mario33 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Adam - masz wiadomość :) Check email, pls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Nie widzę powodów żeby stosować represje o których napisał AdamT. Myślę, że własnie forum jest miejscem gdzie rekonstruktorzy mogą się wymieniać informacjami, gdzie warto coś nabyć. Myślę, że wszyscy liczymy się z pieniędzmi, mało to wszystko nie kosztuje i szkoda wyrzucać w błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Ha! Mario dzięki za link! Mają tam nawet parki ze spodniami w kamuflażu błotnym i to po 97 USD! WOW! Już się czuję namówiony :) Muszę do nich napisać, bo oferta bardzo interesująca!A Moderatorowi dziękuję za życiowe podejście, gdyż podzielam pogląd, że celem tego forum jest wymiana wiedzy między rekonstruktorami (w tym także na temat dostępności replik elementów umundurowania i wyposażenia)!PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Witaj Hindus.Tu masz zblizenie guzików:)Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 A tak to wygląda mniej wiecej po ubraniu na szybko:)Hełmu jeszcze nie mazłem na biało tak więc go tu nie ma:)Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Do pełnego realizmu potrzeba jeszcze trochę podświechtania i podbrudzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Przy bieli to nie bedzie problem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Adam T dodał obrazek kurtki takowe podobne pojawiły sie w sprzedazy na aukcji ale nie wiem czy jest to zgodne z orginałem ze posiadaja one napy zamiast guzików czy były takie dwie odmiany dziekuje za odpowiedz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 http://www.allegro.pl/item255686964__rekonstrukcja]_kurtka_zimowa_splittertarnmustr_xl.htmlKlemens masz na mysli tę kurtkę,tylko gdzie Ty widzisz napy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 witammam prosbe potrzebuje link na stronie Sturma z tą kurtką,przejrzałem całą oferte i nigdzie nie ma,dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 witamkurtka jest na stronie sturma tylko w starszej wersji kamuflażu:)http://www.sturm-miltec.de/english/start.htmlPozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 możesz zajżeć też tutaj:http://www.lomax-militaria.de/de/:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Parka w ofercie Spearhed Militaria z ebaya, na prawdę wysoka jakość, są też w splitter i sumpf, jakość na prawdę przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 i jeszcze jedna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 nadruk wzoru kamo na porządnym materiale, biała strona to chyba płótno żaglowe, solidne szycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry99 Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Hmm o ile się orientuje" to chyba kolega co prowadzi stronkę partyzant.pl sprowadza od nich swój stuff albo przynajmniej materiał, w co wątpię.. Porównajcie sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 witam na allegro pojawila sie ta parka ,mam pytanie czy to jest wczesna produkcja czy obecna Sturma i jak jest z wiernością kolorystyczną kamuflarzupozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Tak, to jest zeszłoroczny STURM (widać, że staniały :) - dokładnie tą parkę mam - no cóż według mnie zdecydowanie za mało intensywne są na niej barwy kamuflażu (porównaj z oryginalną parką, której zdjęcia wrzuciłem na początku tego wątku).PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Kupilem taka samą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Mam parkę taką jak na foto robo01... czy to że, kolory są zdecydowanie za mało intensywne wyklucza tą parkę z reko?pozdrawiamFALKE-63 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Wykluczać nie wyklucza, ale ponieważ, tak jak napisałem, sam mam taką parkę STURM’a, więc traktuję ją jako rozwiązania przejściowe do czasu aż zbiorę środki na zakup lepszej repliki. Właśnie dostępność coraz wierniejszych replik umundurowania i wyposażenia jest jednym z powodów dla którego to hobby nigdy się nie nudzi - cały czas jest coś co trzeba poprawiać / usprawniać. Wiem, że pociąga to za sobą coraz większe koszty, ale kto powiedział, że nasza pasja będzie tania! :)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Ja też posiadam tą kurteczkę i tez przez wzgląd na kamo jak trafie coś lepszego to ją wymienie. I jak kolega Hindus napisał cały czas jest coś co trzeba poprawić.Ja właśnie jestem w trakcie wymiany trzewików KRWP na trzewiki sturmowski a jeszcze wymienić musze ramke do saperki i zabke do bagnetu a i pokrowiec na gasplane też z czasem zmienie, dokupić a-rame. I tak ciągl coś dochodzi:)Nie ma lekko:)PozdrawiamIrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 A jak mi braknie cierpliwości to poprostu zakupie kapote i portki mysio-szare i kłopot z kamuflażem bede miał z głowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Jeśli kupować Sturma, to który rocznik lepiej ?Zeszły czy bieżący ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 Myślę, że jednak tegoroczna produkcja jest jednak lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.