Erih Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, bodziu000000 napisał: I to jest jedyna w tym wszystkim pozytywna wiadomość.
Erih Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Zastanawiam się czy ktoś złośliwie tak dobiera/tłumaczy/umieszcza w kontekście wypowiedzi polityków MAGA żeby wyszli na kompletnych idiotów, czy też oni faktycznie nimi są. Obstawiam niestety to drugie.
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, Erih napisał: Zastanawiam się czy ktoś złośliwie tak dobiera/tłumaczy/umieszcza w kontekście wypowiedzi polityków MAGA żeby wyszli na kompletnych idiotów, czy też oni faktycznie nimi są. Obstawiam niestety to drugie.
Erih Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karpik napisał: A to już jest słabe.
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Erih napisał: A to już jest słabe. Przykro mi, że trumpek wyczerpał już wszystkie ambitne żarty o debilach.
Erih Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karpik napisał: Przykro mi, że trumpek wyczerpał już wszystkie ambitne żarty o debilach. To że ten osobnik jest skrajnym prymitywem (nie chce mi się wymieniać reszty epitetów które do niego pasują, a jest ich sporo) nie oznacza że każdy "żart" z niego jest śmieszny.
Rekomendowane odpowiedzi