Skocz do zawartości

Anonimowa ankieta dla poszukiwaczy

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Otrzymałem prośbę od osoby studiującej socjologię na SGGW w Warszawie o zamieszczenie linku do anonimowej ankiety dotyczącej eksploracji.
Będzie ona wykorzystana w pracy pod tytułem Eksploracja jako zjawisko społeczne"

Jeżeli nasuną się jakieś wątpliwości zapewne sam autor odpowie w tym wątku na wszelkie pytania.
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Bocian. Daj ten link, ale nie zdziw sie jesli watpliwosci i pytan bedzie na druga prace. I jeszcze jedno. Daj wszystkim dyspense czyli bez zoltych, czerwonych i banowania.
Napisano
Anonimowa to ona nie bedzie.

UWAGA! Na forum logowane są ogólnodostępne informacje takie jak IP zewnętrzne,IP wewnętrzne, czas połączenia, domena. Zastanów się dwa razy co piszesz!
Napisano
Czy ona według was będzie koniecznie zawierała pytania , na które udzielając odpowiedzi musimy narazić się na konsekwencję? Może to będzie odnośnik do innej strony na której nie trzeba będzie się logować.
Napisano
Dobra spaprałem sprawę i zapomniałem o pierwszej w nocy zamieścić linku :)

http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/7464/eksploracja.html
Napisano
i tak ja bylem pierwszy :>
Ale ankieta jest zle zrobiona -pewne pytania zawieraja nieparzysta ilosc odpowiedzi - a to bardzo czesto powoduje, ze wybiera sie odpowiedz srodkowa
Napisano
Czołem ankieterzy!
Do kompletu wolałbym dowiedzieć się jak nazywa się autor wspomnianej pracy magisterskiej oraz pod czyim kierunkiem jest pisana.
Pozdro!
PS. Znalazłem gdzieś (?) taki tekst: UWAGA! Na forum logowane są ogólnodostępne informacje takie jak IP zewnętrzne,IP wewnętrzne, czas połączenia, domena. Zastanów się dwa razy co piszesz!"
Napisano
6. Czy polskie prawo utrudnia eksplorację?
1) 81.81% [18] utrudnia
2) 9.09% [2] nie utrudniai nie ułatwia
3) 9.09% [2] raczej utrudnia
4) - ułatwia
5) - raczej ułatwia

Kto napisał, że polskie prawo nie utrudnia eksploracji? Nie rozumiem tego.
Napisano
Ciekawa ankieta, przyznaję!

ps. jak wynika z 4 pytania(znajomość prawa-100% na tak), jesteśmy w pełni świadomi, iż w świetle prawa jesteśmy przestępcami? :)
Napisano
Ankiete wypelnilem. Zaloze sie ze kazdy z nas podobnie odpowiadal!!! Pozdrawiam wszystkich 'przestepcow' z tego forum!!! ;) Moze przydalo by sie zmienic adres strony na przestepca.pl !!! Hihihihi ;)
Napisano
mowglyn, a nie zauważyłeś, że ankieta nie jest na stronie Odkrywcy, ale na ankiety.p, więc ta uwaga o IP chyba nieatualna...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie