Bocian Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Napisano 5 Styczeń 2008 Otrzymałem prośbę od osoby studiującej socjologię na SGGW w Warszawie o zamieszczenie linku do anonimowej ankiety dotyczącej eksploracji.Będzie ona wykorzystana w pracy pod tytułem Eksploracja jako zjawisko społeczne"Jeżeli nasuną się jakieś wątpliwości zapewne sam autor odpowie w tym wątku na wszelkie pytania.
stangret Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Bocian. Daj ten link, ale nie zdziw sie jesli watpliwosci i pytan bedzie na druga prace. I jeszcze jedno. Daj wszystkim dyspense czyli bez zoltych, czerwonych i banowania.
front 45 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Pewnie, ja też z chęcią obczaił bym ową ankiete.
marcjew Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Anonimowa to ona nie bedzie.UWAGA! Na forum logowane są ogólnodostępne informacje takie jak IP zewnętrzne,IP wewnętrzne, czas połączenia, domena. Zastanów się dwa razy co piszesz!
Swiety82 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Mogę podać dobrą konfigurację Proxy dla zainteresowanych :)
to17071990 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Czy ona według was będzie koniecznie zawierała pytania , na które udzielając odpowiedzi musimy narazić się na konsekwencję? Może to będzie odnośnik do innej strony na której nie trzeba będzie się logować.
leszek84pp Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 no to wyjdzie na jaw kto dołków nie zasypuje :) ,ja mogę się podpisać pod ankietą.pozdrawiam.
front 45 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 No właśnie, wszystko zależy od tego jakie pytania autor ankiety ma zamiar nam zaserwować. Niema sensu samemu się podkopywać.
Bocian Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Napisano 5 Styczeń 2008 Dobra spaprałem sprawę i zapomniałem o pierwszej w nocy zamieścić linku :)http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/7464/eksploracja.html
woytas Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 i tak ja bylem pierwszy :>Ale ankieta jest zle zrobiona -pewne pytania zawieraja nieparzysta ilosc odpowiedzi - a to bardzo czesto powoduje, ze wybiera sie odpowiedz srodkowa
mowglyn Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Czołem ankieterzy!Do kompletu wolałbym dowiedzieć się jak nazywa się autor wspomnianej pracy magisterskiej oraz pod czyim kierunkiem jest pisana.Pozdro!PS. Znalazłem gdzieś (?) taki tekst: UWAGA! Na forum logowane są ogólnodostępne informacje takie jak IP zewnętrzne,IP wewnętrzne, czas połączenia, domena. Zastanów się dwa razy co piszesz!"
woytas Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 a przy ankiecie jest napisane ze pisanie nieprawdy karane jest jakas sankcja?
mowglyn Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Witam, Wojtas, witam!A gdzie odpowiedź na moje listy?
woytas Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 a wyslales na moj adres?ja nic nie dostalem wiec nie potrafie odpowiedziec na pytania ktorych nie dostalem.woytas@odkrywca.pl
mowglyn Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Nie, wysłałem na adres nadawcy, czyli: odkrywca@odkrywca.pl...
fraktal Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 6. Czy polskie prawo utrudnia eksplorację?1) 81.81% [18] utrudnia 2) 9.09% [2] nie utrudniai nie ułatwia 3) 9.09% [2] raczej utrudnia 4) - ułatwia 5) - raczej ułatwia Kto napisał, że polskie prawo nie utrudnia eksploracji? Nie rozumiem tego.
Swiety82 Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Ciekawa ankieta, przyznaję!ps. jak wynika z 4 pytania(znajomość prawa-100% na tak), jesteśmy w pełni świadomi, iż w świetle prawa jesteśmy przestępcami? :)
ColdDemons Napisano 5 Styczeń 2008 Napisano 5 Styczeń 2008 Ankiete wypelnilem. Zaloze sie ze kazdy z nas podobnie odpowiadal!!! Pozdrawiam wszystkich 'przestepcow' z tego forum!!! ;) Moze przydalo by sie zmienic adres strony na przestepca.pl !!! Hihihihi ;)
mjut Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 mowglyn, a nie zauważyłeś, że ankieta nie jest na stronie Odkrywcy, ale na ankiety.p, więc ta uwaga o IP chyba nieatualna...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.