Gutek Napisano 1 Czerwiec 2012 Share Napisano 1 Czerwiec 2012 zimy były mroźne to żołnierze się dogrzewali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Środek lasu stary most kolej wąskotorowej i jedna z pierwszych wypraw z neodymem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Coś nie weszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 No nieźle :)Ale bez komarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 Z pojazdów to tylko rama od roweru niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 2 Lipiec 2012 Share Napisano 2 Lipiec 2012 a i jeszcze siedzenie od fiata 125p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 http://pl.wiktionary.org/wiki/wierzchPanie...Litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodensen Napisano 18 Lipiec 2012 Share Napisano 18 Lipiec 2012 Witam.Znalazłem dzisiaj tłok z silnika średnicy ok. 50mm.Jego stan wskazywał, że nie zalegał długo w ziemi.Dodam, że było to w środku lasu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win45 Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 witam, a więc tak: wowwww jakiś medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win45 Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 widać czołg, pewnie odznaka pancerna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win45 Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 .... no i wielkie rozczarowanie - rudy 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win45 Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 czterej pancerni, ale jaki podgryziony he he. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 A gdzie piesio:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
win45 Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 zdjecie pieska pewnie zgniło. znalezisko z drogi leśnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jc.leczna Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 jakies dziecko pieska sobie wygryzlo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Worek foliowy,tak na 20cm.Zawartość na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
excavator Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 To jak swego rodzaju nieśmiertelniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz998 Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 to ja jak tylko zaczynałem swoją przygodę wybrałem się do miejsca gdzie mój dziadek rzekomo zakopał karabin. chodziłem w tym miejscu z 15min. i nagle ogromny sygnał kanarek aż głupiał, pierwsze co mi na myśl przyszło to karabin. po godzinie kopania w korzeniach moim oczom ukazał się... kompletny ruski rower :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 6 Styczeń 2013 Share Napisano 6 Styczeń 2013 Chyba znalałeś mój znaczek od mojej Skody O II, który zginął" mi pod lidlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 blok silnika od poldka, kawalek dalej byl wal tloki i reszta badziewia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 7 Styczeń 2013 Share Napisano 7 Styczeń 2013 widzę kolega n dziuplę trafił:) u nas na wschodzie to częsty widok:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
explosivelabs Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Boczna droga w okolicach pewnego poniemieckiego lotniska. W krzakach prawie kompletna karoseria od golfa 4(niebieska).Wycięty tylko VIN. Szkoda że nie miałem aparatu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz998 Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 co do samochodów to u mnie w lesie w jednej z ruskich ziemianek Fiat 126p zakopany jest ale jakoś nie ma czasu odkopać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Styczeń 2014 Share Napisano 24 Styczeń 2014 Z soboty na Wrześniowej miejscówce:)Parę lat leżało,piguły sparciały"Ktoś sobie kopcił Nerobol" w ładnej fajceFajkę zabrałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi