Hartmann Napisano 13 Październik 2003 Napisano 13 Październik 2003 Hartowi jest miło , że ktos o nim myśli,ale akurat powiększenie zasobów muzeum na Sadybie nie jest jego zasługą.Hart
DTH Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Ale moze przestancie z tymi krwawymi opowiesciami pt: dach dziurawy,stoi pod golym niebem itp. Po co Polsmol opowiadasz takie rzeczy,jak nie wiesz co sie dzieje z wanna TK-3 ? Nie stoi na zadnej Sadybie,tylko w Alejach, gdzie zapewniam, ze dach nie przecieka,poki co:>Co do TKS z Norwegii to problemy leza po stronie skandynawow, bo oni sie nagle ockneli, ze niekoniecznie maja ochote wypuscic nasza pchelke" od siebie.
akagi Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Akagiemu jest miło, że ktos o nim mysli, ale wz.34 jest wyłącznie działem i zasługa Harta. Akagi przyznaje sie jedynie do TKS.
Chudzin Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 W Alejach to ona na pewno nie stoi. Już nie stoi. O czym polsmol, ja i parę innych osób mogliśmy się naocznie przekonać w niedzielę.
pieczarka Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Polsmol ma rację. Widzieliśmy razem wannę TK-3 w niedzielę 12.10.2003 ok. godz.15:30 na Sadybie jak z dziurawego zadaszenia lała się do niej woda. Bynajmniej nikt sobie kąpieli nie przygotowywał tylko był to zwykły deszcz jakich mnogo na jesieni.
Chudzin Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Pojechaliscie jeszcze na Sadybę? O wy... i zdążyliście???
pieczarka Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Tak choć byliśmy na ok. 5 min. przed zamknięciem ekspozycji we wnętrzach fortu (15:25)
DTH Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Zwracam honor. Odbieralem niedawno fanty z wystawy z Alej,jeszcze byla.Dzis zajrzalem, faktycznie.Przepraszam. No i jesli kapie na nia ta woda, ktora widze za oknem, to faktycznie krew zalewa:(
polsmol Napisano 14 Październik 2003 Napisano 14 Październik 2003 Nie ma problemu. Nie obraziłem się :)A na przyszłość będe pisał dokłaniej z kąd mam informacje żeby nie było nieporozumień. Pozdrawiampolsmol
PATRON Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Witam,no dobra Panowie .....kto coś wie na temat żekomego zakupu przez MWP tks'a ze Szwecji. Dostałem takie dziwaczne info i nie wiem ile w tym jest prawdy .... Zaznaczam, że nie mam powodu do podejrzewania osoby która mi to mówiła o jakieś ściemnianie i bajkopisarstwo , ale coś mi się nie chce wierzyć .......PZDR PATRON
SZZ Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Do PATRONAWitam!Czy było coś ciekawego na rogu Garwolińskiej i Osowskiej?Pozdrawiam:-) SZZ
polsmol Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Informacja o tym zakupie tzn. odzyskaniu TKS-a ze Szwecji była na stronie internetoej MON.
akagi Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 PATRON, jeżeli wiesz to co Hartmann , a ja od niego, to we trzech pekamy ze smiechu.......Żal dupe ściska - dam znać na priv.
Marek Jaszczołt Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 To tak a'propos tankietki z Axvall - ciągle do wzięcia przez MWP:http://www.network54.com/Hide/Forum/thread?forumid=47208&messageid=1066028723
PATRON Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Hej Akagi,Ja ci powiem że już dawno pękłem ze śmiechu w kwestii tematów w stylu jedzie i nie może dojechać , kupiony ale nie ma papierów ....kiedyś myślałem ...kurde jak to się ludzie interesują i działają " , a teraz to już nic tylko se myślę : następny debil....." I cały pic polega na tym że z każdym fantastycznym postem jestem coraz bardziej pod wrażeniem Panów Kęszyckich .....Bo :Mając w dupie wszystko i wszystkich zrobili COŚ wielkiego - kupili, przywieźli i pokazali , a nie pierdolili przez rok a potem się zmyli jak 99% tzw fascynatów któży by życie oddali dla dobra sprawy " I niech nikt nie mówi że starczy już tych zachwytów nad ludźmi co sprzedali kopułę i coś tam jeszcze bo mnie szlag trafi......Pies srał kopułę ...dali nam TKS'a i uważam że zrobili dobry interes .Się zdenerwowałemPZDR PATRON :-))))))
muslim Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Może moje pytanie jest tendencyjne, ale czy może mnie ktoś oświecić co przedstawia to zdjęcie:http://www.odkrywca-online.com/galerie/tks/tks7.jpgi dlaczego jest w galeri tks?A czy ten TKS tak sobie stał pod gołym niebem i się ktoś na niego natknął?
Gość Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Nie stał muslim a orał w szczerym polu norweską glebę 50 lat i my tu wszyscy mamy nadzieję że w glorii chwale powróci jako rarytas do Polski bo przetrwał wszystko i będzie jeżdził oczywiście:)
polsmol Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 muslimTo na zdjęciu to ten sam TKS ale jeszcze w wrsji rolniczej przed ponownym założeniem górnego pancerza.
Hartmann Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Jako iż robi się nerwowo , to dolejmy oliwy do ognia.Hart :):)
michalczewski Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 No i co rowery, na srodku otwarta pralka :))) A tak na serio to zaczyna miec ksztalt tankietki :)
polsmol Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Hartman odkrył prawdziwe powody klęski wrześnowej :)TKS-y były z tektury :)))))))))));)
akagi Napisano 15 Październik 2003 Napisano 15 Październik 2003 Nie, nie, nie, kochani.... wystarczy:))))))))))))))Narazie wystraczy:)pozdrawiamHART (Hartmann & Akagi Recreated Traktors)
Gość Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 po tym zdjęciu TKS to myślę, że 7Tp jest to tylko kwestia czasu aby go też odtworzyć rewelacja:) oby tak dalej
Gość Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 Czy one wejdą na wyoposażenie naszej armii? Widzę, że już możecie startować w przetargach na sprzęt dla naszej armii. Trochę grosza zostanie w kraju.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.