Lemeryt Napisano 19 Luty 2009 Autor Share Napisano 19 Luty 2009 Przednia część z otworami na rury wydechowe oraz otworami wentylacyjnymi silnika.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio87 Napisano 23 Luty 2009 Share Napisano 23 Luty 2009 Chyle czoła, podziwiam za rezultaty pracy i oby tak dalej trzymać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 24 Luty 2009 Autor Share Napisano 24 Luty 2009 CzołemKrzysio87 - wielkie dzięki, to ja chylę czoła przed fachowością dokonań z 251. Na zdjęciu jedna z niezliczonych łowickich wycinanek RSO, jest trochę zabawy ze zgraniem przetłoczeń podczas wstawiania poszczególnych elementów...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Prototyp V4 podczas prób pokonywania przeszkód wodnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio87 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Witam taka zabawa to sama przyjemność, Paczuszka poleci w poniedziałek, pomijając fakt że troszkę waży, a i mam jezcze jedno pytanie jak wyglądają nakładki zimowe do rso?J mam jakąś blaszaną wytłoczę ale nie jestem pewien.Pozdrawiam Krzyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Nie chwaląc się moją raczej znikomą wiedzą o RSO, w zasadzie bez raczej, znikomą wiedzą o RSO:))) trzeba było mi ją pokazać to bym ją ocenił:))) Może coś bym wymyślił...:)))http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/clip_8_copy5.jpghttp://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/img_9756_185aa.jpg http://img.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/img_9757_141aa.jpgPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio87 Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 Serdeczne dzięki o taką mi właśnie chodziło Lerzała z gąskami do rso ale z dwóch różnych miejsc. Jeszcze raz dziękiPozdrawiam Krzyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butchcassiddy Napisano 1 Marzec 2009 Share Napisano 1 Marzec 2009 Jeżeli chodzi o malowanie to znam pewien zakład we Wrocławiu który bezpośrednio po pisakowaniu maluje części jakimś bezbarwnym specyfikiem. Potem można na to nakładać minię która jest chyba w dalszym ciągu naj..lepsza/tańsza.W tym zakładzie piaskowałem jakiś hełmik, saperkę itp. rzeczy i jestem zadowolony z ich usług. Poza tym z rozmowy z pracownikiem dowiedziałem się że mają a koncie" też jakiś stary czołg, podobno japoński? Najistotniejsze jest to, żeby czas od piaskowania do pierwszego malowania był jak najkrótszy. Pozdrawiam i trzymam kciuki za emerytów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 Krzysio87 - faktycznie paczka rochę" waży :), dotarła dzisiaj popołudniu. Wielkie dzięki za wsparcie odbudowy. Tymi gąskami zamknąłeś magiczną liczbę 150 sztuk, a więc komplet na obydwie gąsienice. Nie oznacza to zakończenia gromadzenia gąsek ponieważ kilkanaście z nich to tylko sztuka" - popękane lub pogięte. Półpierścień zębaty też bardzo się przyda. Jeszcze raz Wielkie Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio87 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Witm,Nie ma za co na ile mogę na tyle postaram się pomóc, a wim dobrze jak to jest przy takich sprzętach, jutro wrzuce fotki reszty drobnicy jaką posiadam jeżeli to będzie coś co się przyda to odrazu organizuje paczuszkę.Życzę powodzenia dzielnej ekipie i dalszych sukcesów przy odbudowie.Pozdrwaiam serdecznie Krzysio87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 5 Marzec 2009 Share Napisano 5 Marzec 2009 znowu coś ciekawego na alledrogo http://www.allegro.pl/item573739503_rso.htmli jak zwykle może się uda kupić taniej bocena dość zaporowa jak na muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Jak widać wszystko co pokazuje się na Allegro to albo szlug albo RSO......A tak naprawdę to nie jest oryginalna cześć od RSO, co prawda można ją zastosować ale ..... ponieważ nie jestem upoważniony mogę tylko nadmienić iż zbliża się wiosna a wraz z nią ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 W RSO chłodnice były zabudowane na górze obudowy a w oferowanej obudowie miejsce zabudowy chłodnic jest z boku .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 ...czyli chłodnice są od Steyra 1500A.Ubiegając Woodhavena i kończąc historię:)))A może jednak nie...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Oczywiście masz racje....... Steyr 1500 A miał zabudowany z boku chłodnice ... chociaż widziałem bodajże w dwóch odbudowanych RSO chłodnice zabudowane z boku........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 Oryginał .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 # Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio87 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Wiam mam nadzieje że się przyda jeśli tak to wysyłamPozdrawiam Krzyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio87 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio87 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Jadę, jadę na motorze, wiater mi owiewa twarz..." a w tle RSOByło, ale tym razem w lepszej jakości i bez brzydkich bundesarchivowych napisów na środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 też powtórka w lepszej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 A tego chyba jeszcze nie było.Trzeba koniecznie aktualizować galerię, bo przeszukiwanie 4 części wątku już się trochę ciężkie robiZdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 12 Marzec 2009 Autor Share Napisano 12 Marzec 2009 CzołemKrzysio87 widzę że przerzuciłeś te 40 ton żelastwa. Na nakładkę oczywiście reflektuję to dopiero druga w zbiorze RSO. Pierwszą nabyłem niedawno - wrzucę fotki.Wysłałem do Ciebie e-mail w sprawie tych części.Wielkie DziękiTrooper85 - ciekawe zdjęcia, ostatnie z nich widzę pierwszy raz. W kabinie RSO ktoś siedzi, leży ??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.