aegirsson Napisano 4 Luty 2007 Autor Share Napisano 4 Luty 2007 Witam, dziś o 1.15 Krzyż Walecznych" K. Kutza... Pora w sam raz, jak ktos może spać do południa. Po cholere abonament, a raczej za co, osobiscie znam ten film na pamięć, ale co za kretyńska pora... Wiem, ze nie odkrywam tu Ameryki, tyle że juz ręce opadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Luty 2007 Share Napisano 4 Luty 2007 i tak dobrze, ze wogole leci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Dokładnie, chyba musiałbym się położyć o 8-ej, nakręcić budzik na 1:15, i po filmie wstać o 5:30 do pracy. Niestety, video mam popsute.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 Bo to Polska właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 czyli tylko kretynizm debilizmem poganiany....Teraz jak dla mnie mozna zlikwidować w ogóle TVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 No co wy? Zlikwidować Plebaniadę", M jak mydło" i Ku Klux Klan"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Kupujesz tanio kasety VHS. Bierzesz swoje stare wideo, programujesz, nagrywasz programy nadawane dla nietoperzy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 6 Luty 2007 Autor Share Napisano 6 Luty 2007 niestety, video rozsypało mi się parę lat temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 karta telewizyjne, komp i nagrywasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 13 Styczeń 2018 Share Napisano 13 Styczeń 2018 http://dorzeczy.pl/kraj/52829/Koniec-z-abonamentem-za-TV-Od-2019-media-publiczne-beda-finansowane-z-budzetu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
les05 Napisano 13 Styczeń 2018 Share Napisano 13 Styczeń 2018 A człowiek płacił tyle lat i w czasach komuny, i w czasach złodziei, jak głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 14 Styczeń 2018 Share Napisano 14 Styczeń 2018 Bo to Polska właśnie...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 14 Styczeń 2018 Share Napisano 14 Styczeń 2018 Toruńska TV od 2019 będzie publiczną i w końcu bezdzietny tata będzie miał wszystkie pieniądze jakie sobie zażyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.