PATRON Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Napisano 20 Czerwiec 2007 na operacji południe prezentacja 7TP nie jest przewidziana . Zapraszamy do CieszynaPATRON
jacenty2004 Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 PR czy inny PGR, niech Ktoś zrobi fotki w tym Cieszynie i je tu wstawi :)
akagi Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 Aktualne zdjęcia 7TP będą w następnym numerze Do Broni".
pomsee Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Dzięki :) Każda najmniejsza nowina na temat rekonstrukcji eciaka" cieszy :)
PATRON Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Napisano 2 Lipiec 2007 Witam, w kwestii ogniw: komplety ogniw będą odlewane na nowo, jest to związane ze słabym stanem ogniw jakie są dostępne oryginalnych, jest wielce prawdopodobne że oryginalne ogniwa zostaną wykorzystane do projektu C7P jako że jest on przewidziany jako rekonstrukcja statyczna..W kwestii zdjęć : faktycznie w do broni " będziemy się starali zamieśćić fotoreportaż, plany trochę sie pokiełbasiły bo miał to być fotoreportaż z prezentacji Projektu 7TP w cieszynie, ale niestety pewne smutne wydarzenie jakie miało miejsce w naszym gronie uniemożliwiło przyjazd do cieszyna.Ponadto zamieszczę część zdjęć na forum.w kwestii nowych elementów jakie się pojawiły:Zakupiliśmy elementy wierzy np trapezową klapę tylnego opancerzenia wieży.Dodatkowo myślę że ewolucyjną" zmianą w wyglądzie będzie pojawienie się dorobionych śrób do skręcania blach, wydaje mi się że pojazd zyska wiele na wyglądzie i solidnośći montażu. na dzień dzisiejszy śróby są dorobione i w tej chwili są gwintowane.PZDR PATRONPS: w najbliższym czasie ( kwestia tygodnia) zostaną wprowadzone do obrotu odznaczki projektu 7TP jako możliwość wniesienia swojego drobnego wkładu w rekonstrukcję . bliżej o szczegółach poinformuję wkrótce.PATRON
kpt Witko Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Witam,Czy posiada ktoś archiwalne odcinki Było nie minęło" o 7TP?? Mógł by mi przesłać na maila? i gdzie będzie wystawiany zrekonstruowany teciak? W jakimś muzeum czy na imprezach?
PATRON Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 khm ....mam nadzieję że mnie Bociek nie pogoni z tym całym bałaganem ... może przeboleje z racji że to 7TP ...PATRON - FWP&panzergrześ - FWP
Gebhardt Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Mnie to osobiscie zupelnie nie gorszy. Patronie chcialbym sprowadzic partyjke dla siebie i przyjaciol w Anglii - daj znac na priva moze jakos sie dogadamy jak to zrobic.
kpt Witko Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 Czy rysunek 7TP na kubku nie pochodzi czasem z książki Wojsko Polskie. Barwa i broń 1939-1945" wyd.Interpress, z rysunkami p.Adama Jońcy??I czy w koszt wpinki jest wliczona przesyłka? Wpinki są numerowane??
PATRON Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Napisano 10 Lipiec 2007 Witam,kpt Witko - odpowiadając po kolei- nie pochodzi z tej ksiazki.-odpowiedź jest w moim poście o wpinkach - doczytaj- jak wyzej.PATRON - FWP
radett Napisano 10 Lipiec 2007 Napisano 10 Lipiec 2007 kubek fajny choć mnie osobiście bardziej by ładniejszy wydawał się w kamuflażu.....Taki sam kubek widziałem na tegorocznym Darłowie (gość sprzedawał po 20 zł i z różnymi pojazdami) nie wiem czy ten z Darłowa miał ten napis z tyłu....... ale pomysł przedni
admin Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Patron czy uzgadniales reklame kubkow z kimkolwiek?
PATRON Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Napisano 12 Lipiec 2007 khm ....mam nadzieję że mnie Bociek nie pogoni z tym całym bałaganem ... może przeboleje z racji że to 7TP ..." - no zastanów sie admin jak bym ustalił to bym to napisał czy nie ...PATRON
jahooo Napisano 12 Lipiec 2007 Napisano 12 Lipiec 2007 WitamJa podpinam sie z prośbą o odcinek Było nie minęło" - ma ktoś zarchiwizowany ? No i może wbrew zasadom, ale jednak podać jakiś link do strony projektu 7TP ? W końcu wiele osób wsparło by pewnie finansowo cały galimatias, gdyby podać oficjalnie co, gdzie i jak żeby pomóc. Może admin zlinkuje na stałe wątek projektu 7TP (tylko dane, bez dyskusji, bo będzie burdel jak zwykle ;) ) tak jak ten z zasadami na forum, żeby nie trzeba było szukać i szperać? To tylko moja mała skromna prośba do admina i animatorów całego projektu.
PATRON Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Napisano 16 Lipiec 2007 najświeższe zdjęcie 7TP ....wprawne oko dojrzy zamontowane nowe blachy, podłogę no i oczywiście stoi o własnych siłach ....aaa...i tłumiczek ... i błotnik więcej zdjęć będzie zgodnie z zapowiedziami w najnowszym numerze Bo Broni"PZDR PATRON - FWPps. coby uprzedzić pytania - nie stoi na codzień pod chmurką ...wyciągnęty na potrzeby zdjęć przed garażyk .
jotes Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 Cieszy fakt, że umieściliście w rekonstrukcji tą nietypową blachę z okienkiem. Z drugiej strony, jeśli dobrze pamiętam, to znajdowała się ona po stronie kierowcy i można było wtedy domniemywać jakiegoś sensu tego rozwiązania...
PATRON Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Napisano 16 Lipiec 2007 jotes! - fakt ...z drugiej strony ... do poprawki ...ale na szczęście niedługo montaż już na właściwych śrubach , więc sie poprawi" dzięki.PATRON - FWP
andronicus Napisano 23 Lipiec 2007 Napisano 23 Lipiec 2007 Witam,W jaki sposób i gdzie można nabyć kubek - cegiełkę?Czy za rok można wpłacac 1% na projekt 7Tp?Jak się Panom podoba taka 'podstawka' pod model 7TP?:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.