herbstnebel Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 hehe, Acerze - Bocian to zawsze powtarzał jak były kłótnie lewica vs prawica, że Freud by miał tu pełne ręce roboty i różne takie odnoszące się wyrażenia do zawiłości rozumowania użytkowników forum pod względem psycho.. no tego :). Przeto wnioskuje, że może Admin Bocian coś wspólnego z psychologią ma :P?(wygrałem piwo?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 musi miec...wytrzymac tyle czasu z tyloma hmmm dziwnymi przypadkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 tyloma dziwnymi przypadkami i bagnetem SS.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 woytas, coś z energetyką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 kongratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 i jeszcze z Lokomotywami i Parowozami.... :))a czy użytkownicy jak ciuchcia i drezyna też są na forum? :) Tak do kompletu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Woytas: Ja byłem elektrykiem.. wysokich napięć.. to jak saper - myli się tylko raz" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Bębnowo-linowy, ehhh to już kawałek historii w transporcie leśnym.....Zwłaszcza technika samego załadunku... przekładanie lin itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Herbs ale ja z kartonem na szyi narazie nie latam :>hehehcygan rullez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 ale musze sprostowac taki fakt - energetyka to nie to samo co elektryka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 ten karton to była przewałka ostra... :) nie no żartowałem z tym cyganem żeby nie było :)Taa nomenklatura jest ważna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 swiatelko swieci czyli Moc jest z nami !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 Hitboy64....tą pracę w szkolnictwie odradzam...psie pieniadze....wymagania duże (drugi fakultet,a najlepiej to i trzeci, ciągłe kursy, konferencje metodyczne - a to wszystko za własne pieniadze)no i ta przerosła podmiotowośc ucznia ( czyli nic do gadania nie bedziesz miał).Jedyny atut tego zawodu to wolne....wakacje, ferie zimowe i świąteczne....A gdybys jednak sie zdecydował, to radzę poszukac bogatej żony....wówczas jakos to bedzie :-):-):-)....tak zrobił mój kolega...ozenił się jak to nazywa z maszynka do pieniędzy" czyli z pania stomatolog :-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 nieeeejak mozna w ten sposob wykorzystywac kobiete....ze ja wczesniej o tym nie pomyslalem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 ja tez byłem głupi...kiedyś :-(:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 cytat: Wiemy juz kto ile ma lat, wiemy kto z jaką wykrywką chodzi, i gdzie mieszka.....Myśle, ze warto byłoby dowiedzieć się co robimy :-)Taka informacja sprzyja..." sprzyja, sprzyja :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 eeee tam......przesadzasz pokemon :-):-)...w razie czego Bocian i tak poda ipy...nie ukryjesz sie w tym Lublinie :-):-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Nie ukryje się nikt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Tu nawet nikt zabrał głos :)))http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=3337#3419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 i tak wszyscy wiedza że robi wykrywaccze :-):-)i to chyba niezłe wykrywacze :-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 ...a to już bardzo poważna identyfikacja :)Pozdrawiam :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Ja jestem niestety uczniem liceum :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Co się martwisz wszystko przed Tobą :)Ja bym tam chciał być uczniem liceum :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Prawda w liceum i dalej, aż do obrączkowania dzika swoboda. A teraz niestety kierat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Szkoła średnia to były piękne czasy - tak dobrze jak wtedy to chyba już nie będę miał............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.