Skocz do zawartości

Precz z Bocianem!!!

niechcecietu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
człowiek który napisał owy post najprawdopodobniej załamał się gdyż http://pl.youtube.com/watch?v=UwQrLmP2id4&feature=related
i dlatego swój cały żal przelewa na biednego Bociana
pozdrawiam Kurt
Napisano
Równie dobrze ten Wątek mógł by sie nazywać zamiast Przecz z Bocianem " to : Perpetum Mobile , Liberum Veto, Wszystkie Kobiety na traktory, Rolniku - zbieraj stonkę czy jakieś tam inne.....
trochę mnie tu nie było ale widzę że Ubaw trwa nadal i w najlepsze:)Dobrze jest - przynajmniej jest się z czego posmiać - bo Wiadomości TV już Mnie nie rozmieszają:)
Pozdrawiam
Napisano
Jest dramatycznie i zabawnie, wątek akcji też się przewija niczym w serialu Czarna Żmija.
Brak nam tylko jednego herosa wspaniałego który dzielnie stanie z pół obrotem w drzwiach forum tego ...........
Napisano
Ostatnio niezbyt często bywam na forum, dostałem e-mail od uczynnego" że mnie tu obrażają a tu tymczasem impreza na całego.

Ogólnie co jakiś czas potrzebny jest wentylek do upuszczenia ciśnienia a naród zciśnieniowany bo większość tego co robimy jest nielegalna a to frustruje. Zawsze powtarzałem że dopóki nie ma brzydkich wyrazów i zbędnej polityki nie ma powodu do ingerencji w forum a sami użytkownicy sobie poradzą.

Forum tworzą sami ludzie, rotacja również jakaś jest, wielu wciągnęła szarość życia i matrix, wielu pozostało jak to słusznie ktoś napisał w okopach. Młodym hormony buzują i chętnie przenieśliby jakąś górę. Środowisko jest jakie jest i tu znowu stała zasada że tam gdzie jest jeden tort a wielu chętnych zawsze jest bijatyka.

A co do mojego wieku to cóż stary już jestem, z pokolenia kiedy nie nosiło się spodni z krokiem przy kolanach, nie pluło na ulicę i nie zakładało nauczycielom śmietników na głowę.

A wątek pozwolicie że przeniosę do Towarzyskich, raz że tam jego miejsce a dwa że będę mógł zrobić listę kto mnie lubi a kto nie i potem odpowiednio wpisać ich w mój grafik prześladowan :) (dla myślących inaczej - to był żart)
Napisano
Kurt - bohater o którym wspominasz nie ma czasu żeby wpaść na Nasze forum bo jest włańnie w trakcie odbierania prawa do Świąt Bożego Narodzenia Panu Bogu. i też chcce to uczynić z półobrotu:)
Napisano
Bocian na prezydenta .... tfu co ja gadam to nie ten wątek.

No więc tak, Bocian, jak znowu bedzie córka, to zaprawdę powiadam ci - znajdę cię...

aha, wątek jest tak zajefajny (głupi, idiotyczny, etc) że zostaje na głównym. Bo tak. A co?

JaH
Napisano
Co to za rebelia? Co wam Bociek zrobił?
Pogięło kogoś? Syf robić to sobie w domu róbcie.
serce się kroi...

Szefie, wentyl wentylem - jak dla mnie prowokatorzy już powinni być na banned liście, każdą sprawę i wąty" można załatwić ale nie tak.....
Napisano
Jak miło po ciężkim dniu pracy zrelaksować się troszeczke.
Cholera!
Ale klimacio że hohohohoho.
Czy to ten wymiar i ten sam post?
Tato wrócił jacusiu i jak będziesz gżeczny to kupi cukieraska.
Bocian. Nie poznaję kolegi. Zaliczyl kolega jakiś kurs tolerancji i odnowy duchowej z wynikiem pozytywnym?
Przyznasz chyba ze jest fajnie?
pozdrawiam
stangret
sorki Stary Zgret

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie