Skocz do zawartości

okolice Poznania

romkol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
I jak strych nie ruszony? Coś ciekawego było na weekend? Ja teraz odpoczywałem po ostatnim spotkaniu z tym wielkim garem ( myślałem, że coś w nim jest bo obłożony był równo dokoła dachówkami ale okazało się, że to mały śmietnik w lesie ). Na sobotę wybieram się pod Kostrzyn n/O.
  • Odpowiedzi 419
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Nie dam rady go odebrać - ten na odkrywcy jest nieaktualny; musze zalożyć nowy to dam Ci znać. Teraz spadam do chaty.
Sv
Napisano
SV na strychu już nic ciekawego nie wyszło,podłogi na razie nie ruszamy za to w szopie tylko dwie niemieckie klamry od pasa a pamiętam jak za dzieciaka odwiedzaliśmy babcie to do szopy nieszło wejść tyle było gratów jednak najbardziej pamiętam niemieckie chełmy bo często się nimi bawiliśmy w wojne a był jeszcze jeden chełm z zamocowanym kijem do oczyszczenia wychodka a najgorsze jest to że jeszcze z pięć lat temu wszystko było na swoim miejscu pózniej ojciec kolegi wynają połowe domu jakiemuś penerowi niedosyć że nie płacił to jeszcze porwał wszystko ze szopy i pewnie sprzedał za jabola
aż mnie krew zalewa jak pomyślę co tam jeszcz moło być
Napisano
a zapomniałem czy w niedziele jakiś wspólny wypadzik zmajstrujeny? w końcu już prawie wiosna i pogoda ok!
pozdrawiam
Napisano
U nas też za młodu lataliśmy bawić się w strzelane wojsko" :) Każdy miał niemiecki chełm i puszkę p.gaz ; mój chełm powiesiłem kiedyś na sztachetce przy szopie i ktoś mi go zap.
W niedzielę nie dam rady bo w Poz będę o. 18 tej., a w sobotę połażę koło Kostrzyna n/O
Napisano
ja jestem w niedziele z rana zwarty i gotowy z sobotą to troche gorzej ale jakby co to i w sobote coś wykombinuje zastanawiam się tylko czy kiedyś w końcu uda nam się zebrać jakąś większą grupą
Napisano
Napewno się da! Ja jestem zwarty i gotowy na cały weekend, więc możemy jakąś małą wyprawę na początek przedsięwziąść!
Napisano
Witam!
Ja już jestem umówiony na niedzielny wypad więc nie dołączę,ale pisze się na spotkanie większej grupy.
Gdzie się macie zamiar wybrać,o ile można spytać?
Pozdr.281
Napisano
moje propozycje: jak by gdzieś dalej to lasy na południe od Leszna lub jeszcze dalej w okolice Góry ale właściwie to można by się spotkać w Radojewie w szerszym gronie i przy okazji omówić jakiś dalszy wypad
co wy na to?
Napisano
Nie krzyczcie tak głośno bo szczoteczki do zębów trza będzie z sobą brać:)
Powodzenia
Sv
Napisano
281 tez bym sie zabrał z wami macie moze jakies wolne miejsce ??? Jestem bez auta i bez wykrywki ale z checia poznam ludzi z POznania i okolic!!! Dajcie znac!!!
pozdrawiam
Napisano
widzę że to już nie spotkanie a zlot poszukiwaczy sie szykuje będę też oczywiście.
marek123 pojadę od stęszewa więc mogę cię zabrać podrodze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie