draven85 Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Operation Flashpoint w sumie świetny pomysł zapomniałem to tej świetnej grze a jest jedną z lepszych:)
Bathin Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Chciałem zaproponować Red Orchestrę, ale widzę że większość to lubi gry jak to określił Bocian łubudubu w stylu Chucka Norrisa". No tak, ale żeby grać w RO trzeba trochę myśleć.
Kiler Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Jesli juz cos ma byc to wylacznie Operation Flashpoint. Innej opcji nie ma i nawet prosze sie nie silic na inne tytuly.
herbstnebel Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 Nawet mam oryginała OF na półce ^^ xD pograłbym...
Maćko Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 I co z tym serwerem ? :)...czy to było pytanie na pusto ?.Pozdro
Bocian Napisano 11 Październik 2007 Autor Napisano 11 Październik 2007 Pytanie było na poważnie. Jest plan postawienia serwera gier jakiegoś oprócz ET, organizacji rozgrywek jak i utworzenie lub wzięcie pod opiekę jakiegoś klanu. Niestety to wszystko wymaga czasu, dzisiaj dostaliśmy dopiero nową wypasioną maszynę. http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?gg&id=491949
Pyra75 Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Red Orchestra, klimat II WŚ i troszeczkę ( jakieś 90% ) zgrania zespołowego, a oryginały są dość tanie.
Bocian Napisano 31 Październik 2007 Autor Napisano 31 Październik 2007 Poszukuje osoby która zaopiekuje się częścią rozrywkową czyli utworzy osobny dział gier o tematyce historycznej i wojennej, rozbuduje i będzie się nim aktywnie opiekować. Osoba która poprowadzi rozgrywki, zorganizuje klan Odkrywcy i jest w temacie.Bardzo proszę o przemyślane wyczerpujące oferty również z oczekiwaniami finansowymi. Osoby bez odpowiedniego doświadczenia i pomysłu z góry przepraszam - nie piszcie, szkoda naszego wspólnego czasu.
gunter Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Witam! Przeczytałem na tym forum właśnie ostatni post Pana Bociana" i stwierdziłem że ta praca by mi bardzo odpowiadała. Ja mam duże doświadczenie co do klanów (jeden z moich klanów grał nawet w CB), administracją serwerami też potrafię się zajmować. W shootersach.pl na priv serwerze byłego klanu GS posiadałem konsto shellowe (które nie jest otrzymywanie publicznie, tylko wyjątkowym osobom. Na szczęście ja nią byłem). Myślę że można mnie wziąść na okres próbny jeśi są jakieś niejasności, wątpliwości. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby i proszę o odpowiedź.z góry dziękujępozdrawiamgunter
kotjarka Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 Enemy Territory. Zdecydowanie. - Darmówka , bardzo rozbudowana, ciekawa, wymagająca gry zespołowej. Mnóstwo manuali w necie.PozdrawiamK.J.
Cronos Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Enemy już było:P Niewypał:P ja sądzę ze nie ma sensu zakładać jakiś serwerów gier bo znowu będzie w to grać max 4 osoby.
$pier$ Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 Uważam że Call of Duty 2 patch 1.3 byłby najlepszą grą !Jeżeli chodzi o pomoc w administracji serwerem mógł bym się tym zając !Jestem adminem jednego z najlepszych polskich serwerów CoD 2z firmy gry INEA
macsurf Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Red Orchestra i BF1942 dobre i tanie gry :) I jest jakis realizm czego nie mozna powiedziec o napierdzielanach typu COD :]
thomson Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Może Call of Duty 4 - fana ta gra i to jest jedyna jaką mam.
Manierkarz Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 Może Day of defeat source akurat o 2 wojnie światowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.