Bocian Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 Otrzymałem prośbę od osoby studiującej socjologię na SGGW w Warszawie o zamieszczenie linku do anonimowej ankiety dotyczącej eksploracji.Będzie ona wykorzystana w pracy pod tytułem Eksploracja jako zjawisko społeczne"Jeżeli nasuną się jakieś wątpliwości zapewne sam autor odpowie w tym wątku na wszelkie pytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraktal Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Spoko, dawaj ten link! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stangret Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Bocian. Daj ten link, ale nie zdziw sie jesli watpliwosci i pytan bedzie na druga prace. I jeszcze jedno. Daj wszystkim dyspense czyli bez zoltych, czerwonych i banowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
front 45 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Pewnie, ja też z chęcią obczaił bym ową ankiete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
to17071990 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Chętnie wypełnię Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcjew Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Anonimowa to ona nie bedzie.UWAGA! Na forum logowane są ogólnodostępne informacje takie jak IP zewnętrzne,IP wewnętrzne, czas połączenia, domena. Zastanów się dwa razy co piszesz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Mogę podać dobrą konfigurację Proxy dla zainteresowanych :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
to17071990 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Czy ona według was będzie koniecznie zawierała pytania , na które udzielając odpowiedzi musimy narazić się na konsekwencję? Może to będzie odnośnik do innej strony na której nie trzeba będzie się logować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek84pp Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 no to wyjdzie na jaw kto dołków nie zasypuje :) ,ja mogę się podpisać pod ankietą.pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
front 45 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 No właśnie, wszystko zależy od tego jakie pytania autor ankiety ma zamiar nam zaserwować. Niema sensu samemu się podkopywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 to kiedy ta ankieta bedzie ?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaus BOLS Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 z miłą chęcią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 Dobra spaprałem sprawę i zapomniałem o pierwszej w nocy zamieścić linku :)http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/7464/eksploracja.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Wypełniłem szczerze do bólu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 i tak ja bylem pierwszy :>Ale ankieta jest zle zrobiona -pewne pytania zawieraja nieparzysta ilosc odpowiedzi - a to bardzo czesto powoduje, ze wybiera sie odpowiedz srodkowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mowglyn Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Czołem ankieterzy!Do kompletu wolałbym dowiedzieć się jak nazywa się autor wspomnianej pracy magisterskiej oraz pod czyim kierunkiem jest pisana.Pozdro!PS. Znalazłem gdzieś (?) taki tekst: UWAGA! Na forum logowane są ogólnodostępne informacje takie jak IP zewnętrzne,IP wewnętrzne, czas połączenia, domena. Zastanów się dwa razy co piszesz!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 a przy ankiecie jest napisane ze pisanie nieprawdy karane jest jakas sankcja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mowglyn Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Witam, Wojtas, witam!A gdzie odpowiedź na moje listy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 a wyslales na moj adres?ja nic nie dostalem wiec nie potrafie odpowiedziec na pytania ktorych nie dostalem.woytas@odkrywca.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
mowglyn Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Nie, wysłałem na adres nadawcy, czyli: odkrywca@odkrywca.pl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraktal Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 6. Czy polskie prawo utrudnia eksplorację?1) 81.81% [18] utrudnia 2) 9.09% [2] nie utrudniai nie ułatwia 3) 9.09% [2] raczej utrudnia 4) - ułatwia 5) - raczej ułatwia Kto napisał, że polskie prawo nie utrudnia eksploracji? Nie rozumiem tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Ciekawa ankieta, przyznaję!ps. jak wynika z 4 pytania(znajomość prawa-100% na tak), jesteśmy w pełni świadomi, iż w świetle prawa jesteśmy przestępcami? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColdDemons Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Ankiete wypelnilem. Zaloze sie ze kazdy z nas podobnie odpowiadal!!! Pozdrawiam wszystkich 'przestepcow' z tego forum!!! ;) Moze przydalo by sie zmienic adres strony na przestepca.pl !!! Hihihihi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjut Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 mowglyn, a nie zauważyłeś, że ankieta nie jest na stronie Odkrywcy, ale na ankiety.p, więc ta uwaga o IP chyba nieatualna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mowglyn Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Zauważyłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.