Skocz do zawartości

Niemcy - Polska 08.06.08r - Jaki wynik typujecie?

8total4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam!
Krótko pisząc WIELKA VIKTORIA nie dal chłopców Pana B.
Wystarczy spojrzeć na zakłady bukmacherskie, i już wiadomo która drużyna będzie faworytem dzisiejszego spotkania !
Czas gdy Viktoria sprzyjała 1410 i 1683, minęła bezpowrotnie :0)
Czas pakować kofry i do domu :0)
PS.
Co jest powodem usunięcia wcześniejszego wątku piłkarskiego z Aktualności, Newsy, Wydarzenia" przez Panów z moderatorów owego forum?

Może jak ktoś odspawa parę nazwisk zawodowych i dozgonnych reprezentantów od drużyny narodowej, Leona który nic nie wie i w reklamach zasówa będzie lepiej... czego wam i sobie KU..." życzę...Były gorące kubki teraz podchmielony Leo....
Szit

Na Niemców - również Podolskiego !!! - trzeba coś więcej, niż w ciągu paru dni zachowań abudzowanych" czy modłów o zesłanie mocy z nieba. Byłem realistą tym samym zgrzewkę wygrałem u takiego jednego z tego forum :).

pozdr.

Nie przesadzajcie, ogólnie Nasi mieli słabą wolę walki, czasami odnosiłem wrażenie że nie wiedzą, co zrobić z piłką. Podolski mógł grać u nas, ale PZPN nie był nim zainteresowany. Czy wobec tego miał zrezygnować z gry w Euro, albo krzyczeć z daleka Stój, bo strzelam!" a następnie oddać strzał ostrzegawczy w powietrze? Bez pierdół - grał lojalnie dla swojej drużyny i był skuteczny. A tak zbaczając z tematu - jakoś tak to jest, że robiąc ie u siebie" Polacy są świetnymi i cenionymi fachowcami, budowlańcami, kierowcami wyścigowymi, piłkarzami - czyżby w Polsce nie było klimatu dla rozwoju talentów, czy to po prostu kwestia zaplecza i odpowiedniego wynagrodzenia?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie