skyluke Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Czy to jest forum towarzyskie Onetu czy co? Nic lepszego po nocy do roboty nie ma nikt :)? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 człowiek który napisał owy post najprawdopodobniej załamał się gdyż http://pl.youtube.com/watch?v=UwQrLmP2id4&feature=relatedi dlatego swój cały żal przelewa na biednego Bociana pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Równie dobrze ten Wątek mógł by sie nazywać zamiast Przecz z Bocianem " to : Perpetum Mobile , Liberum Veto, Wszystkie Kobiety na traktory, Rolniku - zbieraj stonkę czy jakieś tam inne..... trochę mnie tu nie było ale widzę że Ubaw trwa nadal i w najlepsze:)Dobrze jest - przynajmniej jest się z czego posmiać - bo Wiadomości TV już Mnie nie rozmieszają:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Panowie, nie ma co marudzić, ośmielam się powiedzieć że to najlepszy wątek od dłuuuugiego czasu, i to na Głównym :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Jest dramatycznie i zabawnie, wątek akcji też się przewija niczym w serialu Czarna Żmija.Brak nam tylko jednego herosa wspaniałego który dzielnie stanie z pół obrotem w drzwiach forum tego ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ostatnio niezbyt często bywam na forum, dostałem e-mail od uczynnego" że mnie tu obrażają a tu tymczasem impreza na całego.Ogólnie co jakiś czas potrzebny jest wentylek do upuszczenia ciśnienia a naród zciśnieniowany bo większość tego co robimy jest nielegalna a to frustruje. Zawsze powtarzałem że dopóki nie ma brzydkich wyrazów i zbędnej polityki nie ma powodu do ingerencji w forum a sami użytkownicy sobie poradzą. Forum tworzą sami ludzie, rotacja również jakaś jest, wielu wciągnęła szarość życia i matrix, wielu pozostało jak to słusznie ktoś napisał w okopach. Młodym hormony buzują i chętnie przenieśliby jakąś górę. Środowisko jest jakie jest i tu znowu stała zasada że tam gdzie jest jeden tort a wielu chętnych zawsze jest bijatyka. A co do mojego wieku to cóż stary już jestem, z pokolenia kiedy nie nosiło się spodni z krokiem przy kolanach, nie pluło na ulicę i nie zakładało nauczycielom śmietników na głowę.A wątek pozwolicie że przeniosę do Towarzyskich, raz że tam jego miejsce a dwa że będę mógł zrobić listę kto mnie lubi a kto nie i potem odpowiednio wpisać ich w mój grafik prześladowan :) (dla myślących inaczej - to był żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Kurt - bohater o którym wspominasz nie ma czasu żeby wpaść na Nasze forum bo jest włańnie w trakcie odbierania prawa do Świąt Bożego Narodzenia Panu Bogu. i też chcce to uczynić z półobrotu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Bocian - po bardzo długim okresie nieprzebywania tutaj - z powodu zaniżenia mojej bytnosci- Witam i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 No, WÓDZ przemówił :)Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 to Bocien tez jest za usunieciem Bociana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 jak Bocian sam sobie właduje czerwoną kartkę, to dopiero wtedy pokaże jaki jest z niego debeściak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 dokladnie, niech sie Bocian zbanuje za obrazanie admina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Bocian na prezydenta .... tfu co ja gadam to nie ten wątek. No więc tak, Bocian, jak znowu bedzie córka, to zaprawdę powiadam ci - znajdę cię... aha, wątek jest tak zajefajny (głupi, idiotyczny, etc) że zostaje na głównym. Bo tak. A co? JaH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Miodzio powiedział generał naciskając przez przypadek czerwony guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 czy to znaczy ,że jak się chce panienek,to trzeba zerżnąć bociana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Co to za rebelia? Co wam Bociek zrobił? Pogięło kogoś? Syf robić to sobie w domu róbcie. serce się kroi... Szefie, wentyl wentylem - jak dla mnie prowokatorzy już powinni być na banned liście, każdą sprawę i wąty" można załatwić ale nie tak..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 herbstnebel załóż knebel. To jest post dla ludzi z poczuciem humoru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 ojej. ha ha hahaha.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Trochę za mało ha i takie jakieś to wymuszone ,ale już jest lepiej. Jeszcze chwila i się wczujesz w klimat tej rozpierduchy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Jak miło po ciężkim dniu pracy zrelaksować się troszeczke.Cholera!Ale klimacio że hohohohoho.Czy to ten wymiar i ten sam post?Tato wrócił jacusiu i jak będziesz gżeczny to kupi cukieraska.Bocian. Nie poznaję kolegi. Zaliczyl kolega jakiś kurs tolerancji i odnowy duchowej z wynikiem pozytywnym?Przyznasz chyba ze jest fajnie?pozdrawiamstangretsorki Stary Zgret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Tato, nie wygłupiaj się,jakie cukierki? Wiesz dobrze,że od 30 lat nie biorę do ust bimbru na kukułkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Mówiłem ci, żebyś przy ludziach nie mówił do mnie Tato, tylko OJCZE!" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Swięte słowa zaprawde.Jak ten czas leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 imprezka na całego:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Mordy wy moje :Dhttp://pl.youtube.com/watch?v=23_jF5D72cE&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.