Skocz do zawartości

Motocykl Bmw wraz z niespodzianką :(

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
bocian daj to do hyde parku ,bo jak to czytam to chyba panowie pomyliliscie forum .takie osobistosci ,tyle cyferek ,i chyba z nadmiaru czasu rozpisywanie sie i dolowaniu mlodych poszukiwaczy jest bez sesu . ps VASIL jezeli chcesz cos napisac ,to naprawde przemysl to , bo rekiny tego forum [sam widzisz] sa bezwzgledni.panowie dajcie na luz pzd WAJCHA
  • Odpowiedzi 319
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 months later...
Napisano
Ten wątek to swoisty folklor tego forum...a o tradycje folklorystyczne trzeba dbac ;-) ...także co jakiś czas w nieagresywnym tonie można go przypomniec :-)a kto wie może VASILI jeszcze wszystkich zaskoczy i co wtedy?? Pozdrawiam wszystkich miłośników tego wątku.
Napisano

Ja chciałbym zapytać o położenie BMW względem domu. Najpierw pada informacja:
Dodam ,że nie jest to pole orne ani nic w tym stylu jest to miejsce w odległosci ok 9-12m od domu właściciela." (VASILI (847/79) 2007-03-18 21:31:00 ).
A następnie takie zdjęcie, które nie pasuje do opisu.

Napisano
Wywołałeś demona przeszłości drogi Arku. Nie boisz się że będzie Ci się teraz śnił po nocach? Tajemnicze czerwone kręgi 9-12 m.od domu właściciela mogą doprowadzić do obłędu...
Boże mam to znowu przed oczami!!!!!
VASILI!!!! Nie daruje Ci tej BEEMY!!!!
Napisano
Idzie wąż i spotkał krowę- wąż mówi ssspir...alaj, krowa na to- muuuuszę?
wątek dyżurny do kasztanieniea, niech zostanie;)
Napisano
Kilka lat temu kuzyn, zapalony wędkarz pokazywał mi mi fajne opowieści wędkarzy w gazecie chyba Wędkarstwo" - jeden z nich wyciągnął empika z rzeki a innemu gdzieś w chaszczach zaklinował się haczyk - okazało się, że zahaczył o jakąś armatę z czasu wojny =] Co się z tym dalej stało - nie mam pojęcia, może ktoś z Was wie coś więcej?
A i tak najlepszą opowieścią było, jak po wielkich powodziach w nocy łowiąc koleś zarzucił i zahaczył... płynącą z nurtem rzeki stodołę :)
Napisano
dajcie spokój biednym wędkarzom. Lepiej niech ktoś ruszy mózgownicą jak VASILI i stworzy coś na miarę naszych czasów. Historie o BEEMie, zapalonych światłach i wędkarzu zna każdy Polak. Może coś z polotem?
Ja proponuję taką historię;
Idę sobie po lesie a tu wykrywacz piszczy. kopię i co widzę: pod ziemią siedzi sobie cała dywizja Hermann Goering okrakiem na BEEMie. To ja ją wykopuję i opierd...m całe towarzystwo wraz ze świecidełkami, mundurami i pulemiotami na Alledrogo a BEEMę zakopuje w pobliżu domu VASILIEGO żeby miał co pisać na Forum.
Happy End!!!!
Napisano
Mówisz R51 z polotem? Może z pilotem? A może z płotem?
Lubię ten wątek, ponieważ dowodzi on jednej rzeczy: że nie jesteśmy bandą sztywniaków :)))
Historii jest wiele. Jedne są bardziej prawdziwe, inne zupełnie wyssane z palca. Ja lubię takie historie np. jest zdjęcie. Ktoś tam cos zauważył (postać , budynek, sytuację), pyta...a tu nagle pojawia się ktoś kto rzuca kolejne światęłko w tunelu...
Albo taką historyjkę (pewnie wszyscy o niej słyszeli): gościu zamówił sobie oryginalne guziki do płaszcza. Wojna i te sprawy, płaszcz zaginął. Nagle jeden z kolesi pokazuje że wykopnął taki właśnie guziczek. Zjawia się klient i mówi że daje tyle to a tyle. Panie a dlaczego aż tyle? Pyta znalazca? Bo takich było tylko 6 a pozostałe 5 mam ja :)))
Napisano
nooo tak to wreszcie logiczna historia :)ale co tam jedna BEEMA mi to kiedyś taki jeden opowiadał,że wie gdzie po lodzie przez Wisłe przejeżdżała cała kolumna motocykli i nagle Ruskie lód ostrzelali i wszystko Panie wpadło i tam leży po dziś dzień ,najdzisiejszy :-)....to dopiero by było wyciągania...chociaż co tam wyciąganie (to, to każdy głupi potrafi), najważniejsze to na forum duuużo pisac , to dopiero sztuka ;-) Mam taką małą sugestie do admina ,żeby przeniósł ten uroczy happening do działu rozmów towarzyskich. A jeszcze odnośnie autora tego wątku , to nikt chyba nie ma do niego złego nastawienia, ot poprostu tak jak z Owsiakiem i Wielką orkiestrą Świątecznej Pomocy....IDEA PRZEROSŁA TWÓRCE ;-) Pozdrawiam wszystkich
Napisano
Dajcie spokój człowiekowi! Właśnie zbliża się koniec kolejnego semestru. Trzeba dobrze wypaść, bo nie wszystkie gimnazja przyjmują ze słabymi ocenami...
Napisano
A co tu się dzieje? Myślałem, że motor się znalazł. A Wy jeszcze o tym ;] Ale sympatycznie się tu zagląda. Ja nie czekam już za motorem ale za tymi obiecanymi fotkami cyt:

Co wam miałeś ściemniać? W 2 Dzień świąt byłem w miejscu gdzie ten cały ruski szpieg przebrany za niemieckiego generała był. Wrzucę foty fantów jak się uda wieczorkiem"

.
.
.
CirrusCX
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie