Skocz do zawartości

Przerobione klamry

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Zaczep I klasa, bardzo rzadko występujące sygnowanie. Co do cienkiej" klamry carskiej - byłbym ostrożny z ta podoficerskością i chociaż sam mam podobną, nie słyszałem o żadnym merytorycznym potwierdzeniu tej tezy. A na zdjęciach archiwalnych groch z kapustą - sprzączki, stalowe no i oczywiście mosiężne różnych matryc.

Gratulacje pozdr. ziomek :)

Witam

Z tymi podoficerskimi to do końca sam nie jestem pewien są mniejsze od standardowych ,może wypowie się ktoś bardziej w temacie , mam 4 szt mogę udostępnić foto .

Mamy 6 sygnatur haków austro-wegierskich ponawiam prośbę o wrzutkę innych.
pozdrawiam nie tylko bieszczadzkich kopaczy

Zaczepy klamer armii austro-węgierskiej, temat coraz bardziej jak widzę wciągający, a tym samym interesujący nie tylko mnie. Zatem proponuję przenieść spadający w sposób lawinowy z http://www.odkrywca.pl/zaczepy-klamer-austriackich,485516.html#485516
do wojen światowych, tam jest jego miejsce. I to jest moja taka mała prośba. Myśle, że autor nie bedzie miał nic przeciwko.

pozdr.

• 2 weeks later...

mam pytanie do kolekcjonerów -kupiłem 4 klamry WP dla dzieciaków -ja sam juz też posiadam taką w zbiorach -ale takiej to jeszcze nie widziałem -druga od lewej proszę zobaczyć jaki ma hak -czy to jest przeróbka ?

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie