8total4 Napisano 8 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Ja jestem głupek ale patriota, obstawiam 1:0 dla Polski, oczywiscie Ebi Smolarek strzelcem bramki :)typujcie wasze wyniki.pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U311 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Witam!Krótko pisząc WIELKA VIKTORIA nie dal chłopców Pana B.Wystarczy spojrzeć na zakłady bukmacherskie, i już wiadomo która drużyna będzie faworytem dzisiejszego spotkania !Czas gdy Viktoria sprzyjała 1410 i 1683, minęła bezpowrotnie :0)Czas pakować kofry i do domu :0)PS. Co jest powodem usunięcia wcześniejszego wątku piłkarskiego z Aktualności, Newsy, Wydarzenia" przez Panów z moderatorów owego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Cze.Jeśli Kubica dziś wygra a info dojdzie do ORŁÓW to ja obstawiam 3;0 dla NASZYCH .PZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 40:1,dla Polski ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 1410, 1683, 2008. 2:0 dla NasPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tm/39 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 2:1 dla Nas , nie wdaję się w dyskusje bo muszę jeszcze biec po piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 mam nadzieje na remis...1-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 chcial bym zebysmy wygrali ale obstawiam 2:1 dla Niemcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 40:1 dla Nas ;) a tak na poważnie to myślę, że 1:0 dla Nas będzie, dodajcie liczby z daty 1410;) dziś zwycięstwo murowane:)PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Serce by chciało aby było 3:0 dla nas ale rozum podpowiada ze bedzie 2:0 dla Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U311 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Witam!3:1 Niemcy - Polska, musicie sie pogodzić !Dziś będzie WSPANIAŁA GERMAŃSKA VIKTORIA za wpadki w 972r. i 1410r. :0) i nic tego nie jest w stanie zmienić :0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Ja będę ściskał mój bagnet wz.28 FB Radom i wierzył w zwycięstwo :)PozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 A ja idę na całego i mówię 5:0 dla nas:))))heh żart, co prawda nie jest 1 kwietnia ale co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Według mnie przegramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Możemy przegrać, ale dla U311 czerwona kartka :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 2:0 nie dla nas :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 I znowu zerżneli nam dupsko. 2 ciosy bratobójcze........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 widać tylko Polacy grali tam konkretnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Może jak ktoś odspawa parę nazwisk zawodowych i dozgonnych reprezentantów od drużyny narodowej, Leona który nic nie wie i w reklamach zasówa będzie lepiej... czego wam i sobie KU..." życzę...Były gorące kubki teraz podchmielony Leo....Szit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Acer, przejmujesz się tym niemiaszkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 To się nie liczy, bo bramki były w zasadzie samobójcze...W telewizorni podali, że ten Podolski starał się zagrać w naszej reprezentacji, ale PZPN go olało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Na Niemców - również Podolskiego !!! - trzeba coś więcej, niż w ciągu paru dni zachowań abudzowanych" czy modłów o zesłanie mocy z nieba. Byłem realistą tym samym zgrzewkę wygrałem u takiego jednego z tego forum :).pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Balans nie zauważyłeś jeszcze, że tam są przyspawani..... Ku.. shi.. itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Polacy do swojej" bramki walą, a tylko dlatego, że dają im więcej hajsu w Niemczech niż w Polsce.PozdrOPS. Gdyby nie Podolski i Klose byłoby 2:0 ale dla Nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Nie przesadzajcie, ogólnie Nasi mieli słabą wolę walki, czasami odnosiłem wrażenie że nie wiedzą, co zrobić z piłką. Podolski mógł grać u nas, ale PZPN nie był nim zainteresowany. Czy wobec tego miał zrezygnować z gry w Euro, albo krzyczeć z daleka Stój, bo strzelam!" a następnie oddać strzał ostrzegawczy w powietrze? Bez pierdół - grał lojalnie dla swojej drużyny i był skuteczny. A tak zbaczając z tematu - jakoś tak to jest, że robiąc ie u siebie" Polacy są świetnymi i cenionymi fachowcami, budowlańcami, kierowcami wyścigowymi, piłkarzami - czyżby w Polsce nie było klimatu dla rozwoju talentów, czy to po prostu kwestia zaplecza i odpowiedniego wynagrodzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.