Skocz do zawartości

Życzenia Świąteczne

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To ja też dołączę z życzeniami. Zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Wszystkiego najlepszego w Nowym 2004 Roku, spełnienia marzeń, a dla najbardziej wytrwałych i wytrawnych poszukiwaczy takich trafień jak na zdjęciu obok :)))
pzdr woyta

Napisano
Spokojnych Świąt, dobrych pomysłów na wyprawy w 2004 roku no i powodzenia w oczyszczaniu polskiej ziemi z pozostałości po minionych wiekach :-)
Daniel vel danieloff
Napisano
Radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności, a w szczególności wielu wspaniałych fantów, znaczących odkryć, rozwikłania wielu zagadek i tajemnic historii
życzy,
Marek
P.S.
I oby mniej absurdu było w naszym kraju...
Napisano

Serdeczne życzenia zdrowych pogodnych świąt małego mrozu, dużej ilości fantów, wykrywacza na miarę waszych potrzeb, normalnego państwa (ustawy) i czego sobie życzycie drodzu koledzu po szdelu i wykrywaczu.

Pozdrawiam miggi1

Napisano
Serdeczne życzenia świąteczne dla wszystkich poszukiwaczy i innych osób odwiedzających tą wspaniałą stronę, dużoudanych wypraw, wspaniałych fantów, rzadkich spotkań ze służbą leśną i w ogóle wszystkiego naj na święta i nowy rok.
Jadzia
Napisano
Wszystkiego dobrego,
by Święta minęły w zdrowiu i spokoju,
żeby ten czas był dla Was wyjątkowy...
Świątecznego ciepła przez cały rok,
oby marzenia zmieniały się w rzeczywistość
a sukcesy przerosły oczekiwania...

Piotr Gambit" Kolasiński

Zdrowiej...
Napisano
Ciepłych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia , spełnienia
wszystkich marzeń a szczególnie zniesienia nieszczęsnej
ustawy życzy wszystkim

Sławek {Thor65}
Napisano
Życzę Wszystkim, aby Święta Bożego Narodzenia były dla Was pełne ciepła i radości ze spotaknia z bliskimi, a przyszły rok niekończącym się pasmem sukcesów.
Napisano
II

Stu „urów” w lesie,
prezentów ile gwiazdka uniesie,
bałwana ze śniegu,
mniej życia w biegu
oraz tyle radości
co ryba ma ości

życzy Mat
Napisano
Nie czytałem wszystkich postów powyżej.Krótko-aby asza władza ustawodawcza"odczepiła się i poszukała pieniędzy gdzie indziej....
Dość,wychodzę z roboty.
Wesołych Świąt i owocnych.....(pogoda dobra)
Kuba
Napisano
Zdrowych,Spokojnych,Szczęśliwych Świąt Bożego narodzenia życzy wszystkim Leszek Kusiak vel.Hart
P.s Przepraszam wszystkich do ,których nie odpisałem i nie oddzwoniłem - wybaczcie jeszcze pracuję , czasu nie stało.
Napisano
MIKOLAJA W KOMINIE , PREZENTOW PO SZYJE , DWA METRY CHOINKI , CUKIERKOW W 3 SKRZYNKI, PRZED DOMEM BALWANA , SYLWESTRA DO RANA Z LAMPKA SZAMPANA , DUZO MIŁOSCI I MAŁO GOSCI ZYCZY WSZYSTKIM KOLEGOM PO PISZCZAŁCE
JACK61

PS
SPECJALNE ZYCZENIA ZDROWIA DLA KRUKA
JACK61
Napisano
Przede wszystkim zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia , spedzonego we współnym gronie z waszymi bliskimi , a także wielu prezentów , w tym nowej madrzejszej i bardziej nas doceniającej ustawy życzy Pol.
Niech te świąta beda dla spokojne

pozdro pol

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie