lina_90 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 i druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Taka tam rozrywkowa przeróbka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 sory nie zabrało foty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Jak widać nie zawsze klamerki austriackie były klepane na kowadle żeby usunąć ptaszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Świeżutki wykop, hak do klamry austriackiej zamieszczam, gdyz dosc rzadkie bicie P. GRUNWALD VIEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 A teraz cos dla ludzi o mocnych nerwach.. Wczorajsze trafienie znajomego, ładne fanty, ale zobaczcie co z nimi zrobil saperka.. zgroza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 też to napaleniec straszny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Z takich ładnych klamer takie puzzle i fale Dunaju... Poradź mu jak się kopie, bo mnie aż ściska jak to widzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Niech sobie sprawi większą łopatę, i kopie obok epicentrum sygnału,klamry szkoda,ale przedmiot jest w miarę popularny jakby rozpieprzył krzyż Sw.Jerzego na pół, to byłby dopiero żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Wrzucam dzis badziew z trzech godzin z pola. Zwróćcie uwage na to zwiniete cudeniko na dole foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Po godzinie cudeńko okazało się dosc znosnym, no moze na minus cztery carskim podoficerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 10 Luty 2008 Autor Share Napisano 10 Luty 2008 Po weekendzie no wiec ciekawostki z bieszczadzkich wiosek. Kwiatek z klamry austriackiej, zaczep z ciekawa sygnatura: DEMIEN IGN BUDAPEST no i guzik czyzby austriacka marynarka ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Zaczep I klasa, bardzo rzadko występujące sygnowanie. Co do cienkiej" klamry carskiej - byłbym ostrożny z ta podoficerskością i chociaż sam mam podobną, nie słyszałem o żadnym merytorycznym potwierdzeniu tej tezy. A na zdjęciach archiwalnych groch z kapustą - sprzączki, stalowe no i oczywiście mosiężne różnych matryc. Gratulacje pozdr. ziomek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HS Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 ciekawa kolekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countryb Napisano 11 Luty 2008 Autor Share Napisano 11 Luty 2008 Witam Z tymi podoficerskimi to do końca sam nie jestem pewien są mniejsze od standardowych ,może wypowie się ktoś bardziej w temacie , mam 4 szt mogę udostępnić foto . Mamy 6 sygnatur haków austro-wegierskich ponawiam prośbę o wrzutkę innych.pozdrawiam nie tylko bieszczadzkich kopaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Ja mam z Wiednia ale za to są jeszcze na nim resztki złotej farby ?- temat schodzi na zaczepy heheh :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Zaczepy klamer armii austro-węgierskiej, temat coraz bardziej jak widzę wciągający, a tym samym interesujący nie tylko mnie. Zatem proponuję przenieść spadający w sposób lawinowy z http://www.odkrywca.pl/zaczepy-klamer-austriackich,485516.html#485516do wojen światowych, tam jest jego miejsce. I to jest moja taka mała prośba. Myśle, że autor nie bedzie miał nic przeciwko.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 mam pytanie do kolekcjonerów -kupiłem 4 klamry WP dla dzieciaków -ja sam juz też posiadam taką w zbiorach -ale takiej to jeszcze nie widziałem -druga od lewej proszę zobaczyć jaki ma hak -czy to jest przeróbka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Dla porównania –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 były takie odmiany ale nic więcej nie jestem w stanie na ten temat powiedzieć, zapięcie też było z blachy wycięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Luty 2008 Share Napisano 20 Luty 2008 Mało tego każda ma inną strukturę groszku – pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 2 Marzec 2008 Share Napisano 2 Marzec 2008 tak niewiele brakło do szczęścia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.