Klaus BOLS Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 Panowie czy znacie jakies poszukiwawcze przysłowia tudzież powiedzonka?Np mój kolega po fachu gdy cięzko mu kopać w twardej ziemikrzyczy suka ziemia! suka ziemia!"A co powiecie na poszukiwawcze pozdrowienie przed wyprawą lub przy spotkaniu innego poszukiwacza :P Niech Ci ziemia lekką będzie" Dobra dość bzdur, musiałem wylać to co mnie trapiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 powitanie? ... Niech będzie pochwalony główny konserwator zabytków" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 kto szuka ten ma na plecach ZK(ZK - zakład karny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 My zawodowi kopacze witamy sie Szczesc Boze";]:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Kto szuka ten znajdzie",albo Szukajcie a znajdziecie" Darz dół" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 @ Klaus BOLS wydaje mi się,że powinno być raczej: Niech Ci ziemia miękką będzie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 - płytkich dołków- połamania saperki+ to co inni podali :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 Kto po kimś dołki kopie ten też coś znajdzie.Gdzie kapaczy sześć tam leśniczego poślą.Idzie Grześ przez wieś, worek jakiś niesie, jak nie było huka, może coś przyniesie.Siała baba mak, ale przeryli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 jak nie było Huka to na pewno można dużo przynieść:Ppozdo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 hahaha karpik niszczysz :)'ciach nad ziemią krąży cewka, a pod cewką już monetka''feniś do fenisia, byle było choc na Krzysia'Krzyś - napój pewnej znanej firmy :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Gdzie kopacze kopią tam łuski lecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 a mieliście kiedyś krzywicę saperki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 albo chroniczny brak fantów? który prowadzi do depresji i myśli samobójczych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 hehe, a może 'zapalenie cewki' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 moja saperka DDR dostala 'krzywicy' :)Klaus: a śniło Ci się kiedyś że kupiłeś dom a na strychu znalazłes 3 sztuki hełmów FJ M38 w farbie i z kalkami ?rano zacząłem się zastanawiac nad zmianą hobby..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 ...wykrywka - wciąga jak chodzenie po bagnie :) ot takie tam - pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 chłopei nie takie cuda mi się sniły... najgorsze jest przebudzenie! Ale czasem mam tak że w trakcie snu już wiem ze to tylko sen ale też żal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Cieszył by się dalej, Jaś swą kolekcją bombową ,gdyby na Allegro handlował z głową . Chodził Jaś po polu dołków nie zasypał ,podjechał chłop wozem wujów mu nawtykał.Takie z życia wzięte . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Lipa jak na Lipkach." ( Nasze ulubione powiedzenie jak jest lipa, dla sprostowania Lipki miejsce przełamania lini Odry w 1945, w sumie to aż taka lipa tam nie jest , ale przeważnie lipa, kiepska ziemi i ciężko się kopie:( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 poprawna odpowiedź powinna brzmieć a H... to rybak w wodzie stoi" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 W dnień kobiet, Jasiu przybiega do domu i krzyczy Mamo! MamoCo się stało synku?Tacie wybuchł granat w ręku!A z kąt go miał.Chciał dac babci kwiaty a za wcześnie włożył granat w bukiet. Nie na temat ale trochę militarny jest ten kawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Marzec 2008 Share Napisano 20 Marzec 2008 Dziwne,że danielof jeszcze nic nie wrzucił,byłoby wesoło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.