Skocz do zawartości

Jakiej MUZYKI słuchacie?

Seb Blatter

Rekomendowane odpowiedzi

tradycyjnie ze 10 edycja to bedzie lało nom stop :D
wszyscy beda chodzic piekni czerwoni od tej ziemiogliny itp.
ale jak na Jubileusz to kurde cos narazie sklad jakis taki niewyrazny :(

Kto jutro bedzie na WITCHMASTER,Dead Infection itd. w Warszawie?
Moze jakies integracyjnie piwko:))
Pozdro

• Odpowiedzi 415
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Kurcze a ja pewnie nawet się nie wyrobie żeby do Krakowa na koncert iść.Ale obscene już się nie mogę doczekać.Tylko zastanawiam się czy brać namiot itp, czy raczej tak jak na woodstock jeździłem czyli bez niczego.Kradną tam czy można spokojnie namiot brać?

przez 8 lat nie slyszalem aby cokolwiek komus zginelo z namiotu,a namioty sa pootwierane leza plyty aparaty i bez wlascicieli.
atmosfera full przyjazna kazdy siebie szanuje.a jak jedziesz 1wszy raz to sie nie zdziw ze na terenie festu nie kupisz nic innego do jedzenia jak wege:/
oczywiscie tradycyjnie na festiwalu nie placisz koronami a kuponami:)
Alk mozna wnosic swoj ale w pojemnikach plastikowych-spokojnie jakis kilometr od amfiteatru jest hypernova :D idziesz kupujesz najtansza cole 1,5l za 10 koron wlewasz w nia 3 browce(optymalna sprawa 2x1,5l-nie trzeba biegac czesto)i atak.zreszta obscene...to takie miejsce w ktorym trudno byc trzezwym i wszystko pamietac :D chyba ze jest sie abstynentem i nie kusza ceny :D
Pozdro

Jestem abstynentem :), co do vege jedzenia to wiem, ale o kuponach nic nie słyszałem, jakie to kupony i jak się je zdobywa?Podobno są fajne stoiska i można tanio płytki kupić.

• 1 year later...

Jako szczenię (polowa lat 80) sluchalem to co leciało w Radiowej Jedynce.:) Jak mialem 10 lat starszy kolega nagrał mi na kasete piosenki jednej kapeli. Byl to zespol ALPHAVILLE. I w zasadzie te brzmienia ukształtowały moj gust muzyczny chyba juz na całe zycie.
Na zawsze pozostane w latach 80-tych pop/rock/disco/new-romantic: Polska i Swiat, choc nie gardze innymi dekadami, jednak slucham ich zdecydowanie wybiórczo.
Ostatnio mam fazę" na utwor Smokie - Needles and Pins ... z lat 70. ;) Niewiele jest taki kawalkow ktore mimo uplywu lat - nadal tak swiezo brzmią jak wlasnie ten.

... A utwór Alphaville - Forever Young" stał sie hymnem wielu ludzi, nie tylko fanów tego zespołu:
(...)
Let us die young or let us live forever
We don't have the power but we never say never
Sitting in a sandpit, life is a short trip
The music's for the sad men
Can you imagine when this race is won
Turn our golden faces into the sun
Praising our leaders we're getting in tune
The music's played by the madmen
Forever young, I want to be forever young
Do you really want to live forever, forever and ever (...)

• 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie