pawel_breslau Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Dwoje domniemanych irańskich szpiegów zostało zatrzymanych po nieudanej próbie wjazdu do bazy HMNB Clyde, gdzie stacjonują brytyjskie okręty podwodne z bronią nuklearną. https://wiadomosci.onet.pl/swiat/okrety-z-bronia-nuklearna-na-celowniku-szpiegow-z-iranu-royal-navy-reaguje/dg9vh9w
Czlowieksniegu Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Jeśli to prawda Nie sądzę. W liście, która mi mignęła, a której się specjalnie nie przyglądałem, były wymienione odz. marines z przynależnym do desantu z morza sprzętem.
Cypis Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Korpus Strażników Rewolucji Islamskiej (IRGC) poinformował, że dziś rano nad centralnym Iranem zestrzelono trzeci izraelski myśliwiec F-16.
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Izrael też ma swój klimat. VID_20260321_181601_033.mp4
Cypis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) to juz zaczyna być żałosne: "The Washington Post" ujawnia, że słynna Jessica Foster - opisywana na śledzonych przez ponad milion osób profilach w social mediach jako amerykańska wojskowa - tak naprawdę została wygenerowana przez sztuczną inteligencję. Zdjęcia Foster, na których "pojawiała się" m.in. u boku Donalda Trumpa stały się internetowymi wiralami, zwłaszcza wśród zwolenników ruchu MAGA. Edytowane 1 godzinę temu przez Cypis
Jedburgh_Ops Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu 41 minut temu, Cypis napisał: to juz zaczyna być żałosne: "The Washington Post" ujawnia, że słynna Jessica Foster - opisywana na śledzonych przez ponad milion osób profilach w social mediach jako amerykańska wojskowa - tak naprawdę została wygenerowana przez sztuczną inteligencję. Zdjęcia Foster, na których "pojawiała się" m.in. u boku Donalda Trumpa stały się internetowymi wiralami, zwłaszcza wśród zwolenników ruchu MAGA. Głupota MAGOWców nie podlega choćby najmniejszym ograniczeniom. Samolot ostatni w tle jest fascynującego typu. Panienka ma niedorobioną kurtkę mundurową, już nie wspominając o tych kretyńskich szpilkach i mini. Za to ma na biuście dwie odznaki ekspertki w czymś, ciekawe, w czym? Obrazek-cymes dla ludzi-bizonów.
Cypis Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, Jedburgh_Ops napisał: Za to ma na biuście dwie odznaki ekspertki w czymś, ciekawe, w czym? ja mam pewne przypuszczenia , ale nie napiszę , bo mnie znowu wyp....z forum na 2 tygodnie
bodziu000000 Napisano 7 minut temu Autor Napisano 7 minut temu 3 minuty temu, Cypis napisał: mam pewne przypuszczenia Nawet wiemy jakie
Rekomendowane odpowiedzi