Skocz do zawartości

Nowe funkcjonalności forum

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pomysłów to mamy całą listę tylko programisty do pracy brak.

Ogłoszenie parafialne

Między zaraz" a 14 maja proszę o cierpliwość w korespondencji pod adresem bocian@odkrywca.pl

Z powodu nieobecności będę nieobecny :) i poza zasięgiem zdobyczy technologicznych XXI wieku.

Wszelkie problemy techniczne można zgłaszać do moderatorów aczkolwiek wiąże się to ze sporym opóźnieniem gdyż muszą to zgłosić osobie która musi to zgłosić innej osobie która zerknie tu i ówdzie.
Napisano
Mam takie pytanie, czy tematy w dzialach, niewiem, ID czy Hyde Park, czy w jakis innych sa/czy beda, co jakis czas kasowane? Otoz, watki z ubieglych miesiecy, nie mowie juz, z ubieglych lat nie sa juz tak czesto, azeby nie powiedziec, ze w ogole czytane. Poza tym, ID sluzy identyfikacji, gdzie temat, w ktorym przedmiot zostal zidentyfikowany, czyli juz osiagnal/wypelnil zalozenie postawione przez jego autora traci, moim zdaniem, sens dalszej egzystencji, bo ile to bylo przypadkow kiedy ktos chcial identyfikowac np odlamek, czy inny przedmiot, ktory ostatecznie zostal zidentyfikowany i ulegl tez zapomnieniu, a ktos inny, teraz, znowu wystawia do ID taki sam przedmiot, skoro taki sam juz w ID byl - bez sensu, dlatego mowie. Naturalnie nad taka kolejnoscia rzeczy spewnoscia ucierpialby prestiz autora (czyt. cyferki) watkow, ktore zostaly by usuniete, ale czy tu napewno o to chodzi (chcialoby sie rzec - zycie)? Prosze nie traktowac tego postu, w ten sposob, ze sie czepiam, czy cos, ale poprostu naszlo mnie takie pytanie, ktore wy. zreszta juz napisalem.

Inne fora, ktore nie ciesza sie taka popularnoscia jak Odkrywca kasuja posty co jakis czas, z dzialow - Poznajmy sie, np - czy Umundurowanie, wyposazenie, etc. Warto byloby sie nad ta kwestia zastanowic, bo, jak mowie, po co trzymac cos, o czym sie nie wie/nie pamieta, ze TO sie ma, skoro i tak TO sie juz nie przyda, skoro mozna zrobic To o tym samym od nowa :)

Pozdrawiam
Adrian
Napisano
Hmmmm, ale jednak są użytkownicy którzy po przejrzeniu pierwszej strony i nie znalezieniu tego co chcieli zakładają nowy wątek POMOCY!!!!!!!!!!!!111!!1" i są tacy którzy jednak przeglądają forum wstecz" czy używają opcji szukaj, a wątpię by komuś chciało się tłumaczyć 1236421 raz coś na jakiś temat :D
Napisano
Mam prośbę - pytanie do adminów. Często bywa tak, że w trakcie pisania odpowiedzi chcę coś wyszukać w Google(chodzi o linki) i jeśli wrócę do odpisywania nie ma mojego tekstu. Trzeba wszystko klepać od nowa. Jeszcze niedawno tak nie było. Troszkę to nie wygodne. Chyba,że ja coś pozmieniałem...
Jeszcze jedna prośba o wyszukiwarkę. Ta stara była he beściak"
Pozdrawiam
Napisano
mała uwaga techniczna...
coś się wali z prędkością odświeżania zawartości wątków...

czyli zdarzyło mi się dzisiaj pisać - nie widząc poprzedniego postu
RE: Co to za szal,szalik piaskowy? Wojskowy?
IRONMAN888 (5 / 3)
2008-05-14 13:27:44

wrona na wentylatorze - III Rzesza
RE: Co to za szal,szalik piaskowy? Wojskowy?
kopijnik2 (6008 / 232)
2008-05-14 14:05:25

wrona w prawo" (?)
Napisano
prosze o powrót starej wyszukiwarki –naprawdę była lepsza -mogą być dwie jak kiedyś świetnie sie uzupełniały -pozdro
Napisano
Pytanie z innej beczki2: dlaczego nie ma w opcjach szukaj wyszukiwania postów po autorze?? Bardzo prosze o ustawienie bardzo często szuka sie jakiegoś wątka i taka opcja jest naprawde pomocna:)
Napisano
A dlaczego przed zadaniem pytania nikt nie czyta forum albo chociażby tego wątku? :)

Będzie dopiero po zmianie serwerów.
Napisano
Jeszcze jedna informacja, został zmniejszony limit zatwierdzonych postów z 50 do 10. Praktyka wykazała że to wystarczająca ilość aby wyłapać trolla.
  • 2 weeks later...
Napisano
4. Blokada wyświetlania postów dla nowych użytkowników poniżej 30 postów, główny cel to eliminacja trolli.
Każdy taki dodany post pojawi się na forum dopiero po akceptacji dowolnego moderatora."

...jakby co, to nie jestem jakimś tam trolem,napisałem dwa posty o tej samej treści w dziale Poznajmy się" i nie wiem czy dalej mam czekać na ich ukazanie się w nieskończoność !

...jeżeli się nie ukażą to nigdy nie osiągnę limitu 30 postów. :)

...akurat liczba moich postów mnie nie obchodzi , nigdy nie patrzyłem na liczniki.

...pozdrawiam !
Napisano
Czy jest jakaś możliwość na zmianę swojego adresu pocztowego?
Potrzebuję zmienić swój, ale nigdzie nie widzę takiej możliwości.
Napisano
Na głównej stronie po lewej u góry jest link przypominający hasło. Wystarczy podać adres e-mail podany przy rejestracji i system prześle nowo wygenerowane hasełko.
Napisano
Jakie kryteria oceny nowych postów obierają moderatorzy ?
Zdaje się ,że albo olewają swoją robotę albo nie publikują postów nowych userów .
Napisano
Co do forum to admin powinien poprawić jedną rzecz lub ja dodać, po zalogowaniu system powinien informować gdzie ostatnio pojawiło się naszych 5 ostatnich komentarzy bo tak to jest chaos;)
Napisano
Aktualnie na tapetę wchodzi poprawienie modułu samodzielnej zmiany adresu e-mail oraz po zalogowaniu każdy zobaczy spis ostatnich 10 wątków w których dyskutował.

I pamiętam o wyszukiwarce ale nadal brak nowej maszyny.
  • 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie