Skocz do zawartości

Nowy Rutus

sanchez18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 378
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
no najwyzsza pora: x-terry stanialy o ponad 30proc, fisher doklada dwie cewy i tez obnizyl ceny...
w tej sytuacji solaris radykalnie traci atrakcyjnosc....
  • 1 month later...
Napisano
RE: 2 solarisy nikt (412/27) 2008-03-01 14:30:00
Witam !

Początek kwietnia. Na razie ten termin jest realny. Myślę ,że jeśli się przeciągnie to nie wiele.

pozdrawiam .
  • 2 weeks later...
Napisano
Gdzieś czytałem,że ceny będą różne, w zależności od funkcji jakie będzie posiadał dany model. Najuboższa wersja nowego Rutusa ma kosztować poniżej 1000zł.
Napisano
Był wątek na poszukiwaniaskarbów,oraz na treashures(chyba).
Ma kosztować od 1000zł do 1500zł z zalezności od zaawansowania(czytaj:funkcji itd).
Przynajmniej ja się tak doczytałem.
Napisano
Witam,
upatrzyłem sobie nowy wykrywacz, na razie wybór padł na jeden z wykrywaczy zagranicznych, ale powiem szczerze że chętnie bym poeksperymentował i kupił nowego rutusa.
Niestety - chciałbym to mieć już za sobą za dwa tygodnie.
Gdzieś wyżej przeczytałem, że jest szansa by wszedł on na rynek z początkiem kwietnia. Czy jest to termin realny?
Jeśli tak, zapewne poczekam, ale jeśli nie - to trudno, zakupię obcą produkcję, zależy mi na pierwszych promieniach wiosny w terenie.

Proszę producenta o info, kiedy wykrywacz będzie dostępny i gdzie można przeczytać o jego parametrach?
Napisano
@kocham_góry
Zadzwoń najlepiej sam do producenta - to wiele nie kosztuje a namiary masz na stronie www.
Trochę mnie dziwi rozbieżność cenowa w zależności od funkcji...Nie wiem czy to nie wpłynie niekorzystnie na rozdrobnienie produkcji na wiele różnych konfiguracji...
Napisano
Cierpliwości. Pierwsze egzemplarze przechodzą próby terenowe i halowe. Kooperanci pracują. Taśma" przygotowana. Zostało zapiąć ostatni guzik".
Napisano
Z tego co ja, dość dawno, słyszałem od producenta to wersje mają być dwie. Przez analogie można przypuszczać, że podobnie jak było z solarisem i ultrą2.
Pozdrawiam L.
Napisano
A ja mam takie skromne pytanie czy istnieje możliwość kupna Solarisa na raty?? BO teraz święta więc nie zadzwonie a może ktoś wie??
PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie