acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Na serio, to trzeba wyczuć swoją smykałkę, zobaczyć czy można wyżyć z tego i już.Uprzedzam z góry - kokosów w lasach się nie zarabia :(Czasami do lepszego odrobiny życia wolałbym być maklerem giełdowym, ale z drugiej strony nic cenniejszego niż choć przez chwilę znaleźć się samemu w środku lasu i usiąść pod drzewem.Alternatywnie można być w lesie tylko z dziewczyną :))Niestety biuro też trudno ominąć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Praca Apteka jako technik farmacji od 2001 roku w sumie tylko technik , ale i tak w wiekszości ludzie których spotykacie w aptece to technicy bo mgr-om się nawet do przodu nie chce wychodzić, ( są wyjątki :D ) ... po pracy oczywiście na pierwszym miejscu rodzinka potem kopanko:D i jeszcze raz kopanko. Trza odreagować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Z pamiętnika partyzanta.:Poniedziałek-wygoniliśmy Niemców z lasu.Wtorek-Niemcy wygonili nas z lasu.Środa.Wygoniliśmy Niemców z lasu.Czwartek Niemcy nas wygonili z lasu.Piątek-Przyszedł Acer i wygonił wszystkich z lasu.PozdrawiamSzczegółnie Acera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Hahahah za pewne z kokosów się nie zarabia ale po lesie z wykrywką pobiegać mniam ))))))A co jak grzybiarke spotkasz w lesie hihiih fuchy na lewo zbierasz;))))))Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 jaca2003 ŚWIETNY tekst :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 **** cos s tym serwerem chyba bo jarz mi potroiło hihiih_______________________________________________NIE KLNĄĆ ^^Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 19:10 14-11-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Który?O zawodzie?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Już wywaliłem :) za chwile dam Ci za to kartkę (żart ^^) :P w godzinach wieczornych forum trochę pada :( wczoraj moderatorzy nie mogli współpracować bo poczta na adresy serwerowe nie dochodziła :( więc chodziło się po całym forum i szukało kasztanienia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Dziekuję Jaca za pozdrowienia, wzajemnie pozdrawiam :)Niestety, na wykrywkę mam coraz mniej czasu, a grzybiarki nie zawsze jak z obrazka :)Trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Nie no Acer nie przeginaj.Kogo wpuszczasz do lasu?Zrób kasting(czy jak to się tam nazywa) i nie wpuszczaj zgrzybiałych grzybiarek tylko takie na widok których prawdziwki twardnieja i same wychodzą ze ściółki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 To, chociaż tyle)))))) pozazdrości HIHI a czy czasami żona za tobą nie stoi, bo tu niechżesz się przyznać faktycznie)))))z obrazka czy nie HAHA Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Koledzy poszukiwacze!!!!!!Fajno być emerytem.Ma się D U Ż O wolnego czasu na poszukiwania w terenie i szperanie w archiwach,litraturze itd.POZDRAWIAM WSZYSTKICH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 OOOOOJJJJ jak ja pójdę na emeryturę to już nie mam, co szukać w dzikich rozstępach naszych ziem ;)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Ja tam zawodu nie mam (jeszcze - mam nadzieję). Czym się zajmuję zatem? Noooo to tak: jest monitor, ja siedzę i wyklikuję sekwencję: Główne/Towarzyskie - Hyde Park/Książka i film/Historia współczesna czyli zakręty historii po wojniepatrząc gdzie by można jakąś głupotę dopisać coby się adminom nie nudziło 'za barz' (-;.a po godzinach (czyli w przed-godzinach) również kasztanię, ale na uniwerku śląskim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Póki co na razie nie zdecydowałem się na kolejny abonament (na okres nieokreślony) pt. ŻONAWolę pre-paid = wolną znajomą dziewczynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 A ja uczniem liceum jestem... Płacy nie ma, tylko pracować trzeba a nagradzają wiadomo czym... Później mam ambicje na medycynę. Ale to sie jeszcze okaże.Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 piotrek.klon też mierzyłem w medyka ale jak odbiłem się od fizyki... A z samą chemią i biologią nie wejdziesz na medyka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Acer napisałeś: Uprzedzam z góry - kokosów w lasach się nie zarabia :("Kurcze a moje dziecko zaczęło pierwszy rok w Warcinie ;)Zresztą śladem dziadów i pradziadów :)A co do zawodu to historyk, wykonywanych dużo a ostatnio rentier - jeśli to słowo komuś cokolwiek mówi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 O tusz to jestem z zawodu ginekologiem oooooooohhhhhhh ja się na patrzę hihihhi Zdarza się i tak ze laski przez durze L a co nie które to DDDDDDDDDIIIIIIIIIII HIHIHIHI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Będzie dobrze Pomsee - Szczecinek to nie taka zła dyrekcjaRentier - wybacz mi prosze, zawsze kojarzy się z krupierem i kasynem :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 co Ty ,rentier to taki bardziej sprawny rencista ... :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bynio6310 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 A ja jestem człowiek orkiestra-żadnej pracy się nie boję.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Acer mam nadzieję, bo szkoła jest SUPER!!!Jacenty2004 błagam tylko mi moherowego beretu nie każ zakładać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Zima idzie i będzie mróz.Od czasu do czasu mogę Ci mój pożyczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Warcino kończył mój znajomy - dobry kolega, teraz jest inspektorem LP.Ja nie miałem dane kończyć żadnej z pałacowych szkół" Tułowic, Warcina, Milicza, Brynka - ja kończyłem Zagnańsk, więc Góry Świętokrzyskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.