Skocz do zawartości

Vis?

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie. Przeglądając allegro trafilem na taką aukcję. Czy jest to Vis? Znalazłem drobne różnice miedzy Polskim Visem i tym z aukcji ale nie wygląda mi to na nic innego wiec proszę o pomoc w identyfikacji

Link:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=285303384&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
Napisano
a wykopales juz ten motór?"

Poskladalem sie ze smiechu :)))) Watek o tym motorze przeszedl juz chyba do historii tego forum
Napisano
VASILI!
Skolko Tiebie liet malczik dorogoj?
PS. nalazłem drobne różnice miedzy Polskim Visem i tym z aukcji ale nie wygląda mi to na nic innego" :)
Napisano
Pan mowglyn- jest specjalistą... od obrażania ludzi na forum.
Jeżeli denerwują Cię pytania tego typu, czy też osoby o odmiennym zdaniu, zarejestuj się na forum medycznym.
Napisano
Powiedz kolego ile masz lat ze mówisz do mnie jakbys byl ode mnie co najmniej 3 razy starszy.
Forum po to jest moim zdaniem by zapytać jeśli się czegoś nie jest pewnym lub czegoś się nie wie.
Napisano
Chronologicznie rzecz biorąc:

Karpik!
Czy mógłbyś łaskawie podać gdzie, kiedy i kogo oraz w jaki sposób obraziłem na tym forum?
Przyznaję, że pytanie VASILIJA (VASILA?) mnie bardzo zdziwiło. Sądziłem, całkowicie mylnie jak widać, że każdy Polak interesujący się militariami (przynajmniej za takiego się podawający) powinien rozpoznać ViS-a...

Coriolan!
Na szczęście nie TY decydujesz o przyznawaniu kartek...

VASILI!
Nie powiem kolego ile mam lat chociaz mówię do ciebie jakbym byl ode ciebie co najmniej 3 razy starszy.

Pozdro!
Napisano
Sorry!

1) Gdyby tylko VASILI umieścił swój post na forum pt. Identyfikacja" to bym na pewno odpowiedział mu standardowo (co jak łatwo zauważyć czynię w miarę możliwości zupełnie jakoś nie obrażając kogoś).
2) Skoro jednak VASILI pozwolił sobie na interpretację, że sprawa wymaga umieszczenia postu na forum pt. Główne" to ja też pozwoliłem sobie na taką a nie inną formę i treść swego postu... . Mea culpa!
3) Rozumiem, że w opinii części forumowiczów większe znaczenie ma nie jakaś tam wiedza a CYFRA (chyba w myśl ogólnie znanej zasady: Co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie").

Pozdro i dobranoc!
Napisano
Nie bądźcie Panowie złośliwi, chłop zapytał - dostał odpowiedź. Niepotrzebne szyderstwa - każdy w trakcie poszukiwań pewnie widział to co chciałby znaleźć.
Napisano
bez nerwów. kupcie sobie na uspokojenie http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl?id=31&sid=26380051&pin=27676199337385&mod=03&towar=198585&pt=&lang=pl&ppts= :P
Napisano
najważniejsze że Vasili żyje, dawno na forum się nie odzywał

chłopak siedział w garażu i czyścił beemkę i nie miał czasu na pisanie na forum
Napisano
Hehehehehe watek z bmk-a zawsze moze poprawic humor:)) Niech admin przeniesie to na towarzyskie bo on może dlugi byc:) Pozdro:) Nie bede pytal co w koszu bylo:))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie