Skocz do zawartości

Motocykl Bmw wraz z niespodzianką :(

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Usunięcie wątku - dziwię się, że BOCIAN jeszcze tego nie zrobił. Jak ja pomyliłem wątki to reakcja była natychmiastowa, a tutaj robi się HYDE PAR na całego. Z drugiej strony przestrzega przesz szykanowaniem" innych a tutaj jadą po Vasilim jak po kocie. Fakt, że historia robi wrażenie, ale może chłopak po prostu zmądrzał i wie, że mogłyby się do niego przyssać inwigilacyjne pijawy jakby napisał, że wykopał dwóch truposzy w całym rynsztunku - o motorach już nie wspomnę. Ja na początku też głupoty pisałem. Tolerancja i wyrozumiałość przychodzi z czasem. Pozdrawiam.
.
.
.
CirrusCX

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Witam.TYLKO do VASILI.VASILI-odezwij się.Mógł bym być twoim ojcem jednak zapałem w poszukiwaniach nie dorastam Ci do pięt.VASILI-rób swoje,mniej klikania na forum a więcej w terenie .Podoba mi się to że łapiesz nawet blady cień nikłej szansy na wyjaśnienie zagadki,jesteś poszukiwaczem XXI wieku,w pełni popieram Ciebie i Twoje postępowanie.Dostałeś nauczkę na tym foruma(jak się coś zaczyna to trzeba dokończyć)wnioski wyciągnij sam.Pozdrawiam, życzę sukcesów i do zobaczenia w terenie.banderas.

• 2 weeks later...
Dobra ludzie, uspokójcie sie! Niech moderator zamknie ten wątek, Marcjew ma troche racji z tym że wam sie chyba leciutko nudzi :). Vasili sie wygłupił i koniec tematu :] a nie co tydzień ktoś coś musi dopisać!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie