Rumburak Napisano 27 Maj 2008 Autor Share Napisano 27 Maj 2008 Ot taka ciekawostka: http://www.tutej.pl/cms.php?i=30478 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Czyżby Pan Archeolog???? Bo jakoś o poszukiwaczach wątku nie wychwyciłem............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Najcenniejsza to chyba jest ta dzida" do łapania ryb! :) Jak by pan rzeczoznawca nie bardzo kumał ...to w każdej knajpie nad morzem przy jedzeniu flądry ,może sobie trochę takich zardzewiałych skarbów" obejrzeć :) ps. mam gdzieś w piwnicy stary nocnik. Prawdę mówiąc nie potrafię udowodnić ,że legalnie wszedłem w jego posiadanie i nawet nie wiem który sąsiad do niego rżnął ,ale jak by co ,to ten skarb narodowy oddam bez bicia do jakiegoś muzeum i nawet zbiorę się w sobie i oddam go ...z zawartością ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 No to na kolekcjonerów iałej" padł blady strach.Bo ja wśród tych zarekwirowanych przedmiotów widzę rękojeść bagnetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Co Ty się tam znasz! ...to bezcenny skarb narodowy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 bezcenny skarb narodowy Niemiec - bagnet z II wojny światowej...Rękopisy miał, pewnie z ziemi wykopane, przecież papier to nawet patyny nie ma taki piękny z ziemi.. ;|Może w rodzinie były, ktoś ukrył przed pożarem a tu zonk - wyrok...bez słów.. witki opadaja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Policjanci Wydziału Kryminalnego KWP w Poznaniu zauważyli na jednej z aukcji internetowych ofertę sprzedaży". W tym miejscu tylko przypominam o rozmaitych giełdach, bazarach, gdzie kręcą się jacyś tacy smutni panowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 A gdzie oni są smutni? Takie jaja robią ,że i w najlepszej czeskiej komedii nie uświadczysz :) Ale co sie dziwić jak gdy tylko człowiek włączy telewizornię, to gdzie nie spojrzeć to co chwila cały świat sie z nas śmieje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 hehe najlepsze są te kamloty, będąc pod Olsztynem widzaiłem pola gdzie jest tego od groma, chyba nikt ich nie zbiera bo domyslają się że to nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.