Sv Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 I jak strych nie ruszony? Coś ciekawego było na weekend? Ja teraz odpoczywałem po ostatnim spotkaniu z tym wielkim garem ( myślałem, że coś w nim jest bo obłożony był równo dokoła dachówkami ale okazało się, że to mały śmietnik w lesie ). Na sobotę wybieram się pod Kostrzyn n/O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Może większą ekipą gdziueś byśmy się wybrali? Sv napisałem ci maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Marzec 2007 Share Napisano 13 Marzec 2007 Nie dam rady go odebrać - ten na odkrywcy jest nieaktualny; musze zalożyć nowy to dam Ci znać. Teraz spadam do chaty.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 SV na strychu już nic ciekawego nie wyszło,podłogi na razie nie ruszamy za to w szopie tylko dwie niemieckie klamry od pasa a pamiętam jak za dzieciaka odwiedzaliśmy babcie to do szopy nieszło wejść tyle było gratów jednak najbardziej pamiętam niemieckie chełmy bo często się nimi bawiliśmy w wojne a był jeszcze jeden chełm z zamocowanym kijem do oczyszczenia wychodka a najgorsze jest to że jeszcze z pięć lat temu wszystko było na swoim miejscu pózniej ojciec kolegi wynają połowe domu jakiemuś penerowi niedosyć że nie płacił to jeszcze porwał wszystko ze szopy i pewnie sprzedał za jabolaaż mnie krew zalewa jak pomyślę co tam jeszcz moło być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 13 Marzec 2007 Autor Share Napisano 13 Marzec 2007 a zapomniałem czy w niedziele jakiś wspólny wypadzik zmajstrujeny? w końcu już prawie wiosna i pogoda ok!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 U nas też za młodu lataliśmy bawić się w strzelane wojsko" :) Każdy miał niemiecki chełm i puszkę p.gaz ; mój chełm powiesiłem kiedyś na sztachetce przy szopie i ktoś mi go zap.W niedzielę nie dam rady bo w Poz będę o. 18 tej., a w sobotę połażę koło Kostrzyna n/O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 Sv skrobnij do mnie eskę na 506-839-519. Romkol a co z sobotą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 14 Marzec 2007 Autor Share Napisano 14 Marzec 2007 ja jestem w niedziele z rana zwarty i gotowy z sobotą to troche gorzej ale jakby co to i w sobote coś wykombinuje zastanawiam się tylko czy kiedyś w końcu uda nam się zebrać jakąś większą grupą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 Napewno się da! Ja jestem zwarty i gotowy na cały weekend, więc możemy jakąś małą wyprawę na początek przedsięwziąść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 Witam!Ja już jestem umówiony na niedzielny wypad więc nie dołączę,ale pisze się na spotkanie większej grupy.Gdzie się macie zamiar wybrać,o ile można spytać?Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 15 Marzec 2007 Share Napisano 15 Marzec 2007 ja też bede w niedziele w radojewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 15 Marzec 2007 Autor Share Napisano 15 Marzec 2007 moje propozycje: jak by gdzieś dalej to lasy na południe od Leszna lub jeszcze dalej w okolice Góry ale właściwie to można by się spotkać w Radojewie w szerszym gronie i przy okazji omówić jakiś dalszy wypad co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 Witam!romkolZapraszamy do Radojewa o 11.00 w niedziele.Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 z chęcią przyjadę, w końcu może uda się nas zebrać więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 Nie krzyczcie tak głośno bo szczoteczki do zębów trza będzie z sobą brać:)PowodzeniaSv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 16 Marzec 2007 Share Napisano 16 Marzec 2007 281 tez bym sie zabrał z wami macie moze jakies wolne miejsce ??? Jestem bez auta i bez wykrywki ale z checia poznam ludzi z POznania i okolic!!! Dajcie znac!!!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 16 Marzec 2007 Autor Share Napisano 16 Marzec 2007 widzę że to już nie spotkanie a zlot poszukiwaczy sie szykuje będę też oczywiście.marek123 pojadę od stęszewa więc mogę cię zabrać podrodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Witam!Ja startuje ze starego miasta,więc mogę kogoś zabrać.Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 No no ładne zgrupowanie sie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 No to ja też sie pisze, dzięki PG za info o spotkanku, bo nie miałem nawet ostatnio czasu zajżeć na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Oby Sv nie miał racji.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 281 daj jakies namiary moze sie z toba zabiorepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Witam!marek 123Ratajczaka,wiz a wiz Taczaka białe CC.z tyłu oczy.pozdr.28110.35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 cholera zaspałem :/ moze w inny termin...zreszta sama pogoda mowi za siebie. 281 daj jakis maila !!!albo pisz na dambek7@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FischerKornik Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Ty zaspałeś, a ja lałem gęste łzy (kto był - ten wie o co chodzi :/ ). Mam nadzieje, że chłopakom poszły dobrze wykopki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.