Skocz do zawartości

Sprzedawał topór z XI wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Najcenniejsza to chyba jest ta dzida" do łapania ryb! :) Jak by pan rzeczoznawca nie bardzo kumał ...to w każdej knajpie nad morzem przy jedzeniu flądry ,może sobie trochę takich zardzewiałych skarbów" obejrzeć :) ps. mam gdzieś w piwnicy stary nocnik. Prawdę mówiąc nie potrafię udowodnić ,że legalnie wszedłem w jego posiadanie i nawet nie wiem który sąsiad do niego rżnął ,ale jak by co ,to ten skarb narodowy oddam bez bicia do jakiegoś muzeum i nawet zbiorę się w sobie i oddam go ...z zawartością !

bezcenny skarb narodowy Niemiec - bagnet z II wojny światowej...
Rękopisy miał, pewnie z ziemi wykopane, przecież papier to nawet patyny nie ma taki piękny z ziemi.. ;|
Może w rodzinie były, ktoś ukrył przed pożarem a tu zonk - wyrok...
bez słów.. witki opadaja..

Policjanci Wydziału Kryminalnego KWP w Poznaniu zauważyli na jednej z aukcji internetowych ofertę sprzedaży". W tym miejscu tylko przypominam o rozmaitych giełdach, bazarach, gdzie kręcą się jacyś tacy smutni panowie...

A gdzie oni są smutni? Takie jaja robią ,że i w najlepszej czeskiej komedii nie uświadczysz :) Ale co sie dziwić jak gdy tylko człowiek włączy telewizornię, to gdzie nie spojrzeć to co chwila cały świat sie z nas śmieje!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie