herbstnebel Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Pozwól że przytoczę:Prawda nas wyzwoli"Prawda umiera pierwsza"Prawda jest towarem deficytowym"itp, itd... aha jeszcze - Prawda jest jak dupa - każdy ma swoją".Nie no naprawdę jak się ma jakieś kwity i nimi straszy czy też perswaduje to chyba warto je okazać, bo z boku to wygląda jak utarczki dzieci w piaskownicy.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 wars i tak się na Ciebie drą bo śmiesz ruszać swiętość"i dopytywać się o tajemnice wąskiego kręgu wtajemniczonych-zrób mały offtopik proszę i napisz jak to było z kopułami w skrócie bo nic nie słyszałem a ciekawa sprawa się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Szanowni Panstwo ! Watek zaczyna zmieniac sie w wymiane obelg - prosze z tym skonczyc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Czarny. Nie chcę mi się teraz opisywać sprawy w detalach. Efekt jest taki, że jedna z zabytkowych kopuł z mostu kolejowego nad rzeką Pasłęką koło wsi Biesal i Tomaryny wylądowała aż w muzeum w Dreźnie (Niemcy).Zdjęcia betonowych kopuł" znajdziesz tutaj:http://www.forum.eksploracja.pl/viewtopic.php?t=809&start=25&sid=8bd59b050f30bcfc575b6223dc20c316A Pan Maciej Kęszycki odpowiadał za wywóz tej kopuły i został skazany. Wyrok prawomocny.Tankist. Tak, wiadomo nie od dziś, że wars jest dobrze opłacanym agentem siedmiu krasnoludków i sierotki Marysi. :]Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 o kurka...no coś mi się jednak dawno temu obiło o uszy o tych kopułach teraz skojarzyłem bardzo bardzo bardzo bardzo dobrze z tym wyrokiem-i podobała mi sie wypowiedź kogoś z tamtej strony co by komu wyrwał za te artystyczne dokonania z betonu wstawione zamiast kopuł-czyli jak to ładnie określił-betonowe kupy- w pełni popieram!...koniec offtopicu dzięki wars za wyjaśnienie można się kłócić dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Woytas, masz rację, żadnych obelg. Więc....Panie Piotrze Lewandowski, zgodnie z Pana oswiadczeniem czekamy na prezentacje dowodow dotyczacych wyroku skazującego w temacie transportera saper" Inaczej bedziemy zmuszeni nazwac Pana i traktowac jak kłamcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Daj Czarek spokój! Przecież tam jest jak wół napisane ,że te atrapy wyglądają lepiej niż oryginalne kopuły i powiedział to sam Pan Kęszycki ,a jak jemu się to podoba to tak samo pewnie uważa paru piszących przede mną więc za chwilę Ci się dostanie. Najlepiej przypatrz się zdjęciom tych atrap dłużej i dokładniej ,a wtedy na 100% dostrzeżesz ich piękno ,bo to jest takie ...takie ...no takie dzieło sztuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 ja jakoś nigdy nie lubiłem abstrakcji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekA Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 hmmmm...delikatnie mowiac estetyka betonowych kopul budzi mieszane uczucia.Ciekawe co artysta-betoniarz mial na mysli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Wątek zostaje zamknięty, Wars98 otrzymuje bana za brak udokumentowania swoich oskarżeń, za pomówienia bez dowodów, za robienie mi tu bur..luPrywatne wojenki - gdzie indziej, forum służy do rzeczowych dyskusji, wymagane jest poszanowanie innych i podstawowe zasady spisane w regulaminie i ostrzeżeniach na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.