woytas Napisano 3 Marzec 2008 Autor Napisano 3 Marzec 2008 http://sport.onet.pl/0,1248737,1703817,wiadomosc.html:)
jacenty2004 Napisano 3 Marzec 2008 Napisano 3 Marzec 2008 To fiuciny jedne! Nie dość ,że zrobili nam potop to teraz jeszcze chcą zakosić patent! Na allegro już ze 2 lata temu nasze chłopaki sprzedawali kartoflane konstrukcje !!! ps. Jak nasze ambitne orły w kolorze blue podchwycą temat to zaraz za posiadanie kilograma kartofli będzie groziło 8 lat!!! chyba trzeba będzie zacząć jeść kaszę i kluski do schaboszczaka :)
bruner0 Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Karabin jest bardzo prosty i tani zarówno w budowie jak i użyciu. Jest to długa rura, do której z jednej strony ładowany jest < mały, okrągły kartofel > , z drugiej zaś, do specjalnego zasobnika, wpuszcza...."Uwaga zagrożone są dwie osoby w naszym kraju :P pewnie po tym artykule zostaną wzmożone środki bezpieczeństwa :)
Trooper85 Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Jacenty2004, wiesz może jak zdezaktywować kartofla? Bo ja mam w domu kilka i boję się wizyty smutnych panów o 6 rano.
Teslo Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Kasza i kluski? Nic z tego: nikt nie pamięta miotania kaszą i ryżem z rurek? Najlepsze były te od czechosłowackich ołówków automatycznych. Nadawał się też drobny makaron. I plastelina uformowana w drobne kuleczki (uciążliwe w przygotowaniu, ale za to lepiej się wlepiała w cel). A z wentylków robiło się armaty wodne. Piękne czasy…Ps. Pyzy też nie przejdą. Zamrożona pyza ma większą siłę rażenia niż kartofel.
Lord_Macragge Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 No to co Panowie, przechodzimy na puree ziemniaczane? :)
jacenty2004 Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 To nic nie da ,bo biegły i tak powie ,że to już amunicją nie jest...ale kiedyś było .Ja w każdym bądź razie za potrzebą zacznę łazić po ojtojach" ,żeby zatrzeć wszystkie ślady przestępstwa i żeby g... zginęło w masie.
DJ MHz Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 To co mi też wpadną na chate za potatoguna ? :D dobrze że w polskiej ustawnie nie ma nic na ten temat :D (używanie propanu butanu jako ładunku miotającego :D )
herbstnebel Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 to jest śmieszne - na youtubie są dziesiątki filmików z takimi właśnie potato gun'ami a nikt tego nie kasuje, a są i niebezpieczniejsze rzeczy jak zrobić, bo czasem i butlę gazowa albo ze sprzężonym powietrzem podepną pod ASG albo coś innego - tak, inwencja twórcza nie zna granic na you tubie, ale nikt tam tego nie zwalcza za bardzo, a kolesiowi się dostało :)
jacenty2004 Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 No to koniec kariery w biathlonie , kbkesa mu zbiorą ,a z kartofla to wyników nie uzyska zbyt dobrych w strzelaniu :)
Hansdekawka Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Ja z Potatogun`a strzelałem już z 10 lat temu,kartofel jest dobrą amunicją,ale jest lepsza!!!!!!!!!!!Na Zlocie Motocykli w Wolsztynie,swego czasu,waliliśmy z KASZANKI. To jest dopiero amunicja, polecam, efekty wspaniałe są.Kaszanka musi być surowa, bo grillowana sie nie nadaje, chyba,że wystygnięta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.