Jedburgh_Ops Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Snus to mało. Tam się jara wysokogatunkowe zioło z wizjami. Tylko czekać, jak do BBN zaproszą Skłodowską-Curie, żeby kombinowała nad polską atomówką.
Cronos Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Jeśli chodzi o młodych naukowców, to możemy jak z rękawa rzucać nazwiskami, znanymi na świecie (nie u nas). Problem, albo w sumie i nie, jest że Te osoby od niego by nic nie przyjęły. A mogę zapodać paroma geniuszami ostatnich czasów, związanych tylko z Politechnika Gliwicką.
Jedburgh_Ops Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Jakiś dzieciak znikąd i za nic dostaje od narkomana wysokie odznaczenie państwowe, a polski współtwórca ICEYE nie ma nic, nawet natki pietruszki.
Cronos Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu To ja mogę podejrzewać, że pewną dozą, że Baryt został przez nich ztrolowany. A że biologię i chemię łączy tylko hobbistycznie nosem, to można mu wszystko wcisnąć:) 1
szutnik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 7 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Snus to mało. Tam się jara wysokogatunkowe zioło z wizjami. Tylko czekać, jak do BBN zaproszą Skłodowską-Curie, żeby kombinowała nad polską atomówką. Ty się ciesz. Mógł nadać ''belwedera'' Tytusowi Chałubińskiemu
Jedburgh_Ops Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, szutnik napisał: Ty się ciesz. Mógł nadać ''belwedera'' Tytusowi Chałubińskiemu Jak dla mnie mogą dać Polonię Restitutę nawet Tytusowi, Romkowi i Atomkowi za wynalezienie wannolotu. Dwie działki tego ponoć snusa na raz i odlot wannolotem gotowy. Jak patrzę na tę kabaretową i żrącą się między sobą ekipę z pałacu Koniecpolskich to już nic mnie nie zaskoczy. Równie dobrze mogą wystąpić o drzewko w Jad Waszem dla prezesa Zondacrypto Przemysława Krala, który właśnie ukradł 350+ mln euro, uciekł do Izraela, ale wcześniej ekipę z pałacu Koniecpolskich sfinansował.
szutnik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Alfons powinien ustanowić nowy order " Polonia Prostituta" i nadawać na lewo i prawo ( głównie na prawo ) 1
karpik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Jak dla mnie mogą dać Polonię Restitutę nawet Tytusowi, Romkowi i Atomkowi za wynalezienie wannolotu. Dwie działki tego ponoć snusa na raz i odlot wannolotem gotowy. Jak patrzę na tę kabaretową i żrącą się między sobą ekipę z pałacu Koniecpolskich to już nic mnie nie zaskoczy. Równie dobrze mogą wystąpić o drzewko w Jad Waszem dla prezesa Zondacrypto Przemysława Krala, który właśnie ukradł 350+ mln euro, uciekł do Izraela, ale wcześniej ekipę z pałacu Koniecpolskich sfinansował.
fala Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Czy poza płaczkiem jakiekolwiek umocowane konstytucyjne gremium ogłosiło burdel tatę prezydentem RP? A potem zdziwienie u cymbała Boguckiego, Przydacza i innych podobnych mu debili ,iż że się Macrony i inne nie chcą spotykać. Mija rok kadencji czy ktoś go gdzieś zaprosił lub wizytował w randze? Prezydent żadnego kraju nie ma w swoim CV pracy w burdelu, to i kontaktów zero, bo nie ma wspólnych tematów, a i nut na harmonijkę ustną nie mają. Edytowane 3 godziny temu przez fala
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) 15 minut temu, karpik napisał: „Izraelczycy” Bagsik i Gąsiorowski zaśmiewają się do rozpuku. Ale też należy im się jakaś nagroda dla „polskich Żydów” za pionierskie przetarcie szlaku dla gangusów - istne „przejście przez Morze Czerwone” z - nomem omen - Księgi Wyjścia. Przemuś Kral sfinansował obecną zawartość pałacu Koniecpolskich i dał kasę na finansowanie snusów, a teraz jest „Izraelczykiem”. Edytowane 3 godziny temu przez Jedburgh_Ops
karpik Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: „Izraelczycy” Bagsik i Gąsiorowski zaśmiewają się do rozpuku. Ale też należy im się jakaś nagroda dla „polskich Żydów” za pionierskie przetarcie szlaku dla gangusów - istne „przejście przez Morze Czerwone” z - nomem omen - Księgi Wyjścia. Przemuś Kral sfinansował obecną zawartość pałacu Koniecpolskich i dał kasę na finansowanie snusów, a teraz jest „Izraelczykiem”. Ja tam w tej tabelce wpłat widzę bardzo dobry wgląd kadry kierowniczej w poziom intelektualny odbiorcy. Tu nawet nie chodziło być może o barwy polityczne, tylko o nieograniczone źródło ograniczonych klientów/frajerów. 1
fala Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, karpik napisał: tylko o nieograniczone źródło ograniczonych klientów/frajerów. A żebrzących coraz więcej, tatko z Torunia , radio z ryjem, zarublika, pisdzielnia, a durne nie zjedzą nie ogrzeją chaty a wesprą złodziejską chołotę, jedyna nadzieja w naturze iż skończy ten potok kasy.
Rekomendowane odpowiedzi