Skocz do zawartości

jak pozbyc sie kota...

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To nie zart...
Kocisko (obce) porysowalu u mnie na podworku auto mojego szwagra, tescia i siersciuch wyleguje sie w nocy na masce mojego wozidelka...
Jak sie dziada pozbyc?
Ale eutanazja (kota nie moja) i pies nie wchodza w rachube...
Powazne propozycje prosze
  • Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jak to kogoś kot to moim zdaniem nie da się z nim rozprawić no bo ci ucieknie chyba że jak w nocy by leżał to może żebyś go wystraszył to może siersciuch by się nie pokazał pozdrawiam
Napisano
granat trzonkowy samonaprowadzający.
a poważnie to będzięsz miał ciężko, możesz mu dać manto a i tak bedzie wracać w nocy.
jedyne czego można probowac to waleriana albo jakies ultradźwięki (ostatnio w drogim portalu aukcyjnym pojawiły się instalacje samochodowe do ultradźwięków ktore odstraszają zwierzynę z okolicy samochodu).
pozdrawiam!
Napisano
cięta riposta :]

woytas, a może tak siatka taka jak się ryby przechowuje wędkując, do tego troszku przynęty, i jak sie cwaniak zaplącze to wtedy się z nim rozprawić..
niekoniecznie zabijając bo stanę w obronie każdego żywego stworzenia, natomiast zapoznać go z pieskiem albo z obliczem właściciela samochodu..

pozdrawiam!
Napisano
Św. Franciszek wyrażał się o kotach, że to są nasi racia mniejsi", a o samochodach nie wypowiadał się tak pozytywnie...

Pozdrawiam
balans
Napisano
Powiem tak, pewna osoba w rodzinie kupiła klatkę, niestety koszt wynoisi 250zł o ile pamiętam...Jednak 100% skuteczności. Kładziesz kawałek mięsa do środka, kocurek wchodzi i klapka się zamyka. A potem jedziesz 20km za najbliższą rzekę.
Napisano
Kot i tak wróci.Najlepiej spryskac fure sprayem(do nabycia w zoologicznych).Kot nie wlezie więcej.
Pozdrawiam
P.S.
Dziad taki moze sie jeszcze przydac.Po spryskaniu autka i od czsu do czasu połozeniu czegoś coby buras przegryzł(np puszka aro za 1,5) co pewien czas buras przynosi mi prezenty.A to myszkę a to szczura.Skad bierze?Nie wiem ale wiem że na podwórku i w okolicy nic takiego sie nie uchowa.
Pozdrawiam
Napisano
Jak to skąd średnio na głowę przypadają 2 szczury
a w miastach portowych jeszcze więcej,
i nic nie jest tak skuteczne jak taki dziki czy półdziki sierściuch.
Napisano
He he he Yoony to ja i moja rodzinka mamy duże głowy.W tym roku bez sadyzmu ale ze 100 szt już było i dziś jeszcze 101 mraucur przytargał.
Jakąs hurtownie trafił cycuś?Własny chów?
Pozdrawiam
Napisano
Ewentualnie powyrywac kotu pazurki.W sklepach metalowych oraz innych hurtowniach mozna nabyc kotowatego wyrywacza pazurów.Koszt ok 5 piw a efekt murowany.(he he he dobrze ze mój podwórkowy znoszacz szczurów oraz innych zwierząt futerkowych o tym nie wie.)
Pozdrawism

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie