akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 A odpowiadając na twoje watpliwości mowglyn, jestem kim jestem, ale jestem w tym gnieździe bocianowym dłużej niżebym chciał pamietać. Bocian, ile lat to już działa (bocian był pierwszym użytkownikiem, Hartmann drugim, nie pomnę kto trzecim, a akagi czwartym bo sie za wolno logował. W każdym razie tego samego wieczora startowaliśmy tę norę zepsucia)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Krótko i na temat:1. Nie proponuję nikomu, tak jak to robi Longwood, by zamknął dziub" [sic!],2. Nie jestem jakimś pętakim, abyś składał mi propozycję w stylu Jak ładnie poprosisz"! Pomyliłeś fora ;)Pozdro!PS. Bez odbioru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 only Czesio http://pl.youtube.com/watch?v=lOm23vLyUEY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 mowglyn, czy tam poczucie humoru???????Zaczynam mieć wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 nawet przy biciu piany potraficie sie poklocic :)Fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 O przepraszam cię Woytas, ale przy biciu piany to awantura jest nawet wskazana.Chciałbym wszakże zauważyć, iż temat ten stał się chyba wbrew zamiarowi autora miejesce robienia sobie tzw. jaj" - ze wszystkich. Tylko odniosłem takie uwierające jak kolec w pewną cześć ciała wrażenie, że nie wszyscy posiadają odpowiednią dozę poczucia humoru tudzież dystansu do własnej osoby. Ale ok, trzeba się będzie dostosować i nie drażnić. Za to akagiego możecie obrzucać jak chcecie i czym chcecie ...ale w tym temacie chyba obrzucamy Bociana :))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 kartkami tyz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 ależ proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 nikt mi nie odpowiedział?!panie psychiatro, czuję się taki pogardzany.. buuuuuueeee ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Myślę że tylko założyciel wątku mógłby na to całkowicie udzielić Ci odpowiedzi, ale coś się wstydzi.... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 ooo hanuszczaka zamordowali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 I to dosłownie przed chwilką..... ciekawe za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 też jestem ciekaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 i mnie ciekawosc zzera nery:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 skoro temat jest offowy, to ja zyryzykuję .... przedmiot zwykle wykonany na bazie celulozy:)))))))))Bocian, Woytas za co hanuszczaka zamordowaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Zdaje się że coś amłodził" w dziale rekonstrukcje. Więc kolejna kartka zakończona banem nie jest związana z tym wątkiem. Patrząc w logi to otrzymał od różnych moderatorów tylko od 31 stycznia łącznie 12 ostrzeżeń i kartki. Ma chłopak kartotekę jakby co najmniej rok na styropianie nocował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 A co na to Sejm:http://pl.youtube.com/watch?v=3qsK_KRFkAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Silence! I kill you!!!" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Wiadomo Prezes przemówił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Spotyka się bocian i nieznajoma bocianowa.Bocian do bocianowej:Nie interesują mnie przelotne znajomości.***dlaczego bocian ma czerwony dziób???odpowiedź:bo go krew zalewa gdy mu sie wmawia ze przynosi dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazda1010 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Hahahaha hanuszczak = Red Alert. Wiecie za co? I kto nas teraz będzie rozśmieszał swoją mądrością. Trzeba znaleźć nowego forumowego klauna. No chyba że wróci pod innym nickiem - kto wie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 o w mordę nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć:http://pl.youtube.com/watch?v=ZoXOcr8YttQ hanuszczak :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Kurdele Bele - niby Forum typowo odkrywcze itd a ile to się można o zwierzątkach dowiedzieć {czytaj: o bocianach}. Więcej niż w wierzyńcu" i U Gucwińskich razem wziętych:)A tak de facto to Bociany siedzą teraz na jajach i nie mają czasu na pierdoły:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.