Skocz do zawartości

okolice Poznania

romkol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
fischer pecha miałeś jak diabli,ale ciesz sie że to tylko miska
co do spotkania i wykopków to ok,zawsze jakieś nowe doświadczenia tymbardziej że miałem debiut z własną wykrywką:]
pozdro for all do nastepnego
Napisano
Witam!
FischerKornik- odbijesz to sobie w następnym spotkaniu.Myślę że się jeszcze spotkamy,co nie chłopaki i dziewczyny;)tylko że teraz propozycja zależy od was.Ja się pisze w weekendy.Myślę że raz na dwa miesiące wystarczy,co wy na to?Taki wypad na cały dzień.
Z mojej strony to też był debiut ze sprawdzonym sprzętem w terenie,wczoraj widziałem że te sprzęty naprawdę koszą.
marek123-pogoda w ogóle nie była zła,w lesie zawsze ciszej.
m281@wp.pl
Część zdjęć wkleiłem na identyfikacjinalezisko przy warcie"
I jeszcze jedno,LUDZIE WIĘCEJ ODWAGI!
Pozdr.281!
Napisano
Fischer mam nadzieję że się skończyło w miarę pozytywnie i więcej nie nawywijałeś? Odbijemy następnym razem!
Do następnego, mam nadzieję że przyszłego weekendu!
Pozdr

A moja pani po tym wypadzie zażyczyła sobie wykrywkę...
Napisano
Kurde wczoraj odebrałem auto - w zasadzie za cała impreze kupił bym sobie drugą ultre do domu :( ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem jak mówią (olejem?). Co sie stało to sie nie odstanie.

PG - ja jestem chetny na ten weekend - najlepiej na sobote, może ktoś jeszcze?

Noo gratulacje dla Twojej Pani :) moja żona też cieszy sie jak dostaje wykrywke w rece i moze sobie coś poszukac - moze załozymy sekcje żeńska? :) To było by novum na tym forum :)
Napisano
Fischer pasuje sobota, może jeszcze ktoś się dołączy?
Sekcja żeńska? Mojej by się to podobało :)
Pozdr
Napisano
może i ja się dołącze ale na 100% odpowiem w piątek

i moja żonka też lubi popiszczeć w terenie ale jak kobiety wezmą nasze wykrywki i ruszą w las to nam pozostanie chyba tylko zbieranie znaczków
Napisano
No to w piątek się zdzwaniamy, chyba że na forum padnie jakaś propozycja? Ludzie ruszcie się, już wiosna! :)
Napisano
Witam!
PG-to się nazywa wiosenne przesilenie,więc chwilowo będzie wam trudno zebrać ekipę;)
Na Poznań nie licz za bardzo bo sam wiesz jak jest.
Ja mam pewien pomysł ale to nie na 100% militarka.
Pozdr.281!
Napisano
Hehehehe... Przesilenie? Już 3 osoby myślą o sobotnim wypadzie, może jako 4-ty Romkol? Więc jednak coś się rusza w dobrym kierunku!
Nawijaj co za pomysł masz? Bo mnie zaciekawiłeś :)
Pozdr
Napisano
Oczyscimy pole z czeskich monet:)
Na razie od czasu do czasu tu zagladam ale pisac nie moge za bardzo.
Sv
Napisano
Witam!
Wiąże się z tym opowiadanie pewnego gościa z czasów wojny a właściwie początku wojny.Chodzi więc oto iż chcąc walczyć w obronie kraju została zebrana pewna grupa ludzi i każdy miał jakąś broń.Wiadomo było że sami nic nie zdziałają więc postanowili dołączyć do innych.Idąc przez las w pewnym kierunku zorientowali się że się nie przebiją,bo za dużo Niemców się już kręci i mogą wpaść.Postanowili tą broń zakopać w lesie niedaleko pewnego skrzyżowania,i tak też uczynili.Mógł bym pisać dalej ale miejsca nie starczy.
Pisałem też że nie 100% militarka ponieważ swojego czasu nie daleko tego skrzyżowania była karczma i bandziory okradały tam kupców.Więc może się trafić coś innego.Jest jedno ale,teren jest duży!
Pozdr.281!Moje gg 2035355
Napisano
Ok! Ciekawe... szczególnie ta karczma. Zabieram się z tobą. Wysyłam ci maila ze szczegółami!
Pozdr
Napisano
Jak dam radę wstać, nie spóźnię się lub nie wezmą mi samochodu na zakupy to podskoczę:)
W przypadku opóźnienia podjadę i PG pokierujesz mnie jak do Was trafić ale to już przez komórę.
Sv

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie