woytas Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4732069.htmlstraszne i smutne...Wiedzialem ze telewizja szkodzi ale zeby tak bardzo... ?
jacenty2004 Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 No to teraz będą wsadzać za posiadanie telewizorów i kineskopów powodujących implozję :)
f35jsf Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 He he policja zlikwidowała kolejny arsenał telewizorów":)))Wracając do tematu:jak się czyta takie rzeczy to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
Swiety82 Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Kiedyś był podobny przypadek, tyle że facet wyrzucił telewizor przez okno na chodnik, wywaliło kineskop i odłamkami szkła dostała mała dziewczynka, nie pamiętam czy przeżyła czy nie...Smutne bo prawdziwe...
Trooper85 Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Zawsze wszyscy mi mówili, że telewizja szkodzi i ogłupia. Ale żeby zaabijała?a atk na poważnie to musiało być niezłe toważystwo. Mój kumpel mieszka w kamienicy gdzie są tacy ciekawi" lokatorzy, to też mi o paru akcjach w tym stylu opowiadał. Tyle że tam na szczęście jeszcze nikogo nie zabili.
woytas Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 ja widzialem jak facet wywalil z 8 pietra tivi przez balkon -naszczescie spadlo na pusty chodnik -ale huk nieziemski (pozdrowienia dla huka:> )
liha Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 popijawa , debile , bandyckie klimaty co tu gadać....
Kurt Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 z tego co wiem ta impreza na pewno nie była u Bogdana relacja z imprezy :http://pl.youtube.com/watch?v=a-er884KL2c
rudolf Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Ten skecz można oglądać 100 razy i zawsze mozna się posmiać do łez.
grba Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Byłem kilkuletnim dzieckiem. W 1970 na moim śląskim osiedlu sensacją było wyrzucenie przez naszego sąsiada telewizora z okna. A wszystko dlatego, że Niemcy przegrały z Włochami mecz w mistrzostwach świata w piłce kopanej... Polska TV nie trasmitowała mistrzostw i trzeba było naprawdę natrudzić się, by złapać sygnał czeskiej telewizji...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.