Skocz do zawartości

Precz z Bocianem!!!

niechcecietu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

A odpowiadając na twoje watpliwości mowglyn, jestem kim jestem, ale jestem w tym gnieździe bocianowym dłużej niżebym chciał pamietać.
Bocian, ile lat to już działa (bocian był pierwszym użytkownikiem, Hartmann drugim, nie pomnę kto trzecim, a akagi czwartym bo sie za wolno logował. W każdym razie tego samego wieczora startowaliśmy tę norę zepsucia)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
O przepraszam cię Woytas, ale przy biciu piany to awantura jest nawet wskazana.
Chciałbym wszakże zauważyć, iż temat ten stał się chyba wbrew zamiarowi autora miejesce robienia sobie tzw. jaj" - ze wszystkich.
Tylko odniosłem takie uwierające jak kolec w pewną cześć ciała wrażenie, że nie wszyscy posiadają odpowiednią dozę poczucia humoru tudzież dystansu do własnej osoby.
Ale ok, trzeba się będzie dostosować i nie drażnić.

Za to akagiego możecie obrzucać jak chcecie i czym chcecie ...ale w tym temacie chyba obrzucamy Bociana :)))))))))))))))))))))))))))

Zdaje się że coś amłodził" w dziale rekonstrukcje. Więc kolejna kartka zakończona banem nie jest związana z tym wątkiem. Patrząc w logi to otrzymał od różnych moderatorów tylko od 31 stycznia łącznie 12 ostrzeżeń i kartki. Ma chłopak kartotekę jakby co najmniej rok na styropianie nocował :)

Kurdele Bele - niby Forum typowo odkrywcze itd a ile to się można o zwierzątkach dowiedzieć {czytaj: o bocianach}. Więcej niż w wierzyńcu" i U Gucwińskich razem wziętych:)
A tak de facto to Bociany siedzą teraz na jajach i nie mają czasu na pierdoły:)
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie