cieciwa Napisano 26 Listopad 2014 Napisano 26 Listopad 2014 Czy ktoś zna powód przebudowy Łazika" z wersji z krótkimi przednimi błotnikami i kwadratowym" bagażnikiem na wersję późniejszą z długimi błotnikami i obłym bagażnikiem tylnym ?
82E Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 A może teraz zajrzyjmy do bagażnika oryginalnego Łazika ?
Kobieras39 Napisano 19 Grudzień 2014 Napisano 19 Grudzień 2014 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum27/2_f_copy11.jpgzauważyliście godło na błotniku dziewczynka z szaletu" taki kształt ciekawe co to
wa1aw Napisano 23 Lipiec 2016 Napisano 23 Lipiec 2016 Немецкий солдат в трофейном польском автомобиле Polski Fiat 508.
82E Napisano 4 Wrzesień 2019 Napisano 4 Wrzesień 2019 Czy to jest ŁAZIK ? Kupiłem oryginał tego zdjęcia wraz z innymi wrześniowymi ale teraz mam wątpliwości, czy to jest aby nasz Polski Fiat czy jakiś zupełnie inny pojazd. Różnic jest za dużo. Błotniki tylne okienko etc. ale przede wszystkim drzwiczki … Czy macie jakiś pomysł ? Próbowałem powiększyć napis na ścianie ale także bez sukcesu. Ziarno.
Rekomendowane odpowiedzi