Skocz do zawartości

Tankietka

Gość Rudolf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ale moze przestancie z tymi krwawymi opowiesciami pt: dach dziurawy,stoi pod golym niebem itp. Po co Polsmol opowiadasz takie rzeczy,jak nie wiesz co sie dzieje z wanna TK-3 ? Nie stoi na zadnej Sadybie,tylko w Alejach, gdzie zapewniam, ze dach nie przecieka,poki co:>
Co do TKS z Norwegii to problemy leza po stronie skandynawow, bo oni sie nagle ockneli, ze niekoniecznie maja ochote wypuscic nasza pchelke" od siebie.
Napisano
Polsmol ma rację. Widzieliśmy razem wannę TK-3 w niedzielę 12.10.2003 ok. godz.15:30 na Sadybie jak z dziurawego zadaszenia lała się do niej woda. Bynajmniej nikt sobie kąpieli nie przygotowywał tylko był to zwykły deszcz jakich mnogo na jesieni.
Napisano
Zwracam honor. Odbieralem niedawno fanty z wystawy z Alej,jeszcze byla.Dzis zajrzalem, faktycznie.Przepraszam. No i jesli kapie na nia ta woda, ktora widze za oknem, to faktycznie krew zalewa:(
Napisano
Witam,
no dobra Panowie .....kto coś wie na temat żekomego zakupu przez MWP tks'a ze Szwecji. Dostałem takie dziwaczne info i nie wiem ile w tym jest prawdy .... Zaznaczam, że nie mam powodu do podejrzewania osoby która mi to mówiła o jakieś ściemnianie i bajkopisarstwo , ale coś mi się nie chce wierzyć .......

PZDR PATRON
Napisano
Hej Akagi,
Ja ci powiem że już dawno pękłem ze śmiechu w kwestii tematów w stylu jedzie i nie może dojechać , kupiony ale nie ma papierów ....kiedyś myślałem ...kurde jak to się ludzie interesują i działają " , a teraz to już nic tylko se myślę : następny debil....."
I cały pic polega na tym że z każdym fantastycznym postem jestem coraz bardziej pod wrażeniem Panów Kęszyckich .....Bo :
Mając w dupie wszystko i wszystkich zrobili COŚ wielkiego - kupili, przywieźli i pokazali , a nie pierdolili przez rok a potem się zmyli jak 99% tzw fascynatów któży by życie oddali dla dobra sprawy "
I niech nikt nie mówi że starczy już tych zachwytów nad ludźmi co sprzedali kopułę i coś tam jeszcze bo mnie szlag trafi......Pies srał kopułę ...dali nam TKS'a i uważam że zrobili dobry interes .

Się zdenerwowałem
PZDR PATRON :-))))))
Napisano
Może moje pytanie jest tendencyjne, ale czy może mnie ktoś oświecić co przedstawia to zdjęcie:
http://www.odkrywca-online.com/galerie/tks/tks7.jpg
i dlaczego jest w galeri tks?
A czy ten TKS tak sobie stał pod gołym niebem i się ktoś na niego natknął?
Napisano
Nie stał muslim a orał w szczerym polu norweską glebę 50 lat i my tu wszyscy mamy nadzieję że w glorii chwale powróci jako rarytas do Polski bo przetrwał wszystko i będzie jeżdził oczywiście:)
Napisano
po tym zdjęciu TKS to myślę, że 7Tp jest to tylko kwestia czasu aby go też odtworzyć rewelacja:) oby tak dalej
Napisano
Czy one wejdą na wyoposażenie naszej armii? Widzę, że już możecie startować w przetargach na sprzęt dla naszej armii. Trochę grosza zostanie w kraju.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie