Skocz do zawartości

Ile mamy lat...???

stec

Rekomendowane odpowiedzi

A niech tam: 1962r,czyli 43lata i coraz mniej włosów na głowie ;-).Pierwszy bunkier - 1969r,pierwsza eksploracja-1970r kopalnia piachu na koloni (łuska mosieżna z ruskiej habicy,kilka hełmów niemieckich,wykopane gołymi rękami).Pierwszy wykrywacz- 1997r polski,saperski.Pierwsza dziewczyna,pierwsza wódka -a nie, to nie to forum ;-).Zabrzmiało jak Chomiczówka" .No i od kilku lat w czynnej eksloracji i poszukiwaniach.Pozdrawiam weteranów,Krzysiek Mrówka-Grzebiuszka"

• Odpowiedzi 484
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
..widzę niewyrażną puncę ...tak to 37. Na koloniach w Górowie Iławeckim podczas wycieczki do lasu poślizgnąłem się na wystającym z poszycia niemieckim hełmie i rąbnąłem na plecy. Wbił mi się między łopatki. Od tamtego czasu wszystkie moje łopatki wbijają się w hełmy. Mam go do dzisiaj :)

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
Wita jeden z dinozałrów tylko 55 latek a do setki to cho.....cho, w chałupie to krzyż boli a w dołku to kopara mi nie dorówna. Od kąd zacząłem chodzić to byłem z szablą za pan brat, a jak się złamała to szłem na pole po następną.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie