisano
Juz myślałem że się nie doczekam - chłopaki powodzenia w rwaniu reszty potwora i jak zwykle proszę o wyczerpującą relację fotograficzną :-) No i smacznego :-) Trzymam kciuki :-)
Napisano
Powodzenia to życzcie kpt. Ogrodniczukowi, Oksiowi, Herussowi i reszcie TPS.

Ja tylko wiozę grochówkę :))))))))))))))))))
Napisano
witam!!byłem tam dzisiaj na miejscu...chłopaki wygrzebali sporawy dołek.....nie wiem czy bestia została zlokalizowana dokładnie bo padał deszcz i zwiałem do domku ale udało im sie wydobyc spora ilość amunicji do tego karabinu" który znajdował sie na wiezyczce...widziałem tez ręczne działko...panżerfaust tyle że bez tej głowicy"...jakieś tam blaszki ze tak powiem i jakis spory lewarek ponoc to kolejowy sprzet który był wykorzystywany do wczesniejszych prób wydobycia...nie mogłem dostrzec wszystkiego dobrze bo gapie" sa ograniczeni strefa i nie mozna podejśc zbyt blisko.......działajcie chłopaki...działajcie...i mam pytanie czy jak wyciagnieta zostanie wanienka mozna ja pozniej z bliska obejrzec?????.....
Napisano
Nareszcie jakieś wiadomości.
Trzymam kciuki i tak jak wszyscy czekam na fotki i relację z udanej akcji! :)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 20:37 08-07-2008
Napisano
Witam.
W końcu po tym całym bałaganie w sprawie tego stuga widać już światełko w tunelu. 3 mam kciuki za powodzenie akcji. I czekam jak chyba wszyscy na fotorelację z niecierpliwością. Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie