Skocz do zawartości

Niemcy - Polska 08.06.08r - Jaki wynik typujecie?

8total4

Rekomendowane odpowiedzi

Pffffff, blisko mojego domu jest boisko szkolne tam mogą sobie nasze orły pograć. Nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać. To jest wiedeński cud, że nie jest 4-1 dla Austrii. Chorwaci jeszcze przejadą się po nas walcem i będzie po Euro. Musimy postawić pomnik Brazylijczykowi i Holendrowi. Straciłem złudzenia.

• Odpowiedzi 122
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Moralnie jak zawsze górą.... a sędzia k.tas. dostał przez słuchawkę instrukcje. Powinni go zlinczować....Piłkę w du mu wsadzić. Jak ktoś umie w jego ojczystym to na ich jakieś forum może posłać....
Borucowi się nie należał karny tylko pomnik...

Dajcie spokój sędziemu, po prostu przerwał dalsze męki tych nieudaczników (za wyjątkiem dwóch wiadomych zawodników). Równie dobrze mogło być 1 :4 dla Austrii. Na tle pozostałej 15 -tki wypadają bardzo mizernie. Koniec antyfutbolu, odsłuchać hymn w meczu z Chorwacja i do domu.

Końcówka meczu to po prostu skurwys****wo, żeby przed milionami widzów tak ustawić wynik!!!!!!!!!!! Miliony widzów widziało jak ten stronniczy sędzia parę razy przerywał akcję Austriaków, aż znalazł sposobność aby nam karniaka władować!!!!! W życiu nie widziałem takiego chamstwa. Zresztą ten łysy sędzia w innych momentach meczu też był stronniczy na korzyść naszych rywali - w końcu oni są gospodarzami. No to teraz musimy z Chorwacją wysoko wygrać, a Austria musi wygrać z Niemcami czyli jedno wielkie buhahaaaa

Było całkiem nieźle a wyszło jak zwykle :( czyli naszym na sam koniec nerwy puściły ( ten farbowany blondas , jak mu tam , dłuższą chwilę prowokował).
PS Ciekawe co Leo powiedział sędziemu na koniec bo zdaje się poszedł do niego na męską rozmowę.

Do U311, gdyby choć jeden z ich dwóch czołowych napastników był rdzennym Niemcem, lub urodził się w Niemczech choć jeden kolego…….. Tak po za tym gdybyś spojrzał na statystyki po meczu byś wiedział, że zbyt dużo różnic między składem ich, a naszym nie było. W światło bramki mieliśmy bodajże po równo reszta statystyk też nie odbiegała. Mieli po prostu więcej szczęścia, dwa razy zrobiliśmy głupie błędy i tyle. Jestem dumny, że dziś Niemcy zostali zmiażdżeni przez SŁOWIAN. I mam nadzieję, że z grupy wyjdzie Chorwacja, która pokaże klasę w kolejnych etapach Euro, będę im gorąco kibicował.
Do kol. Wulfgar’a to była ironia :P Mamy takie szanse aby wygrać z Chorwatami jak ja aby wykopać tygrysa na ogródku.

Panowie, trochę spokoju i godności.

Powiedzmy sobie szczerze - jeden gol i to z brazylijskiej nogi i to jeszcze ze spalonego to nie jest coś z czego moglibyśmy się cieszyć.
W błędach sędziego 1-1 i tyle.

Bardzo szkoda, że np. Krzynówek się nie wstrzelił, ale bądźmy też poważni - nasz gol był z ewidentnego spalonego. Niestety mamy bardzo średnią drużynę i tyle.
Będzie jak zawsze. Otwarcie, o wszystko, o honor.

Możecie mnie zjechać od burych suk ale mecze widzieliśmy wszyscy - średnio mamy tam co szukać. Pozdrawiam.

Witam!
Polacy zagrali świetnie - tylko gratulować !
Zapewne przyczyną tego był doping Wielkich Wojów którzy przylecieli na mecz do Wiednia samolocikim rządowym z kraju wiślan :0
Pozostaje tylko jedno, pogratulować drużynie tak niespodziewanego i bardzo dobrego wyniku :0) A co z Viktorią, jak na razie pa-pa :0)
PS.
Przypominam, Wodzowi Górskiemu (Bergführer) który przyjął ta germańska pseudo wyrwana z kontekstu, walka jeszcze nieskończona, gramy dalej !

100 WAT nie masz racji co do bramki Rogera.

Spalony w tej sytuacji powinien być odgwizdany gdyby Saganowski zgrywał piłkę do będącego na pozycji spalonej Rogera. Jednak na wszystkich powtórkach widać, że Saganowski strzela, a piłka po odbiciu przez bramkarza i obrońcę trafia do Rogera. W takiej sytuacji o spalonym nie ma mowy. O czym z resztą najlepiej świadczy reakcja samych Austriaków, którzy nie protestowali po uznaniu tej bramki.

Co do karnego dla Austrii to rzut wolny był jak najbardziej słuszny, jednak to co działo się potem to już było DRUKOWANIE KARNEGO, przez pana Webba.
Tuż przed wykonaniem wolnego, austriacki napastnik w sposób ordynarny odpycha Jacka Bąka, w tej sytuacji jedyną słuszną reakcją sędziego powinna być żółta kartka dla Austriaka za niesportowe zachowanie i rzut wolny dla Polski. Tymczasem pan Webb jakby nigdy nic uspokaja" piłkarzy i nakazuje powtórzenie wolnego dla Austrii w sytuacji gdy to ich zawodnik popełnił faul!!!
Co do starcia Lewandowskiego z Austriakiem, to przy takiej interpretacji jak sędziego Webba każdy rzut rożny w tym meczu powinien się kończyć rzutem karnym!!!
Pomijam już tu zupełnie kwestię, wejścia innego zawodnika austriackiego w Jacka Bąka przy tym samym rzucie wolnym. Jeśli coś tu się nadawało do odgwizdania to już prędzej tamto zagranie, choć powtarzam, przede wszystkim nie powinno być tego powtórzonego wolnego!!! Austriacy dostali od sędziego powtórkę wolnego w nagrodę za faul ich zawodnika!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie