Apollo18 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Pochwal sie jak tego dokonałes?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawide_2006 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Zdjęcia,znajomości na policji i odrobine szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Albo kolejna fantazja albo Vasili musi się pospieszyć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Vasili poproś o usunięcie wątku -nie dość że sobie nas...eś w papiery to jeszcze jeżdżą na tobie jak na dzi.... .....-:):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Usunięcie wątku - dziwię się, że BOCIAN jeszcze tego nie zrobił. Jak ja pomyliłem wątki to reakcja była natychmiastowa, a tutaj robi się HYDE PAR na całego. Z drugiej strony przestrzega przesz szykanowaniem" innych a tutaj jadą po Vasilim jak po kocie. Fakt, że historia robi wrażenie, ale może chłopak po prostu zmądrzał i wie, że mogłyby się do niego przyssać inwigilacyjne pijawy jakby napisał, że wykopał dwóch truposzy w całym rynsztunku - o motorach już nie wspomnę. Ja na początku też głupoty pisałem. Tolerancja i wyrozumiałość przychodzi z czasem. Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Teraz jak któremuś zamarzy się BMW, jedzie na plażę i ma. Nie trzeba kopać:http://www.boxer-motor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=2:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Wraca mój ulubiony wątek dla erotomanów- gawędziarzy.Wrzucę tu swoja beemę Vasiliemu na zachętę, może to go zmotywuje do konkretów.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Dajcie juz spokoj zachowywac sie jak ci z Wiejskiej to juz przesada!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 CirrusCX myślę że Bocian miał swój cel -nie wycinając tego wątku - autor wątku chyba wie :):) sam go ostrzegałem na początku wątku -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Teraz już pewnie odrestaurowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aikikai Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 R51 - czy odrestaurowałeś swój motocykl? Wrzuć zdjęcia jak teraz wygląda, chętnie obejrzymy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 R51, jak w starym dowcipie wędkarskim, jeszcze mu się reflektor świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Świeci się bo jest zasilany bateriami R51 i w dodatku podkręcany manetką :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Witam.TYLKO do VASILI.VASILI-odezwij się.Mógł bym być twoim ojcem jednak zapałem w poszukiwaniach nie dorastam Ci do pięt.VASILI-rób swoje,mniej klikania na forum a więcej w terenie .Podoba mi się to że łapiesz nawet blady cień nikłej szansy na wyjaśnienie zagadki,jesteś poszukiwaczem XXI wieku,w pełni popieram Ciebie i Twoje postępowanie.Dostałeś nauczkę na tym foruma(jak się coś zaczyna to trzeba dokończyć)wnioski wyciągnij sam.Pozdrawiam, życzę sukcesów i do zobaczenia w terenie.banderas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Nie no Vasili się nie załamał przecież :)Jak napisał jeden z kolegów, jest to najlepszy wątek dla gawędziarzy- erotomanów:)Pozdro :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Dajcie spokój.Chłopak poszedł do gimnazjum i ma tyle obowiązków, że brak czasu na pierdoły typu zakopane złomy.Nawet gdyby to miało być BMW z załogą i Honoratą z Pancernych" na dokładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Zawsze do gimnazjum można BeeMą śmigać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Pokemon Ty diable :]] To znowu Ty coś dopisujesz do tego wątku - A ja myślałem, że Vasili może w końcu motor wykopał.... :] Pozdawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Ciągnie wilka do lasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 vasili to moj fan, jestem jego idolem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Panowie nudzi wam sie nie macie rodzin zadnych problemow tylko ble ble ble inteligencja nie grzeszycie to zwalcie sobie konia.Pozdrawiam prawdziwych Odkrywcow!!!Kocinom wstep wzbroniony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 No ,no ,z tym koniem to inteligentnie pojechałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Prawda jest taka ze to forum przez takich ludzi schodzi na psy!!!Bez obrazy sa osoby ktore posiadaja wiedza ale niestety sa tez czarne owce z ktorymi trzeba cos zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 zwal sobie konia bo ci chyba panie intieligientny z wiedza cisnienie skoczylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Dobra ludzie, uspokójcie sie! Niech moderator zamknie ten wątek, Marcjew ma troche racji z tym że wam sie chyba leciutko nudzi :). Vasili sie wygłupił i koniec tematu :] a nie co tydzień ktoś coś musi dopisać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.