woytas Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4732069.htmlstraszne i smutne...Wiedzialem ze telewizja szkodzi ale zeby tak bardzo... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 No to teraz będą wsadzać za posiadanie telewizorów i kineskopów powodujących implozję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 He he policja zlikwidowała kolejny arsenał telewizorów":)))Wracając do tematu:jak się czyta takie rzeczy to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Kiedyś był podobny przypadek, tyle że facet wyrzucił telewizor przez okno na chodnik, wywaliło kineskop i odłamkami szkła dostała mała dziewczynka, nie pamiętam czy przeżyła czy nie...Smutne bo prawdziwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Jedno słowo: debile.... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Zawsze wszyscy mi mówili, że telewizja szkodzi i ogłupia. Ale żeby zaabijała?a atk na poważnie to musiało być niezłe toważystwo. Mój kumpel mieszka w kamienicy gdzie są tacy ciekawi" lokatorzy, to też mi o paru akcjach w tym stylu opowiadał. Tyle że tam na szczęście jeszcze nikogo nie zabili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 ja widzialem jak facet wywalil z 8 pietra tivi przez balkon -naszczescie spadlo na pusty chodnik -ale huk nieziemski (pozdrowienia dla huka:> ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 popijawa , debile , bandyckie klimaty co tu gadać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 z tego co wiem ta impreza na pewno nie była u Bogdana relacja z imprezy :http://pl.youtube.com/watch?v=a-er884KL2c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Ten skecz można oglądać 100 razy i zawsze mozna się posmiać do łez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 szczególnie jak puszcza się pilota za tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Byłem kilkuletnim dzieckiem. W 1970 na moim śląskim osiedlu sensacją było wyrzucenie przez naszego sąsiada telewizora z okna. A wszystko dlatego, że Niemcy przegrały z Włochami mecz w mistrzostwach świata w piłce kopanej... Polska TV nie trasmitowała mistrzostw i trzeba było naprawdę natrudzić się, by złapać sygnał czeskiej telewizji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.