woytas Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 http://sport.onet.pl/0,1248737,1703817,wiadomosc.html:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Skg 08 - Sturmkartoflengewehr 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 To fiuciny jedne! Nie dość ,że zrobili nam potop to teraz jeszcze chcą zakosić patent! Na allegro już ze 2 lata temu nasze chłopaki sprzedawali kartoflane konstrukcje !!! ps. Jak nasze ambitne orły w kolorze blue podchwycą temat to zaraz za posiadanie kilograma kartofli będzie groziło 8 lat!!! chyba trzeba będzie zacząć jeść kaszę i kluski do schaboszczaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Karabin jest bardzo prosty i tani zarówno w budowie jak i użyciu. Jest to długa rura, do której z jednej strony ładowany jest < mały, okrągły kartofel > , z drugiej zaś, do specjalnego zasobnika, wpuszcza...."Uwaga zagrożone są dwie osoby w naszym kraju :P pewnie po tym artykule zostaną wzmożone środki bezpieczeństwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Ale jaja. Normalnie nie mogę uwierzyć... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Jacenty2004, wiesz może jak zdezaktywować kartofla? Bo ja mam w domu kilka i boję się wizyty smutnych panów o 6 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Inwencja ludzka nie zna granic :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teslo Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Kasza i kluski? Nic z tego: nikt nie pamięta miotania kaszą i ryżem z rurek? Najlepsze były te od czechosłowackich ołówków automatycznych. Nadawał się też drobny makaron. I plastelina uformowana w drobne kuleczki (uciążliwe w przygotowaniu, ale za to lepiej się wlepiała w cel). A z wentylków robiło się armaty wodne. Piękne czasy…Ps. Pyzy też nie przejdą. Zamrożona pyza ma większą siłę rażenia niż kartofel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 No to co Panowie, przechodzimy na puree ziemniaczane? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 To nic nie da ,bo biegły i tak powie ,że to już amunicją nie jest...ale kiedyś było .Ja w każdym bądź razie za potrzebą zacznę łazić po ojtojach" ,żeby zatrzeć wszystkie ślady przestępstwa i żeby g... zginęło w masie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 To co mi też wpadną na chate za potatoguna ? :D dobrze że w polskiej ustawnie nie ma nic na ten temat :D (używanie propanu butanu jako ładunku miotającego :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 to jest śmieszne - na youtubie są dziesiątki filmików z takimi właśnie potato gun'ami a nikt tego nie kasuje, a są i niebezpieczniejsze rzeczy jak zrobić, bo czasem i butlę gazowa albo ze sprzężonym powietrzem podepną pod ASG albo coś innego - tak, inwencja twórcza nie zna granic na you tubie, ale nikt tam tego nie zwalcza za bardzo, a kolesiowi się dostało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 No to koniec kariery w biathlonie , kbkesa mu zbiorą ,a z kartofla to wyników nie uzyska zbyt dobrych w strzelaniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Ja z Potatogun`a strzelałem już z 10 lat temu,kartofel jest dobrą amunicją,ale jest lepsza!!!!!!!!!!!Na Zlocie Motocykli w Wolsztynie,swego czasu,waliliśmy z KASZANKI. To jest dopiero amunicja, polecam, efekty wspaniałe są.Kaszanka musi być surowa, bo grillowana sie nie nadaje, chyba,że wystygnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.