Skocz do zawartości

Motocykl Bmw wraz z niespodzianką :(

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Vasili poproś o usunięcie wątku -nie dość że sobie nas...eś w papiery to jeszcze jeżdżą na tobie jak na dzi.... .....-:):)-pozdro
Napisano
Usunięcie wątku - dziwię się, że BOCIAN jeszcze tego nie zrobił. Jak ja pomyliłem wątki to reakcja była natychmiastowa, a tutaj robi się HYDE PAR na całego. Z drugiej strony przestrzega przesz szykanowaniem" innych a tutaj jadą po Vasilim jak po kocie. Fakt, że historia robi wrażenie, ale może chłopak po prostu zmądrzał i wie, że mogłyby się do niego przyssać inwigilacyjne pijawy jakby napisał, że wykopał dwóch truposzy w całym rynsztunku - o motorach już nie wspomnę. Ja na początku też głupoty pisałem. Tolerancja i wyrozumiałość przychodzi z czasem. Pozdrawiam.
.
.
.
CirrusCX
  • 2 weeks later...
Napisano
Teraz jak któremuś zamarzy się BMW, jedzie na plażę i ma. Nie trzeba kopać:

http://www.boxer-motor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=107&Itemid=2

:-)
Napisano

Wraca mój ulubiony wątek dla erotomanów- gawędziarzy.
Wrzucę tu swoja beemę Vasiliemu na zachętę, może to go zmotywuje do konkretów.
Pozdrawiam

Napisano
CirrusCX myślę że Bocian miał swój cel -nie wycinając tego wątku - autor wątku chyba wie :):) sam go ostrzegałem na początku wątku -pozdro
  • 2 months later...
Napisano
Witam.TYLKO do VASILI.VASILI-odezwij się.Mógł bym być twoim ojcem jednak zapałem w poszukiwaniach nie dorastam Ci do pięt.VASILI-rób swoje,mniej klikania na forum a więcej w terenie .Podoba mi się to że łapiesz nawet blady cień nikłej szansy na wyjaśnienie zagadki,jesteś poszukiwaczem XXI wieku,w pełni popieram Ciebie i Twoje postępowanie.Dostałeś nauczkę na tym foruma(jak się coś zaczyna to trzeba dokończyć)wnioski wyciągnij sam.Pozdrawiam, życzę sukcesów i do zobaczenia w terenie.banderas.
Napisano
Nie no Vasili się nie załamał przecież :)
Jak napisał jeden z kolegów, jest to najlepszy wątek dla gawędziarzy- erotomanów:)
Pozdro :)))
Napisano
Dajcie spokój.Chłopak poszedł do gimnazjum i ma tyle obowiązków, że brak czasu na pierdoły typu zakopane złomy.Nawet gdyby to miało być BMW z załogą i Honoratą z Pancernych" na dokładkę.
  • 2 weeks later...
Napisano
Pokemon Ty diable :]] To znowu Ty coś dopisujesz do tego wątku - A ja myślałem, że Vasili może w końcu motor wykopał.... :] Pozdawiam.
.
.
.
CirrusCX
Napisano
Panowie nudzi wam sie nie macie rodzin zadnych problemow tylko ble ble ble inteligencja nie grzeszycie to zwalcie sobie konia.Pozdrawiam prawdziwych Odkrywcow!!!

Kocinom wstep wzbroniony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano
Prawda jest taka ze to forum przez takich ludzi schodzi na psy!!!
Bez obrazy sa osoby ktore posiadaja wiedza ale niestety sa tez czarne owce z ktorymi trzeba cos zrobic.
Napisano
Dobra ludzie, uspokójcie sie! Niech moderator zamknie ten wątek, Marcjew ma troche racji z tym że wam sie chyba leciutko nudzi :). Vasili sie wygłupił i koniec tematu :] a nie co tydzień ktoś coś musi dopisać!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie