Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Snus to mało. Tam się jara wysokogatunkowe zioło z wizjami. Tylko czekać, jak do BBN zaproszą Skłodowską-Curie, żeby kombinowała nad polską atomówką.
Cronos Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Jeśli chodzi o młodych naukowców, to możemy jak z rękawa rzucać nazwiskami, znanymi na świecie (nie u nas). Problem, albo w sumie i nie, jest że Te osoby od niego by nic nie przyjęły. A mogę zapodać paroma geniuszami ostatnich czasów, związanych tylko z Politechnika Gliwicką.
Jedburgh_Ops Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Jakiś dzieciak znikąd i za nic dostaje od narkomana wysokie odznaczenie państwowe, a polski współtwórca ICEYE nie ma nic, nawet natki pietruszki.
Cronos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu To ja mogę podejrzewać, że pewną dozą, że Baryt został przez nich ztrolowany. A że biologię i chemię łączy tylko hobbistycznie nosem, to można mu wszystko wcisnąć:) 1
szutnik Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu 7 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Snus to mało. Tam się jara wysokogatunkowe zioło z wizjami. Tylko czekać, jak do BBN zaproszą Skłodowską-Curie, żeby kombinowała nad polską atomówką. Ty się ciesz. Mógł nadać ''belwedera'' Tytusowi Chałubińskiemu
Rekomendowane odpowiedzi