R23 Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 jest czego żałować! właśnie oglądałem fotki z wyprawy.Szwagier się pochwalił.pozdro R23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 fischer pecha miałeś jak diabli,ale ciesz sie że to tylko miskaco do spotkania i wykopków to ok,zawsze jakieś nowe doświadczenia tymbardziej że miałem debiut z własną wykrywką:]pozdro for all do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Witam!FischerKornik- odbijesz to sobie w następnym spotkaniu.Myślę że się jeszcze spotkamy,co nie chłopaki i dziewczyny;)tylko że teraz propozycja zależy od was.Ja się pisze w weekendy.Myślę że raz na dwa miesiące wystarczy,co wy na to?Taki wypad na cały dzień.Z mojej strony to też był debiut ze sprawdzonym sprzętem w terenie,wczoraj widziałem że te sprzęty naprawdę koszą.marek123-pogoda w ogóle nie była zła,w lesie zawsze ciszej.m281@wp.plCzęść zdjęć wkleiłem na identyfikacjinalezisko przy warcie"I jeszcze jedno,LUDZIE WIĘCEJ ODWAGI!Pozdr.281! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Fischer mam nadzieję że się skończyło w miarę pozytywnie i więcej nie nawywijałeś? Odbijemy następnym razem!Do następnego, mam nadzieję że przyszłego weekendu!PozdrA moja pani po tym wypadzie zażyczyła sobie wykrywkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 No i twoja pani ma rację!Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Kurde wczoraj odebrałem auto - w zasadzie za cała impreze kupił bym sobie drugą ultre do domu :( ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem jak mówią (olejem?). Co sie stało to sie nie odstanie.PG - ja jestem chetny na ten weekend - najlepiej na sobote, może ktoś jeszcze?Noo gratulacje dla Twojej Pani :) moja żona też cieszy sie jak dostaje wykrywke w rece i moze sobie coś poszukac - moze załozymy sekcje żeńska? :) To było by novum na tym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Fischer pasuje sobota, może jeszcze ktoś się dołączy?Sekcja żeńska? Mojej by się to podobało :)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 może i ja się dołącze ale na 100% odpowiem w piąteki moja żonka też lubi popiszczeć w terenie ale jak kobiety wezmą nasze wykrywki i ruszą w las to nam pozostanie chyba tylko zbieranie znaczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 No to w piątek się zdzwaniamy, chyba że na forum padnie jakaś propozycja? Ludzie ruszcie się, już wiosna! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Witam!PG-to się nazywa wiosenne przesilenie,więc chwilowo będzie wam trudno zebrać ekipę;)Na Poznań nie licz za bardzo bo sam wiesz jak jest.Ja mam pewien pomysł ale to nie na 100% militarka.Pozdr.281! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Hehehehe... Przesilenie? Już 3 osoby myślą o sobotnim wypadzie, może jako 4-ty Romkol? Więc jednak coś się rusza w dobrym kierunku!Nawijaj co za pomysł masz? Bo mnie zaciekawiłeś :)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Oczyscimy pole z czeskich monet:)Na razie od czasu do czasu tu zagladam ale pisac nie moge za bardzo.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Witam!Wiąże się z tym opowiadanie pewnego gościa z czasów wojny a właściwie początku wojny.Chodzi więc oto iż chcąc walczyć w obronie kraju została zebrana pewna grupa ludzi i każdy miał jakąś broń.Wiadomo było że sami nic nie zdziałają więc postanowili dołączyć do innych.Idąc przez las w pewnym kierunku zorientowali się że się nie przebiją,bo za dużo Niemców się już kręci i mogą wpaść.Postanowili tą broń zakopać w lesie niedaleko pewnego skrzyżowania,i tak też uczynili.Mógł bym pisać dalej ale miejsca nie starczy.Pisałem też że nie 100% militarka ponieważ swojego czasu nie daleko tego skrzyżowania była karczma i bandziory okradały tam kupców.Więc może się trafić coś innego.Jest jedno ale,teren jest duży!Pozdr.281!Moje gg 2035355 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Ok! Ciekawe... szczególnie ta karczma. Zabieram się z tobą. Wysyłam ci maila ze szczegółami!Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Na pewno trafią się kamienie magnetyczne:)Jak dam radę do podjadę.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 podoba mi się to opoowiadanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Jedno jest pewne - sobota bedzie przyjemna :) Oferuje transport jak bedzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Kurka, a ja jestem uziemiony przez cały weekend. A tu taka przygoda i pogoda się szykuje ...Przyjemności życzę.Kaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 a która godzina w tą sobote?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 O której i gdzie? Bo jeszcze się nic nie wyklarowało widzę... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 właśnie wiadomo już coś??pewnie wieczorem sie wyjaśni,a może jednak niedziela co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Bonzo, maila ci puściłem. Koło 14 pewnie będę wiedział więcej :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 no to sobota - 9 rano tam gdzie w ostatnią niedziele - jak ktoś nie wie - PG udzieli mu wszelkich informacji, po weryfikacji jego teczki oczywiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 O 9.00 pod pałacem von Treskow kawa :) i w las na łowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Jak dam radę wstać, nie spóźnię się lub nie wezmą mi samochodu na zakupy to podskoczę:)W przypadku opóźnienia podjadę i PG pokierujesz mnie jak do Was trafić ale to już przez komórę.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.